October 29, 20177 yr ma jebeš šešeljugu. meni su ovi klinci daleko jeziviji s tim nadrndanim facama u 13oj godini i celokupnim izgledom. najbezbolnije moguće objašnjenje mi epidemija vašaka u školi - sve drugo mi je još -ije.
October 29, 20177 yr Ja svoje dete neću da pustim na sajam knjiga. Nedajbože da naleti na neku budalu...
October 29, 20177 yr On 29. 10. 2017. at 13:41, Joshua said: ma jebeš šešeljugu. meni su ovi klinci daleko jeziviji s tim nadrndanim facama u 13oj godini i celokupnim izgledom. najbezbolnije moguće objašnjenje mi epidemija vašaka u školi - sve drugo mi je još -ije. Proletos naletim na neku kolonu omladine. Momci svi do jednog ovako obrijani i nabrijani, sve devojke ko pevaljke, zastave, trubači, pevaju nešto i izbvikuju, ja se naježio mislim neki radikalni politički protest a ono osmaci slavili kraj škole.
October 29, 20177 yr On 29. 10. 2017. at 13:41, Joshua said: ma jebeš šešeljugu. meni su ovi klinci daleko jeziviji s tim nadrndanim facama u 13oj godini i celokupnim izgledom. najbezbolnije moguće objašnjenje mi epidemija vašaka u školi - sve drugo mi je još -ije. ne brini. vidi mu se putanja ka autoperioni u manhajmu, i to ako bude imao srece. tamo ce da lamentira nad sudbinom staaare evrope, materinu da zaboravi, u retkim trenucima kad bude budan-a-radno-neangazovan. srbija jede svu svoju decu, bez izuzetka ^_^
October 29, 20177 yr On 29. 10. 2017. at 14:12, francuski sobar said: Proletos naletim na neku kolonu omladine. Momci svi do jednog ovako obrijani i nabrijani, sve devojke ko pevaljke, zastave, trubači, pevaju nešto i izbvikuju, ja se naježio mislim neki radikalni politički protest a ono osmaci slavili kraj škole. to bre. ja sam navikla da me tinejđeri nerviraju, ne plaše... ^_^ On 29. 10. 2017. at 14:17, gospa buba said: ne brini. vidi mu se putanja ka autoperioni u manhajmu, i to ako bude imao srece. tamo ce da lamentira nad sudbinom staaare evrope, materinu da zaboravi, u retkim trenucima kad bude budan-a-radno-neangazovan. srbija jede svu svoju decu, bez izuzetka ^_^ taj će iz tog manhajma da glasa kamenjare u materini, a tamo će biti miran ko bubica i drljati perionu il neko gradilište sa šiptarima i balijama no problem.
October 29, 20177 yr On 29. 10. 2017. at 14:25, Joshua said: taj će iz tog manhajma da glasa kamenjare u materini, a tamo će biti miran ko bubica i drljati perionu il neko gradilište sa šiptarima i balijama no problem. ne verujem. djeca mu srpski znati nece, pa kako god ima neke solidne pravde u tome -_- mi sada emitujemo u svet i najbolju i najgoru genetiku, ima da ih pokorimo po vertikali iz oba smera. ako to nije savrsheni rat, ja ne znam shta je :D Edited October 29, 20177 yr by gospa buba
October 29, 20177 yr pa ne zna ni on srpski, pa mu to ne smeta da srbuje :D al aj, uzdam se u to da ste vi naučnici dobri sa projekcijama... ja ionako sve ovo iz amigdale i malo iz očinjeg vida - nemam nijedan drugi vektor koji upire u taj tvoj suftilni rat... ^_^
October 29, 20177 yr On 29. 10. 2017. at 13:41, Joshua said: ma jebeš šešeljugu. meni su ovi klinci daleko jeziviji s tim nadrndanim facama u 13oj godini i celokupnim izgledom. najbezbolnije moguće objašnjenje mi epidemija vašaka u školi - sve drugo mi je još -ije. kako samo baratas smajlijima, prava zabarka.
October 29, 20177 yr On 29. 10. 2017. at 14:47, Majo said: kako samo baratas smajlijima, prava zabarka. ja ću tebe da reportujem zbog ovog prozivanja na nacionalnoj osnovi, mamme mi.
October 29, 20177 yr On 29. 10. 2017. at 14:57, Joshua said: ja ću tebe da reportujem zbog ovog prozivanja na nacionalnoj osnovi, mamme mi mie morala sam
October 29, 20177 yr On 29. 10. 2017. at 15:08, gospa buba said: ulazite u zonu sherpe i lonca, samo da znate ^_^ ih, najsvesniji na svetu toga, i maja i ja ^_^ valjda smo se prepoznali u onim tvojim vertikalnim jurišnicima, pa ne znamo da stanemo On 29. 10. 2017. at 15:13, pt 2.0 said: morala sam palo i meni na pamet, al nisam htela da mu dajem još municije... :D Edited October 29, 20177 yr by Joshua
October 29, 20177 yr mi jesmo babe na klupi. deca videla vojvodu i rekla hajde da ga zezamo, da se slikamo sa njim i izgledamo strashno :D