Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

ma jebeš šešeljugu. meni su ovi klinci daleko jeziviji s tim nadrndanim facama u 13oj godini i celokupnim izgledom. 

najbezbolnije moguće objašnjenje mi epidemija vašaka u školi - sve drugo mi je još  :ph34r: -ije.

Ja svoje dete neću da pustim na sajam knjiga.

Nedajbože da naleti na neku budalu...

ma jebeš šešeljugu. meni su ovi klinci daleko jeziviji s tim nadrndanim facama u 13oj godini i celokupnim izgledom. 

najbezbolnije moguće objašnjenje mi epidemija vašaka u školi - sve drugo mi je još  :ph34r: -ije.

Proletos naletim na neku kolonu omladine. Momci svi do jednog ovako obrijani i nabrijani, sve devojke ko pevaljke, zastave, trubači,  pevaju nešto i izbvikuju, ja se naježio mislim neki radikalni politički protest a ono osmaci slavili kraj škole.

ne brini. vidi mu se putanja ka autoperioni u manhajmu, i to ako bude imao srece. tamo ce da lamentira nad sudbinom staaare evrope, materinu da zaboravi, u retkim trenucima kad bude budan-a-radno-neangazovan. srbija jede svu svoju decu, bez izuzetka ^_^

Proletos naletim na neku kolonu omladine. Momci svi do jednog ovako obrijani i nabrijani, sve devojke ko pevaljke, zastave, trubači,  pevaju nešto i izbvikuju, ja se naježio mislim neki radikalni politički protest a ono osmaci slavili kraj škole.

to bre. ja sam navikla da me tinejđeri nerviraju, ne plaše... ^_^

ne brini. vidi mu se putanja ka autoperioni u manhajmu, i to ako bude imao srece. tamo ce da lamentira nad sudbinom staaare evrope, materinu da zaboravi, u retkim trenucima kad bude budan-a-radno-neangazovan. srbija jede svu svoju decu, bez izuzetka ^_^

taj će iz tog manhajma da glasa kamenjare u materini, a tamo će biti miran ko bubica i drljati perionu il neko gradilište sa šiptarima i balijama no problem.

taj će iz tog manhajma da glasa kamenjare u materini, a tamo će biti miran ko bubica i drljati perionu il neko gradilište sa šiptarima i balijama no problem.

ne verujem. djeca mu srpski znati nece, pa kako god :wicked:

ima neke solidne pravde u tome -_-

mi sada emitujemo u svet i najbolju i najgoru genetiku, ima da ih pokorimo po vertikali iz oba smera. ako to nije savrsheni rat, ja ne znam shta je :D

Edited by gospa buba

pa ne zna ni on srpski, pa mu to ne smeta da srbuje :D

al aj, uzdam se u to da ste vi naučnici dobri sa projekcijama... ja ionako sve ovo iz amigdale i malo iz očinjeg vida - nemam nijedan drugi vektor koji upire u taj tvoj suftilni rat...  ^_^

kako samo baratas smajlijima, prava zabarka.

kako samo baratas smajlijima, prava zabarka.

ja ću tebe da reportujem zbog ovog prozivanja na nacionalnoj osnovi, mamme mi.  :mad:

:(

ulazite u zonu sherpe i lonca, samo da znate ^_^

ja ću tebe da reportujem zbog ovog prozivanja na nacionalnoj osnovi, mamme mi mie   :mad:

morala sam  :lolol:

ulazite u zonu sherpe i lonca, samo da znate ^_^

ih, najsvesniji na svetu toga, i maja i ja  ^_^ valjda smo se prepoznali u onim tvojim vertikalnim jurišnicima, pa ne znamo da stanemo  :lolol:

morala sam  :lolol:

palo i meni na pamet, al nisam htela da mu dajem još municije... :D

Edited by Joshua

Koliko učitavanja o klincima, kao babe na klupi.

mi jesmo babe na klupi.

deca videla vojvodu i rekla hajde da ga zezamo, da se slikamo sa njim i izgledamo strashno :D