Joshua Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 ma jebeš šešeljugu. meni su ovi klinci daleko jeziviji s tim nadrndanim facama u 13oj godini i celokupnim izgledom. najbezbolnije moguće objašnjenje mi epidemija vašaka u školi - sve drugo mi je još -ije.
Reaktor Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Ja svoje dete neću da pustim na sajam knjiga. Nedajbože da naleti na neku budalu...
francuski sobar Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 ma jebeš šešeljugu. meni su ovi klinci daleko jeziviji s tim nadrndanim facama u 13oj godini i celokupnim izgledom. najbezbolnije moguće objašnjenje mi epidemija vašaka u školi - sve drugo mi je još -ije. Proletos naletim na neku kolonu omladine. Momci svi do jednog ovako obrijani i nabrijani, sve devojke ko pevaljke, zastave, trubači, pevaju nešto i izbvikuju, ja se naježio mislim neki radikalni politički protest a ono osmaci slavili kraj škole.
gospa buba Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 ma jebeš šešeljugu. meni su ovi klinci daleko jeziviji s tim nadrndanim facama u 13oj godini i celokupnim izgledom. najbezbolnije moguće objašnjenje mi epidemija vašaka u školi - sve drugo mi je još -ije. ne brini. vidi mu se putanja ka autoperioni u manhajmu, i to ako bude imao srece. tamo ce da lamentira nad sudbinom staaare evrope, materinu da zaboravi, u retkim trenucima kad bude budan-a-radno-neangazovan. srbija jede svu svoju decu, bez izuzetka ^_^
Joshua Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Proletos naletim na neku kolonu omladine. Momci svi do jednog ovako obrijani i nabrijani, sve devojke ko pevaljke, zastave, trubači, pevaju nešto i izbvikuju, ja se naježio mislim neki radikalni politički protest a ono osmaci slavili kraj škole. to bre. ja sam navikla da me tinejđeri nerviraju, ne plaše... ^_^ ne brini. vidi mu se putanja ka autoperioni u manhajmu, i to ako bude imao srece. tamo ce da lamentira nad sudbinom staaare evrope, materinu da zaboravi, u retkim trenucima kad bude budan-a-radno-neangazovan. srbija jede svu svoju decu, bez izuzetka ^_^ taj će iz tog manhajma da glasa kamenjare u materini, a tamo će biti miran ko bubica i drljati perionu il neko gradilište sa šiptarima i balijama no problem.
gospa buba Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 (edited) taj će iz tog manhajma da glasa kamenjare u materini, a tamo će biti miran ko bubica i drljati perionu il neko gradilište sa šiptarima i balijama no problem. ne verujem. djeca mu srpski znati nece, pa kako god ima neke solidne pravde u tome -_- mi sada emitujemo u svet i najbolju i najgoru genetiku, ima da ih pokorimo po vertikali iz oba smera. ako to nije savrsheni rat, ja ne znam shta je :D Edited October 29, 2017 by gospa buba
Joshua Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 pa ne zna ni on srpski, pa mu to ne smeta da srbuje :D al aj, uzdam se u to da ste vi naučnici dobri sa projekcijama... ja ionako sve ovo iz amigdale i malo iz očinjeg vida - nemam nijedan drugi vektor koji upire u taj tvoj suftilni rat... ^_^
Lancia Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 ma jebeš šešeljugu. meni su ovi klinci daleko jeziviji s tim nadrndanim facama u 13oj godini i celokupnim izgledom. najbezbolnije moguće objašnjenje mi epidemija vašaka u školi - sve drugo mi je još -ije. kako samo baratas smajlijima, prava zabarka.
Joshua Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 kako samo baratas smajlijima, prava zabarka. ja ću tebe da reportujem zbog ovog prozivanja na nacionalnoj osnovi, mamme mi.
gospa buba Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 ulazite u zonu sherpe i lonca, samo da znate ^_^
pt 2.0 Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 ja ću tebe da reportujem zbog ovog prozivanja na nacionalnoj osnovi, mamme mi mie morala sam
Joshua Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 (edited) ulazite u zonu sherpe i lonca, samo da znate ^_^ ih, najsvesniji na svetu toga, i maja i ja ^_^ valjda smo se prepoznali u onim tvojim vertikalnim jurišnicima, pa ne znamo da stanemo morala sam palo i meni na pamet, al nisam htela da mu dajem još municije... :D Edited October 29, 2017 by Joshua
čekmeže Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Koliko učitavanja o klincima, kao babe na klupi.
gospa buba Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 mi jesmo babe na klupi. deca videla vojvodu i rekla hajde da ga zezamo, da se slikamo sa njim i izgledamo strashno :D
Recommended Posts