Jump to content
IGNORED

Uragan Sendi, play-by-play

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
Budjo, nije u pitanju nikakva patkometrija, u pitanju su dobro poznati fakti o tome da su od prirodnih katastrofa zrtve u siromasnim zemljama daleko brojnije. E, sad, OK, tebi nije poznato.
Ilustrucjuci slucaj Japana, zeleo sam da kazem da ako je katastrofa dovoljno velika, pogodice jako i uredjene i razvijene zemlje.
  • Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

23

• 3opge

22

• Indy

18

• WTF

12

Posted
Moji u Phillyju treci dan bez struje. Ali, ima gas, moze se. Svi su na broju, sto je jedino bitno.
+ 1, moji tamo kažu da nije bilo strašno, + imaju struje.
Posted (edited)
93429843.jpgEDIT. Ostaci boardwalkaacbw.jpg Edited by Indy
Posted

:(Ali ne brinite, izgradice Nucky jos lepsi i stariji boardwalk.

Posted

Ma niiiiiije. Vidi se da je mokar pod dole ispod svetla :D

Posted

Ja se primio na onu sa statuom Slobode.

Posted

Juce na putu za DC na I-95 video konvoje kamiona elektricnih kompanija kako idu na sever. Prijatelji sa SI dobili struju u petak ujutro. Oni sa LI jos nisu. A onima sa UWS nikad nije ni nestajala. Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

U nekim delovima NY-a još je prilično haotično,prijatelj iz NY mi se javio i požalio da je peti dan bez struje.Sva hrana u frižideru mu se pokvarila i morao je da je baci.Sreća ima gas za šporet pa može nekako da se greje inače bi se smrzavao, posebno je zeznuto što ima malu bebu.Da bi nabavio hranu mora da pešači pola sata do dela gde ima struje,benzina nema i teško ga je nabaviti.Iz kola mu je neko ukrao benzin uz pomoć creva.U nekim zgradama je još gore nema ni vode ni gasa.Ima pljački mada ne toliko s obzirom da je prisustvo murije impresivno,u svakoj ulici po dva murjaka a noću ulicu osvetljavaju reflektorima sa džipova.Struju ne očekuje da će skoro dobiti ali uprkos svemu tome prilično je dobro raspoložen.

Posted

skoro je ceo menhetn dobio struju, a to je deo grada koji je imao navise iskljucenih. juce je vec bila malo manja guzva osim na stajalistima za buseve koji voze u brukin koji su isli po nekoliko blokova. proradile su neke vozne linije za bruklin, tako da je danas dosta manja guzva po gradu (a i subota je). kod mene na UES su jedino redovi za benzin kataklizmaticni (i to sto ne moze da se sedne u restoran bez bar sat cekanja).