Budja Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Budjo, nije u pitanju nikakva patkometrija, u pitanju su dobro poznati fakti o tome da su od prirodnih katastrofa zrtve u siromasnim zemljama daleko brojnije. E, sad, OK, tebi nije poznato. Ilustrucjuci slucaj Japana, zeleo sam da kazem da ako je katastrofa dovoljno velika, pogodice jako i uredjene i razvijene zemlje.
Tale Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Moji u Phillyju treci dan bez struje. Ali, ima gas, moze se. Svi su na broju, sto je jedino bitno.+ 1, moji tamo kažu da nije bilo strašno, + imaju struje.
Indy Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) EDIT. Ostaci boardwalka Edited November 1, 2012 by Indy
WTF Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 :(Ali ne brinite, izgradice Nucky jos lepsi i stariji boardwalk.
MancMellow Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ma niiiiiije. Vidi se da je mokar pod dole ispod svetla :D
Gandalf Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/11/01/reports-fistfights-guns-gas-stations-shortages-Sandy
WTF Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Juce na putu za DC na I-95 video konvoje kamiona elektricnih kompanija kako idu na sever. Prijatelji sa SI dobili struju u petak ujutro. Oni sa LI jos nisu. A onima sa UWS nikad nije ni nestajala. Sent from my iPad using Tapatalk
General Ripper Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 U nekim delovima NY-a još je prilično haotično,prijatelj iz NY mi se javio i požalio da je peti dan bez struje.Sva hrana u frižideru mu se pokvarila i morao je da je baci.Sreća ima gas za šporet pa može nekako da se greje inače bi se smrzavao, posebno je zeznuto što ima malu bebu.Da bi nabavio hranu mora da pešači pola sata do dela gde ima struje,benzina nema i teško ga je nabaviti.Iz kola mu je neko ukrao benzin uz pomoć creva.U nekim zgradama je još gore nema ni vode ni gasa.Ima pljački mada ne toliko s obzirom da je prisustvo murije impresivno,u svakoj ulici po dva murjaka a noću ulicu osvetljavaju reflektorima sa džipova.Struju ne očekuje da će skoro dobiti ali uprkos svemu tome prilično je dobro raspoložen.
paculla Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 skoro je ceo menhetn dobio struju, a to je deo grada koji je imao navise iskljucenih. juce je vec bila malo manja guzva osim na stajalistima za buseve koji voze u brukin koji su isli po nekoliko blokova. proradile su neke vozne linije za bruklin, tako da je danas dosta manja guzva po gradu (a i subota je). kod mene na UES su jedino redovi za benzin kataklizmaticni (i to sto ne moze da se sedne u restoran bez bar sat cekanja).
Calavera Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) Spojler zbogradi™ duzine: http://harkavagrant.com/images/sandytuesday.png Edited November 3, 2012 by Calavera
Recommended Posts