Prospero Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Nama javili da ako ne stignu baš krajem februara onda će početkom marta,
Prospero Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 nije odlaganje (samo) nego i kršenje zakona. rok je 60 dana od 29. decembra, a to bi trebalo da je u subotu, 27. 2.
gospa buba Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 dobro sad, necemo se drzati ko pijan plota. ako onaj raspishe izbore pre nego ovi projekte, ostadosmo u nigdeu do kod zna kad
Notorious Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 nije odlaganje (samo) nego i kršenje zakona. rok je 60 dana od 29. decembra, a to bi trebalo da je u subotu, 27. 2. Ih, i ti sitničariš, umesto da budeš zahvalan što ti oprema kasni samo godinu dana -_- dobro sad, necemo se drzati ko pijan plota. ako onaj raspishe izbore pre nego ovi projekte, ostadosmo u nigdeu do kod zna kad Aj me primite na neki projekat, reference imam, praću laboratorjisko posuđe, zavrtati šrafove, kopati po arhivama, evo i statistiku ću da radim ako baš budem morala, samo da se ne akam više sa izveštajima i jupovanjem.
Prospero Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Ja ne znam šta oni misle. Možda idu logikom "daj da sad raspišem, sutra možda ne budem u minisarstvu, boli me uvo kako će da se snađu", a možda i logikom "daj da se ne zajebavam sad pred izbore, nego da se raščisti situacija pa posle izbora natenane".
gospa buba Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 (edited) Ih, i ti sitničariš, umesto da budeš zahvalan što ti oprema kasni samo godinu dana -_- Aj me primite na neki projekat, reference imam, praću laboratorjisko posuđe, zavrtati šrafove, kopati po arhivama, evo i statistiku ću da radim ako baš budem morala, samo da se ne akam više sa izveštajima i jupovanjem. jes pa ja da se akam, znash da neko mora mada statistika zvuchi primamljivo ^_^ edip@prosper. nema njih u ministarstvu posle, nema shanse. Edited February 25, 2016 by gospa buba
Notorious Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 jes pa ja da se akam, znash da neko mora mada statistika zvuchi primamljivo ^_^ Nije da te sad nešto nagovaram, al' umem i kore za pitu da razvijem, dok ti jupuješ ja savijem zeljanicu i uradim diskriminativnu analizu i svima dobro :D
Notorious Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Umem i neparametrijsku statistiku, časna reč, a zeljanica - sve prste da ispuckaš od slasti :)
Dr Arslanagić Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Nije da te sad nešto nagovaram, al' umem i kore za pitu da razvijem, dok ti jupuješ ja savijem zeljanicu i uradim diskriminativnu analizu i svima dobro :D ne treba, imamo francuskog kuvara
Yeya.haq Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 To samo ako si srednješkolJka... ili srednješkolJac jao, to je bilo copy paste na Dr Arslanagic pitanje o istoriji sporta. Ja ne znam kako funkcioniše zaista nauka na društvenohumanističkim fakultetima, niti bilo ko objašnjava tu nešto, ako su vam uslovi loši, izjasnite se, inače mi je tekst u politici absurdan
Prospero Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Tekst je bzvz, naslov catchy a vulgaran; oko SCI se energija treba uloziti da se prilagodi a ne da se to odbije od sebe. by Tapatalk
Prospero Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 ne treba, imamo francuskog kuvaraEto, Mile juče spremao guščiju paštetu i volovan za predjelo, srnetinu sa tartufima za glavno jelo, dezerte nisam probao al je bar Mouton Rothschild iz '55. bio nepcu mio. by Tapatalk
gospa buba Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Eto, Mile juče spremao guščiju paštetu i volovan za predjelo, srnetinu sa tartufima za glavno jelo, dezerte nisam probao al je bar Mouton Rothschild iz '55. bio nepcu mio. by Tapatalk chovek koji se odluchi da izgovori tolike rechi moze da ostane gladan bez problema :d videcemo za tu zeljanicu. imam lose iskustvo sa projektima na kojima se (i) kuvalo. preselo je vishe nego kvaliterno, i josh traje
Recommended Posts