Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

betty

Recommended Posts

Posted

A rekla već nešto, šta će da kaže. 

Znači, vi niste kao lekari pa da se semo umnožavate :D

pa zavisi, mislim da xy hromozomi vishe vole da umnozavaju profesiju, xx izgleda ne toliko.

ne mogu da se setim da je ikog keva peglala da bude isto :D

Posted

umro nikola tucic, geneticar. ako nekom nesto znaci.

Posted

vec je pricao, ali nemam pojma o cemu. videla sam tekst sa 'top 10' izjavama (kao ova o pikasu) ali nigde opis sadrzaja, teme, ideje. 

Posted

o cemu ce tacno k west da prica?

Pa kako o čemu, o sebi i svom nedostižnom geniju

Posted

pa da, nije ni bitno  :isuse: mozda i zapeva

Posted (edited)

ne mogu da se setim da je ikog keva peglala da bude isto :D

Evo, sad se sećam kao da je juče bilo gde je ubojstvom-samoubojstvom jedna peglala podmladak da bude doktorka. Kao ćako, striko, đed, drugi striko, i stariji brat. A ne da studira srpski kao majka. Doduše, dobro joj je i govorila. :D

ŒDIPVS: E, e! I kao dve sestre od srednjeg strike.

Edited by topuzina
Posted (edited)

Evo, sad se sećam kao da je juče bilo gde je ubojstvom-samoubojstvom jedna peglala podmladak da bude doktorka. Kao ćako, striko, đed, drugi striko, i stariji brat. A ne da studira srpski kao majka. Doduše, dobro joj je i govorila. :D

ŒDIPVS: E, e! I kao dve sestre od srednjeg strike.

pa to ti kazem. keva je peglala restlove patrijarhata. a prigodno je time samo branila svoju intimnu ideologiju.

lukava, lukava zena ^_^

Edited by gospa buba
Posted

umro nikola tucic, geneticar. ako nekom nesto znaci.

Znaci [emoji22]

Ostavila sam tamo na hejtu jedan rant protiv smrtnosti...

Kaze danas drugarica kako su mu predavanja bila najinteresantnija na bioloskom. Mene je on fascinirao kad sam krenula da slusam evoluciju. A posle sam jos cula i za njegovu licnu tragediju. Izmedju ostalog, on je 'kriv' sto volim Goulda.

Posted

idem u Norvešku 25tog :) (na onaj doktorat)

ne znam da li već rekoh, na kraju je i zadrti profa napisao sasvim pristojne komentare u izveštaju

a odbrana je 27mog, 26tog je neka pred-prezentacija nečega, obavezna u N

i tako

btw devojka 1vog aprila počinje da radi u Madridu (inače je Španjolka) tako da bismo joj se prilično kvalitetno usrali u život da smo tražili neko produženje i nove eksperimente i sve to

Posted (edited)

^ meni je tucic predavao genetiku for dummies za psihologe. bio je potpuno divan, i bas se videlo da uziva u onome sto radi. 

a u januaru je umrla jedna druga profesorka. jucerasnji dijalog sa mojim zlim muzem:

ja: a professor of mine died.

on: the same one? 

<_<

Edited by betty
Posted

tako mi u ovom domacinstvu -_-