March 3, 201510 yr A rekla već nešto, šta će da kaže. Znači, vi niste kao lekari pa da se semo umnožavate :D pa zavisi, mislim da xy hromozomi vishe vole da umnozavaju profesiju, xx izgleda ne toliko. ne mogu da se setim da je ikog keva peglala da bude isto :D
March 3, 201510 yr Author vec je pricao, ali nemam pojma o cemu. videla sam tekst sa 'top 10' izjavama (kao ova o pikasu) ali nigde opis sadrzaja, teme, ideje.
March 3, 201510 yr O Beyonce, naravno. http://oxford.tab.co.uk/2015/03/02/kanye-oxford-yeezox-highlights/ 'nači ludilo br'te Edited March 3, 201510 yr by MancMellow
March 4, 201510 yr ne mogu da se setim da je ikog keva peglala da bude isto :D Evo, sad se sećam kao da je juče bilo gde je ubojstvom-samoubojstvom jedna peglala podmladak da bude doktorka. Kao ćako, striko, đed, drugi striko, i stariji brat. A ne da studira srpski kao majka. Doduše, dobro joj je i govorila. :D ŒDIPVS: E, e! I kao dve sestre od srednjeg strike. Edited March 4, 201510 yr by topuzina
March 4, 201510 yr Evo, sad se sećam kao da je juče bilo gde je ubojstvom-samoubojstvom jedna peglala podmladak da bude doktorka. Kao ćako, striko, đed, drugi striko, i stariji brat. A ne da studira srpski kao majka. Doduše, dobro joj je i govorila. :D ŒDIPVS: E, e! I kao dve sestre od srednjeg strike. pa to ti kazem. keva je peglala restlove patrijarhata. a prigodno je time samo branila svoju intimnu ideologiju. lukava, lukava zena ^_^ Edited March 4, 201510 yr by gospa buba
March 4, 201510 yr umro nikola tucic, geneticar. ako nekom nesto znaci.Znaci [emoji22] Ostavila sam tamo na hejtu jedan rant protiv smrtnosti... Kaze danas drugarica kako su mu predavanja bila najinteresantnija na bioloskom. Mene je on fascinirao kad sam krenula da slusam evoluciju. A posle sam jos cula i za njegovu licnu tragediju. Izmedju ostalog, on je 'kriv' sto volim Goulda.
March 4, 201510 yr idem u Norvešku 25tog :) (na onaj doktorat) ne znam da li već rekoh, na kraju je i zadrti profa napisao sasvim pristojne komentare u izveštaju a odbrana je 27mog, 26tog je neka pred-prezentacija nečega, obavezna u N i tako btw devojka 1vog aprila počinje da radi u Madridu (inače je Španjolka) tako da bismo joj se prilično kvalitetno usrali u život da smo tražili neko produženje i nove eksperimente i sve to
March 4, 201510 yr Author ^ meni je tucic predavao genetiku for dummies za psihologe. bio je potpuno divan, i bas se videlo da uziva u onome sto radi. a u januaru je umrla jedna druga profesorka. jucerasnji dijalog sa mojim zlim muzem: ja: a professor of mine died. on: the same one? <_< Edited March 4, 201510 yr by betty