gospa buba Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 A rekla već nešto, šta će da kaže. Znači, vi niste kao lekari pa da se semo umnožavate :D pa zavisi, mislim da xy hromozomi vishe vole da umnozavaju profesiju, xx izgleda ne toliko. ne mogu da se setim da je ikog keva peglala da bude isto :D
betty Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 umro nikola tucic, geneticar. ako nekom nesto znaci.
betty Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 vec je pricao, ali nemam pojma o cemu. videla sam tekst sa 'top 10' izjavama (kao ova o pikasu) ali nigde opis sadrzaja, teme, ideje.
hazard Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 o cemu ce tacno k west da prica? Pa kako o čemu, o sebi i svom nedostižnom geniju
MancMellow Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 (edited) O Beyonce, naravno. http://oxford.tab.co.uk/2015/03/02/kanye-oxford-yeezox-highlights/ 'nači ludilo br'te Edited March 3, 2015 by MancMellow
topuzina Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 (edited) ne mogu da se setim da je ikog keva peglala da bude isto :D Evo, sad se sećam kao da je juče bilo gde je ubojstvom-samoubojstvom jedna peglala podmladak da bude doktorka. Kao ćako, striko, đed, drugi striko, i stariji brat. A ne da studira srpski kao majka. Doduše, dobro joj je i govorila. :D ŒDIPVS: E, e! I kao dve sestre od srednjeg strike. Edited March 4, 2015 by topuzina
gospa buba Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 (edited) Evo, sad se sećam kao da je juče bilo gde je ubojstvom-samoubojstvom jedna peglala podmladak da bude doktorka. Kao ćako, striko, đed, drugi striko, i stariji brat. A ne da studira srpski kao majka. Doduše, dobro joj je i govorila. :D ŒDIPVS: E, e! I kao dve sestre od srednjeg strike. pa to ti kazem. keva je peglala restlove patrijarhata. a prigodno je time samo branila svoju intimnu ideologiju. lukava, lukava zena ^_^ Edited March 4, 2015 by gospa buba
Aineko Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 umro nikola tucic, geneticar. ako nekom nesto znaci.Znaci [emoji22] Ostavila sam tamo na hejtu jedan rant protiv smrtnosti... Kaze danas drugarica kako su mu predavanja bila najinteresantnija na bioloskom. Mene je on fascinirao kad sam krenula da slusam evoluciju. A posle sam jos cula i za njegovu licnu tragediju. Izmedju ostalog, on je 'kriv' sto volim Goulda.
Amelija Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 idem u Norvešku 25tog :) (na onaj doktorat) ne znam da li već rekoh, na kraju je i zadrti profa napisao sasvim pristojne komentare u izveštaju a odbrana je 27mog, 26tog je neka pred-prezentacija nečega, obavezna u N i tako btw devojka 1vog aprila počinje da radi u Madridu (inače je Španjolka) tako da bismo joj se prilično kvalitetno usrali u život da smo tražili neko produženje i nove eksperimente i sve to
betty Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 (edited) ^ meni je tucic predavao genetiku for dummies za psihologe. bio je potpuno divan, i bas se videlo da uziva u onome sto radi. a u januaru je umrla jedna druga profesorka. jucerasnji dijalog sa mojim zlim muzem: ja: a professor of mine died. on: the same one? <_< Edited March 4, 2015 by betty
Recommended Posts