October 16, 201212 yr A ko ce meni vratiti bar 20 izgubljenih kredita iz drugog kola? Bas jedu govana ove sezone.... bezveze
October 17, 201212 yr Sto mene ne sprecava da suvereno drzim poslednje mesto, i to sa ekipom iz drugog kola jbt.
October 17, 201212 yr Odložili su unošenje rezultata za ovo kolo do večeras jer su pisali prigovor ABA ligi za meč u Zadru, pošto su videli nadprosečno puno statističarskih grešaka. Keywords: Marko, kasno, Kosovo, stići.2 dana kasnije izbacuju zvanicne indekse koji su naravno pogresni.Sprdnja.edit:dva tima u prvih 100 u ovom kolu. Jedan od ta dva vrijedi nekih 540 kredita sa tendencijom rasta... imam jos jedan sa 515 cini mi se, ostalo uglavnom 450-500. Edited October 17, 201212 yr by Feindouno
October 17, 201212 yr moj najbolji tim do ovog kola (bio valjda oko 70. mjesta ukupno) je imao 42 poena u ovom kolu. :D kako sam fino osjetio ovog akosa horvatha sto kosta 6 kredita i kolo u kom da isforsiram braceya wrighta, jedan je imao -8 , drugi -4.
October 20, 201212 yr Author Nije igrao Bader, a ja ga nisam zamenio... <_<Ali je zato makar Terrico konačno jednom sabio. ^_^
October 20, 201212 yr Samoubih se dovodjenjem idiota Sobina u nekoliko timova.Zato Capina imam u svakom. Bar sam rijesio pitanje prvog pleja.
October 21, 201212 yr Planinic Darka niti jednog nemam.Zato imam gomilu ovih Vragovica/Vladovica cisto da ne bih negdje spojio dva dvocifrena pleja.E da, Jure Lalic je tata al ne da mu kreten da igra vise od 15-ak min
October 21, 201212 yr Author Ja imam Planinića, samo čekam ovako neki baderizam™ i dočekah. ^_^Nisam ništa menjao u odnosu na prethodno kolo i nije loše ispalo, mislio sam da će biti baš raspad...edit: ... čak me je i Jagodić & Jagodić tandem Cibone konačno u paketu ispoštovao! Edited October 21, 201212 yr by Oxymoron
October 21, 201212 yr Previse Muslija sam poizbacivao :isuse:Negdje sam cak uzeo Gordona umjesto njega :isuse:ovako od oka mi se cini da mi najbolji tim ima 108 + Ranniko i Blazic sto je uzas. Svugdje imam Badera i Kastropila koji su uzeli -2.edit: i jedan sa 129 koji je kao najbolji. kakva sezona :/ Edited October 21, 201212 yr by Feindouno
October 27, 201212 yr Cudno neko kolo, neke ekipe su se kolektivno raspale tako da imam gomilu igraca sa 6-7 indeksa. U jednom timu cak 6 takvih.Recimo najbolji tim ima 60+5 igraca sto je dosta bijedno, najgori nekih 60+3
November 1, 201212 yr za proslo kolo nisam namjestao timove, jednostavno me mrzilo, i sad vidim da mi je jedan tim drugi najbolji u citavom kolu, tri poena daleko od lopte.
November 3, 201212 yr Konacno jedno kolo bogato indexima.U najboljem timu imam Planinica i Travisa i ukupno 120+ poena i Lucica, Vujcica i Rannika sutra.Nazalost samo 2 Travisa, jedan Lee i nijedan Savovic u 10 timova.
November 6, 201212 yr 'al me ukenjalo ovo kolo :lolol:imam u istoj ekipi planinića, savovića, wortinhghtona i anđušića, ćapina i nelsona . Samo mi je Rakoćević jednocifren .edit: 4. ukupno za ovo kolo. Edited November 6, 201212 yr by Lezilebovich