Jump to content
IGNORED

ABA Fantasy 2012/13


Töölönlahti

Recommended Posts

Sajt fantaziranje.com...Ime lige: Marin je jedan običan činovnikPass: :ziga: 2012 (bez dvotački, spojeno)Otvaram thread za fantasy ispred pekare na Bulevaru, koji sam dork.

Edited by Oxymoron
Link to comment
 • Replies 102
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Feindouno

  36

 • Töölönlahti

  23

 • adasevic

  12

 • Timmy

  6

Hoću i ja. :(E, hoćemo neka pravila tipa one team per user i obavezna prijava tima ovde da bi ostao nebanovan ili kako?Jeste li ranije praktikovali tako neka dodatna pravila ili je sve funkcionisalo stihijski™?

Link to comment
Kazite koliko timova sve i ostalo.. ja ubacio 1 (prvi koji sam napravio) za sad (lugomir)
Okej, hajde ovako, predlažem pravilo - svaki korisnik ima pravo na maksimalno jednu ekipu.Oni koji su već prijavili više (BaneBoske i jovanbgd, po 3-4 ekipe) treba ovde da jave koji žele da ostave, inače ću eliminisati sve osim jedne po slobodnom nahođenju. Pravilo stupa na snagu u danu pred istek roka za sastavljanje ekipa, osim ako se ovde digne kuka i motika protiv njega (dakle, ako imate nešto protiv, dižite je tipa odmah).Dodatni etiquette, tj. više savet - bilo bi lepo da se javite ovde i kažete ime tima ako vam je tamo nick drugačiji nego na forumu, kako bi svi znali ko ste.
Stvarno, sta je sa Daretom? Jel on i dalje na forumu?
Napisao je negde da mu je žao, ali da nema mnogo vremena više za forum. Smor. :( Cimaću ga sad u inbox, kontam da bi hteo da igra makar rekreativno™...
Link to comment
+1, glupo je
Šta je glupo, višestruke ekipe ili ograničenje?Meni je nekako glupo da se pusti da svako uđe sa 5 ekipa, jer onda uspeh mnogo više postaje stvar usera™ i velikih brojeva, a manje stvar skilla™ i njuha™...
Link to comment
Stvarno, sta je sa Daretom? Jel on i dalje na forumu? Dare je i otac i majka aba fantazija na PPP i bez njega necu da se igram..
Hvala momci što ste me se setili... Igram kako ne... Ali sam tek ofrlje prošao pripremne tekme u poslednje dve nedelje i tek tu i tamo nešto znam... Ranije sam sve pratio i ko je uganuo mali prst i koliko je devojaka saigrača prcao Rozić... Sad ništa ne znam mrka kapa...Kao što rekoh ranije nemam vremena za forum jerbo sam krenuo u slobodno vreme takmičarski da igram bridž, a u firmi sam počeo da predajem mladjim kolegama pa kući spremam predavanja... Tako da ništa ove godine od uvodne reči za fantasy... Jerbo ništa i ne znam...Ono što sam primetio je da se krenulo sa nižim cenama koje su formirane na osnovu pripremnog perioda... To otprilike znači da se start iz drugog kola ne isplati... Vodite računa o monopolistima na pozicijama i njih trpajte u timove... Najači su timovi koji igraju sa 7-8 igrača u rotaciji i tu nema omanjivanja, makar oni gubili svaku utakmicu...Slobodno utrpajte i igrača npr. 1 igrača od 5 kinti da bi vam ostalo para za npr 4 jaka centra... Kad menjate igrače trudite se da sva trojica budu iz domačih timova, čak i kada vam to po pojedinačnim imenima nije važno... U igri velikih brojki na kraju napravi se tu velika razlika...I slično... Ne mogu se sad svega setiti...Čar je u pravljenju timova i prevrtanju imena po ne znam koliko puta... :kralj:Evo vam sadašnja verzija (a menjaće se) tima kog ubacih u b92 ligu u kojem sam na primer zanemario plejmejkere u korist drugih pozicija...Subotić, RogićRakočević.Prepelić, Kalve, BorisovLalić, Bayns, Lee, AndrićPozdrav svima i puno sreće u igri! :smoris:
Link to comment
Šta je glupo, višestruke ekipe ili ograničenje?
ogranicenje posto niko ne moze da zna koja ekipa ce mu biti dobra. Ne znam da li postoji opcija da se napusti liga ali ako je to moguce mozemo da se dogovorimo da svako nakon 3-4 kola ostavi samo jedan tim ili tako nesto.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...