Jump to content
IGNORED

ABA Fantasy 2012/13

Töölönlahti

Recommended Posts

Posted
Mislim da ne.
lose mislis14 : 6 19 Nikolic U. made free throw5:00 14 : 5 15 Cekovski G. assist
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

36

• Töölönlahti

23

• adasevic

12

• Timmy

6

Posted

Kako su me samo zajebali sa Savovicem. Oteli mu indexe, ja ga prodao da ne idem u minus a sad ce mu vratiti indexe i jos je razvalio danas.Mislim da cu da batalim, sjebana mi je koncepcija skroz zbog ovih gluposti.

Posted

Bader 58, 17/19 za 2 i 13 skokova! :jerry:

Posted

149, 132, 120... sve timovi iz drugog kola. Od onih sa pocetka najbolji ima 109.Imam previse Adamovica, Kastropila, ponekog Katica, Mihailovica, Rakocevica, Simonovica :isuse:

Posted

Razmišljam sinoć da li da ubacim Ćapina, a kantiram Stevena, pa odustanem... :isuse:... nikad više u fantasy nikoga iz bilo kakve Mutine ekipe.

Posted

Meni Sinovec zaostao u jednom timu al to je to otprilike. Pojeo sam govno sa Uajtom u prvom i Stivenom u prva 2 kola i nikad vise...U ovom kolu tanko, nemam nijedan tim u kom nije bar jedan od trojca Cekovski (1), Adamovic (2), Bost (3).... u jednom ih cak imam sve :isuse:Jedan nije los sa Kalveom, Baderom i Davisom ali ostali su dosta tanki... vecina ce biti oko ili preko 100 sto je premija u poredjenju sa prethodnim kolima.

Posted

118 najbolja ovo kolo, ostale sve ispod 100. Pleja nema sanse da nabodem, najbolji mi ima 9 u ovom kolu, ostali izmedju 0 i 3. :isuse:

Posted

Plejevi su katastrofa. Ostaje jos Ranniko sutra, inace mi je najbolji Hemonds sa 10.Meni trenutno najbolja ima 114 ali realno je da bolja bude ona sa 97 + Ranniko, Blazic, Kastropil.Ako oni odigraju dobro imacu 4-5 (od 10) timova preko 100, opet prejadno.

Posted

Ja sam zadržao malog Ivanovića u jednoj ekipi kao pleja, imam i Finca i Hammondsa, ali su me u boljim ekipama na raznim pozicijama za sada sahranili Zvezda, Cedevita i Radnički.<_<

Posted (edited)

Raniku su ukrali najmanje jednu asistenciju i iznudjen faul. Jebeni statisticari!2 puta po 125, jedna 114, jedna 107 i nekoliko blizu 100. Najbolji par plejeva Hammonds i Bost sa 13 :isuse:Najvjerovatnije cu tu ostaviti Adamovica i uzeti jos nekog padobranca koji ne mogu da mi izbiju nesto mnogo para i igrati sa 8 igraca a oni ako iznenade super, ako ne, jebiga.

Edited by Feindouno
Posted

75, 91 i 90 ako sam dobro sabrao. Bice zajeban planirani beg sa dna.Gde su oni divni dani kad su Tomic & Zoric dominirali....

Posted
75, 91 i 90 ako sam dobro sabrao. Bice zajeban planirani beg sa dna.Gde su oni divni dani kad su Tomic & Zoric dominirali....
+ Mula
Posted

Odložili su unošenje rezultata za ovo kolo do večeras jer su pisali prigovor ABA ligi za meč u Zadru, pošto su videli nadprosečno puno statističarskih grešaka. Keywords: Marko, kasno, Kosovo, stići.