Töölönlahti Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Ma hajde, neka bude stihijski onda sve, limit na 5, a odustajaće se od timova posredno tako što će se svi manje cimati oko ekipa koje su im posle par kola truba, nema svrhe to institucionalizovati.Kuka i motika ftw! ^_^
adasevic Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Tako je i najbolje... Ubi me guzva na poslu, nikako da skockam timove... Tek 2 sam napravio a i to sam samo onako na prvi prelet odradio...
dare... Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Evo ga Dare :thumbsup:A kazi mi ovo molim te, da li stedeti u u prvom kolu kako bi ostalo novaca za kupovine pred drugo kolo? Tada novac zna da bude jako vredan...Ne znam... Stari fantazer Dr.Oetker kaže da se valja ostaviti bar 30-40 kinti viška da bi se bolje pazarilo u drugom kolu ako izomašuješ...Ja redovno pazarim za sve pare i to je ružna navika koje treba da se rešim jer to radim i kada imam i 600+ kinti...
Lezilebovich Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ubacio 2 tima i to je to. Svaka čast onima koji imaju po 5, ja sam jedva i ova dva završio (bar do sutrašnje pauze na poslu)
Töölönlahti Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Ja sastavio 3/5 ubačenih, verovatno ću jedan izbaciti...Može neko da skenira MZT, Zadar i Split, minutaže i slično? Dolaze u obzir i linkovi sa statistikama sa prijateljskih.
sabahudin Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 http://mvp.rs/fantasy/item/458-bookmaker-solnok-split-zadar-i-mzt
Töölönlahti Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 ... mnogo generalizuje taj bloger.Elem, 7 sati je još ostalo za sastavljanje ekipa.
jezovuk Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 2 tima in. Jedva i ovo skrpih, ema se vremena. Cilj je beg sa dna u sigurnost sredine tabele. I jedna stabilna sezona, tj. da ne batalim posle dve nedelje kad prvi put zaboravim da izmenim povredjene.
Feindouno Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 bez mene...Stranica je trenutno nedostupna zbog održavanja.Molimo vas dođite kasnije.Website is currently under maintenance.Please come again soon.
Töölönlahti Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 E, i meni je to iskočilo danas kad sam pravio poslednja dva tima, ali je već posle 2 minuta bilo sve okej.
Feindouno Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Samo zahvaljujuci cinjenici da nemam pametnijeg posla napravih 4 neka mucena tima. Peti tradicionalno cuvam za sledece kolo i taj ce po obicaju biti najbolji.
Feindouno Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Nemam Sutala, Planinica, Sakica, Komatinu, Edwardsa a ni Hammondsa.Imam Morovica -2 i Brkica -1
Далибор Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 U istoj ekipi su mi Hammonds i Edwards23 + 21:)
jezovuk Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Do zadnjeg trenutka se dvoumio Morovic vs Hammonds. Pogodite koga sam izabrao...
Töölönlahti Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Utisak dana mi je ova indeksna dominacija Muslija u odnosu na Gagića. Ni u jedan tim nisam odabrao reprezentativca™, nadao sam se da će mrljaviti par kola i uhodati se tamo negde u decembru, pff...Ove ostale što su dominirali uglavnom imam po ekipama (mada je 1 osovina Šakić-Šutalo prošla ispod radara...). Planinić i Romeo malo da smanje turnovers i biće solidne fantasy koke.
Recommended Posts