Ravanelli Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Nekima je dovoljno ako ume da je nasmeje. Često previđana osobina. I Deni de Vito je mali, ružan, debeo, nizak. Pa je opet faca.I jedan drugi ima skrivene kvalitete :Dsi ti care video de vitovu ženu?http://www.youtube.com/watch?v=M-vkYuTpy2I
munze Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Razvodi se Deni De VitoIzvor: Beta Deni De Vito i Rea Perlman se razvode posle 30 godina braka, saopštio je portparol slavnog glumca.
bigvlada Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 The beauty is in the eye of the beholder. Beše skoro emisija o njegovoj karijeri pa sam zato njega uzeo za primer. Da, znam kako mu izgleda žena.
burazer Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 The beauty is in the eye of the beholder.Beše skoro emisija o njegovoj karijeri pa sam zato njega uzeo za primer. Da, znam kako mu izgleda žena.nije istina.
cmrlj Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 nije bila skoro emisija o njegovoj karijeri i bigvlada ne zna kako mu izgleda zena?
Ravanelli Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Da, znam kako mu izgleda žena.zašto je on onda ikakav argument kada je pokupio poslednju ženu na svetu? bolje bi mu bilo da je oženio sopstveno stopalo
bigvlada Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Uf, hajde ovako. Čovek je faca jer ima duha, tj. ume da ljudima izmami osmeh. To se videlo i kada je igrao dispečera u seriji o taksistima. U to vreme je upoznao svoju buduću tj. sadašnju bivšu ženu. To je njegov izbor. Ona je njemu lepa. Ne potire činjenicu da je dopadljiv suprotnom polu uprkos svom izgledu i visini. Slavu i novac je stekao kasnije.
cmrlj Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 zašto je on onda ikakav argument kada je pokupio poslednju ženu na svetu? bolje bi mu bilo da je oženio sopstveno stopaloa ti poznajes gospodju?
Ravanelli Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 se ti sada zajebavaš? da ovo ode na teren ljudskih vrlina?
cmrlj Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 pa ne sumnjam ja u njegov izbor zivotnog partnera.
burazer Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) Director (u oku posmatrača)zašto je on onda ikakav argument kada je pokupio poslednju ženu na svetu? bolje bi mu bilo da je oženio sopstveno stopalo..bila je šarmantno mače,..sada je šarmantna Edited December 12, 2012 by burazer
Recommended Posts