pt 2.0 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Pogledajte joj noge na prvoj slici, 1 uzas. Bez mene, molim lepo.žena se gleda ko celina. zli, ne razočaravaj me...a što je topik postao selebriti drul miits desanka?
Indy Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Pa, ili to, ili "da ti kazem sestro, ziva nisam... ajde pristavi kaficu!"Ne znam sta je gore, iskreno receno.
pt 2.0 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) Pa, ili to, ili "da ti kazem sestro, ziva nisam... ajde pristavi kaficu!"Ne znam sta je gore, iskreno receno. :D :D :D ovo sa ziva nisam je gore (i SD meets D se sprovodi u ziva nisam stilu)al ne kapiram ritam desavanja. taman neko ostavi vredan post (marathonman) i onda se to zaspe gomilom... huh, gomilom. Edited December 2, 2012 by PointTaken
ToniAdams Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 da sam znao da je ovo mesto puno esteta koji se seku na socko usta, davno bih se isclanio
InvisibleLight Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 soc od turkish kafe (socko usta - ono kad nekom ostane kafa il soc na uglovima usta pa ne primeti i takav izadjeu javnost)
pt 2.0 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 da sam znao da je ovo mesto puno esteta koji se seku na socko usta, davno bih se isclanio usta kao stejtment
dig_chohano Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ova donja usna je srela stršljena na kreku.
Caligula Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Sta je socko? to ti je ono sto bi jebo al si suvise kul te se stidis priznati.istrolovasmo za milijun dolara
dig_chohano Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 to ti je ono sto bi jebo al si suvise kul te se stidis priznati.Ko nije jebo groba garant nije nikad ništa ni jebo. To je ta teorija relativiteta, sve je jebljivo u određenim okolnostima.
Moća Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ko ne jebe sve taj ne jebe nista.Sent from my cigla using Tapatalk
gospa buba Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 jel neko beshe pre nekoliko strana imao neke primedbe na kvalitet opshtost & nachelnost rasprave? mislim, da se javi, pa da mesimo od blata ^_^
prima Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ko ne jebe sve taj ne jebe nista.Sent from my cigla using Tapatalk http://www.youtube.com/watch?v=FRSzH9WQ8Tw
Recommended Posts