Aineko Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 jebiga, morao bi bar da kvotujes sta je tacno sranje, ovako ne znam sta hoces da kazes...
prima Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 samo da primetim da je ubedljivo najodvratniji termin koji se zametnuo na ovom forumu koalicijatm tj koalicionitm xxlsocijalnibbshow humor all the way, i dovodjenje u vezu sa najdosadnijim, najjadnijim i najstrasnijim ljudskim esalonom u ovom drustvu. to su neke tvoje unutrasnje asocijacijezvacu ga od sada kkk spoj@estel sasvim lepo, ako smrducka nema ni da bekne!@laki jos uvek mi nije jasno to sa instinktima, kakvo im je to nedecidno izrazavanje...
Aineko Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 @estel sasvim lepo, ako smrducka nema ni da bekne!cekaj, sta ti sad hoces da kazes? :D
prima Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) @est pa ako je 'miris' jedan od nedecidnih kriterijuma koji nas isprva orijentisu, a gospodin vonja, ili vec neko drugo unutrasnje culo kojim ne vladamo svesno kaze-nopasaran, onda je bilo kakva prica kasnije suvisna?@gari ti serendas. izbrisacu te iz svih prijatelja. Edited November 28, 2012 by prima
Aineko Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 @est pa ako je 'miris' jedan od nedecidnih kriterijuma koji nas isprva orijentisu, a gospodin vonja, ili vec neko drugo unutrasnje culo kojim ne vladamo svesno kaze-fuj, onda je bilo kakva prica kasnije suvisna?je l' pod vonja mislis na "ocigledan rezultat lose higijene"? u tom slucaju jeste svaka prica suvisna ali to je valjda iz vrlo svesnih razloga :)a za "neko culo kojim ne vladamo svesno" - ako postoji onda bi svaka prica kasnije bila suvisna. ali ko kaze da postoji?
Amelija Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Mislim da nemaju, odgovaram u svoje ime, ali ako osobu ne "dozivim" na feromonskom nivou moze da bude najzgodniji na svetu i silan tehnicar, ne ide.Upravo.S tim što kod mene nije baš 5 minuta kao što već rekoh, ali u svakom slučaju ne mnogo dugo.Tako da nema leba da mi neko posle godinu, dve, pet naprasno postane "seksi".A da neko od onih 5minutnih posle nekog vremena rečima i delima zglajza kao čovek, komunista i kapitalista naravno da može, no to je pak druga priča.Inače i ja manje-više imam 3 kategorije, ali sasvim drukčije:- prijatelj bez ikakvih dodataka: prijatelj kao takav, nikakve "grešne misli" nisu bile u igri, i nikada neće ni biti;- prijatelj "5 minuta": prijatelj kao takav iako je bilo i izvesnih grešnih misli- dečko/koalicioni: mora da bude "5 minuta", ali mora dosta toga da se potrefi i na prijateljskom planu, čak i više nego sa samo prijateljima bilo koje kategorije
Amelija Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 btw meni je "partner" u smislu "dečko/muž" užasno glupa reč
Amelija Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 uz pomoc neke nesvesne sklopke u glavi kategorije kao sto su kolega, drugaricin decko/muz, zauzeti muskarcie vidiš i ja imam neki filter koji radi ovo gore boldovano (priključci drugarica i sestara svih vrsta jednostavno ne mogu ući u 5 minuta)zauzeti en general onako, imam inhibicije ali ne i filtera otkud kolega u ovoj kategoriji već nikako ne kontam ( )
Aće Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 prima i estel da se prebace na ana.rs. amelija hoda po tankoj zici.
nera Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 btw meni je "partner" u smislu "dečko/muž" užasno glupa rečI meni, ali mi jos gluplje zvuci decko za 30+, jednostavno mi ne zvuci kako treba, a narocito sto sam sa deckom vise godina i jos toliko zivimo zajedno. Ali nije ni muz na papiru pa mi ni to ne ide. Na kraju uglavnom koristim decko ali nisam zadovoljna izrazom...@ Amelija, kolege su se valjda nasle u ovoj kategoriji zbog potencijalnog after-efekta, tj. bude nesto sa kolegom, razidjete se i onda moras i dalje da ga gledas svaki dan. Inace nisam sklona kombinacijama privatnog i poslovnog zivota, jako tesko se zdruzujem sa kolegama i koleginicama, a ne bi mi odgovaralo ni sa deckom da radim na istom mestu. Njih mogu da skeniram eventualno ali ostaju u ovoj kategoriji.
Aineko Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Upravo.S tim što kod mene nije baš 5 minuta kao što već rekoh, ali u svakom slučaju ne mnogo dugo.Tako da nema leba da mi neko posle godinu, dve, pet naprasno postane "seksi".generalno pitanje (ne samo tebi): je l' se vama stvarno nikad nije desilo da vam je neko isprva nezanimljiv ili cak odbojan a onda kroz duzu pricu i bolje upoznavanja postane vrlo seksualno pozeljan? ('duzu pricu' moze da bude i mesecima nakon upoznavanja)
Aineko Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 prima i estel da se prebace na ana.rs. amelija hoda po tankoj zici.garovikse mene stvarno interesuje sta je po tebi problematicno u ovome sto pisem? mislim, za slucaj da zaista hoces da pricas sa mnom na ovom topiku. :)
Amelija Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 generalno pitanje (ne samo tebi): je l' se vama stvarno nikad nije desilo da vam je neko isprva nezanimljiv ili cak odbojan a onda kroz duzu pricu i bolje upoznavanja postane vrlo seksualno pozeljan? ('duzu pricu' moze da bude i mesecima nakon upoznavanja)hm, pa, ne :(tj, "duža priča" je kao što rekoh bila eventualno/maksimalno mesec-dvaduže -- nikad
Amelija Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 I meni, ali mi jos gluplje zvuci decko za 30+pa što 30+ grdna :lol:da si rekla 50+ donekle bih razumela, mada meni "dečko" u toj konotaciji sasvim jasno predstavlja o čemu se radi, i nema veze sa godinama nego sa "statusom"a partner mi je totalno bezvezepartner mi je za posao, za tenis i skvoš, i za možda još poneštoza vezu baš nikako
Amelija Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 garovikse mene stvarno interesuje sta je po tebi problematicno u ovome sto pisem? mislim, za slucaj da zaista hoces da pricas sa mnom na ovom topiku. :)ni ja ne kontam zašto se garovix ljutidobro, ne voli reč "koalicioni", ja baš volim, ja pak mrzim "partner"no opet ne vidim razlog za fajt
Recommended Posts