burazer Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 pre par godina, padne meni na pamet u trenucima ludosti (lucidnosti?) da promišljam i razvijam u svojoj glavi kako bi bilo kad bi jedan od njih, neću reći koji, prestao da bude samo prijatelj. nikakvih podsticaja od njega nije bilo. verovatno sam u fazi odrastanja ili dosade pomislila da je on neko sa kojim se odlično slažem, da nam je lepo zajedno, da ne opterećujemo jedno drugo, da možemo o svemu da pričamo... i da verovatno nikada neću naći muškarca koji će mi toliko prijati kao on.ne znam da li sam se prevarila i na koju stranu bi se sve promenilo da sam išta preduzela, ali nisam jer mi je bilo jasno da zapravo ne želim od njega ništa drugo do onoga što jeste. mada, te grešne misli su jedna od retkih stvari koju mu nisam poverila. :)ne vredi, neki muškarci su jednostavno prijatelji i hvala im na tome. :)@stormyTi si jedina na ovoj temi definisala, šta je prijateljstvo, (pa i ovo žensko / muško. tu razlike nema....) . postoji jedno stručno mišljenje na koje se oslanja tvoje iskustvo, vezano za taj vaš osećaj prijatnosti; saosećanje i brižnost da prijatelju bude prijatno jeste prijateljstvo.xxx odnos je nešto drugo.(da se znamo, forumski i ja bih rekao, hvala ti na postu)
Aineko Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ali i ako si nekome segsi to nije problem za 1 kvalitetno druženje, kužiš?ne, problem je ako je meni neko segsi :D
Indy Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 (edited) xxx odnos je nešto drugo.Zar i takvo nesto postoji?Ovo je malo bzvz za "prijatno" osecanje... ljudi koji racunam praaaavim prijateljima su mi prakticno kao braca i sestre i neki broj puta su me u manjoj ili vecoj meri naveli da se osecam neprijatno (a verovatno i obratno). EDIT. Odnosno, to da se osecam aprijatno upravo ne bih oprostio poznanicima, a prijateljima svakako. Edited November 26, 2012 by Indy
burazer Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) tada je poenta u brižnosti, a to je ugao pobedničkog dramskog trougla. jedan je ranjivi, drugi (TI) je brižan, a u trećem uglu je problem, razlog neprijatnih osećanja. vi borbeno uzvraćate jer u njemu vidite Njegov borbeni nastup, kad želi da vas proveri, jeste li i dalje praaaavi prijatelji....(provera prijateljstva, samo to.) postoji i gubitnički dramski trougao a u njemu, (TI) si spasilac, a i to je bzvz,...nećemo o tome.čitam EDIT, tačno ne bi oprostio poznanicima,....bio bi baš taj spasilac. kraj, tačka, kad promeniš ulogu i predješ u progonioca, postajes kategoričan....posebna priča o poznanicima i pregrš poznanstava. tu se već igraju igre...., a neko je redovno žrtva u tim 'poznanstvima'..Hm!...i mnoga praaaava prijateljstva imaju taj početak, poznanstvo. kako ih prepoznati? nemaju taj euforičan naboj pozitive. 'ljubav' bez 'zaljubljenosti'. eto. to je formula. Edited November 27, 2012 by burazer
burazer Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) off: Zar i takvo nesto postoji?obično postoji samo jedno x, seksmoje shvatanje ima 3x. xxx!on: Edited November 27, 2012 by burazer
Aineko Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Zar i takvo nesto postoji?Ovo je malo bzvz za "prijatno" osecanje... ljudi koji racunam praaaavim prijateljima su mi prakticno kao braca i sestre i neki broj puta su me u manjoj ili vecoj meri naveli da se osecam neprijatno (a verovatno i obratno).EDIT. Odnosno, to da se osecam aprijatno upravo ne bih oprostio poznanicima, a prijateljima svakako.upravo to. nema prijateljstvo veze sa prijatnim osecajem - mnogo vise nanesenih neprijatnosti bi tolerisala prijateljima nego onima van tog kruga. iz mog iskustva prijateljstvo je neka vrsta bezuslovne podrske i privrzenosti. imam prijateljice kojima znam hiljadu mana ali ih volim uprkos tome.nego, je l burazer meni nesto rek'o? nikad ne znam :D
ordi Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ja bih ti masirao stopalo, a posle možemo na pivo. Ne mogu jebanje, boli me glava i dobio sam.isprico mi kolega juce jedan vic:setaju sumetinom mujo i fata i naidje medved i krene da juri fatu da je pojebe. ona pocne da se dere: upomoc, mujo, oce medved da me jebe. on joj kaze: reci mu da te boli glava.
pt 2.0 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Vidi je, odma' rade nokti. Ništa bre loše nisam mislio, samo zaključujem kako joj je, za razliku od mog iskustva, baš zanimljivo bilo.nemam nokte :(e, to sam i ja zaključila... tj više u formi pitanja - šta ja dođavola radih sa svojim vremenom u tim 20+ i 30+. studije, sloba, previše posla... možda ću da procvetam u 50+ :) :) :)(šalim se ameli, ja sam samo slabo zaljubljiva)
Milogled Bluff Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 možda ću da procvetam u 50+Samo da Glintara bude u snazi za desetak godina i nema zime za te.
pt 2.0 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Samo da Glintara bude u snazi za desetak godina i nema zime za te.ne znam baš.mislim da se još ljuti na mene što nisam prihvatila da mi pošalje explicit photos... onda će sa 50+ da se sladi nad mojim propalim slučajem ko tičer il neki po temi... a ja ću da patim za propuštenim prilikama.:D :D
InvisibleLight Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ne znam baš.mislim da se još ljuti na mene što nisam prihvatila da mi pošalje explicit photos... onda će sa 50+ da se sladi nad mojim propalim slučajem ko tičer il neki po temi... a ja ću da patim za propuštenim prilikama. :D :Dovo stvarno bilo il se zezas? na kom topiku se odvijao taj dogadjaj ?
pt 2.0 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ovo stvarno bilo il se zezas? na kom topiku se odvijao taj dogadjaj ?šala, šala
ToniAdams Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 ne, problem je ako je meni neko segsi :Dsto?razni su meni seksi, evo miloblaf prvi, pa su mi prijatelji bez zadnjih namera.
kgmr Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 isprico mi kolega juce jedan vic:setaju sumetinom mujo i fata i naidje medved i krene da juri fatu da je pojebe. ona pocne da se dere: upomoc, mujo, oce medved da me jebe. on joj kaze: reci mu da te boli glava. sto?razni su meni seksi, evo miloblaf prvi, pa su mi prijatelji bez zadnjih namera.afkors, ponajbolje da nam je seksi jedna jedina osoba od svih koje poznajemo. jedino drustvo ne gleda blagonaklono ako su u pitanju clanovi primarne porodice, ali to je po meni samo malogradjanstina
Indy Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 U mnogo zrelih bračnih parova supružnici smatraju jedno drugog najvećim (često i jedinim pravim) prijateljem, a pritom oboje vole seks i rado ga se sećaju.Q.E.D.
Recommended Posts