InvisibleLight Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 nemam pojma o cemu tacno pricate al cisto da odrzim razinu diskusije - ja kad nekog upoznam, nakon bukvalno 5 minuta znam da li bih ikad (teoretski, spram okolnosti) ili nikad s njim :D. i to tako uvek bude, nikad al nikad mi nije neko posao seksi s vremenomtako funkcionise i moja najbolja frendica..
ToniAdams Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 to je zato sto vi zene funkcionisete animalno
morgana Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 eno ga roki na b92. ko gleda rokija raste mu stepen konverzije drugarica u nedrugarice za cak do 56%
InvisibleLight Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) to je zato sto vi zene funkcionisete animalno :(nije, eno me frendica iz amerike ubedjuje godinama da je to stvar zrelosti i da se mora biti i racionalan gajeci 2 lepe dece sa bogatim nerd shonjom, sve sve al da ne moram da delim krevet s takvim..i pravim decuedit- hocu reci, mnoge su pametne, il prosto imaju taj dar na kojem zavidim Edited November 22, 2012 by InvisibleLight
Marathonman Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Posle drugog deteta svi postanemo nerd shonje.
nisam ja Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 :(nije, eno me frendica iz amerike ubedjuje godinama da je to stvar zrelosti i da se mora biti i racionalan gajeci 2 lepe dece sa bogatim nerd shonjom, sve sve al da ne moram da delim krevet s takvim..i pravim decuedit- hocu reci, mnoge su pametne, il prosto imaju taj dar na kojem zavidimznači one dancing bear partije su ipak za prave
ToniAdams Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 uf dobro je. nerd sonja jesam, al bogat nisam :)
Dagmar Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 :(nije, eno me frendica iz amerike ubedjuje godinama da je to stvar zrelosti i da se mora biti i racionalan gajeci 2 lepe dece sa bogatim nerd shonjom, sve sve al da ne moram da delim krevet s takvim..i pravim decuedit- hocu reci, mnoge su pametne, il prosto imaju taj dar na kojem zavidimJedna rođaka moje mame, kad je mama pitala što se ona (tako lepa itd) udaje za jednog niskog, starijeg, neprivlačnog... rekla - Ne znaš ti koliki je on kad se popne na novčanik.
InvisibleLight Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 ma cenim ja svacije kriterijume privlacnosti. bez ironije :)nego,svako lupeta sta oce ovde, pa reko' aj i ja :(
dig_chohano Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Jedna rođaka moje mame, kad je mama pitala što se ona (tako lepa itd) udaje za jednog niskog, starijeg, neprivlačnog... rekla - Ne znaš ti koliki je on kad se popne na novčanik.Možda ima džinovski kurac al joj bilo truba da kaže.
Turnbull Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 uf dobro je. nerd sonja jesam, al bogat nisam :)Što rek'o Millhouse
Caligula Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 ... Jezivo je kad si devijantan. nenadjebiva normalnost zapravo
Marathonman Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Možda ima džinovski kurac al joj bilo truba da kaže.U tom slučaju bi mi rođaka mame od Evi bila istinska drugarica po May obrascu. :cry:Zamišljam scenu gde joj neko daje znakove, a ona isuče palamar...
Recommended Posts