dig_chohano Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Pa jer si ti uglavnom downloadovao. Meni paja uploadovan u 26kb, ovo ostalo otišlo na dahtanje i znoj.+1
koksy Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 tičeruuuu! nastranosti. perverzije. općenje inpablik.
cmrlj Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 nemoj tako.http://www.youtube.com/watch?v=8vY-4zWKsJM
burazer Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Igzekli. Ja ovo htela još pre par strana da napišem, ali mi je nešto bilo glupo da na šaljivoj™ temi postujem bilo šta iole ozbiljno. Skroz me je šokirao broj ljudi koji se drže pravila "opalio bih je (teorijski, jel), dakle ne možemo biti prijatelji." nije pravila, vec ideala.@gagored pise dekadentno svoj post. a on topic: ne znam zašto je početna pretpostavka da malo nekakve seksualne tenzije isključuje postojanje iskrenog prijateljstva.
dragance Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ja n'umem da budem "samo" dobar prijatelj. Neretko se zavrsi u krevetu. Jednom sam se suzdrzao, pa me posle podjebavala kako/zasto nisam.
Krampa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ja n'umem da budem "samo" dobar prijatelj. Neretko se zavrsi u krevetu. Jednom sam se suzdrzao, pa me posle podjebavala kako/zasto nisam.naravoucenije? ako bocnes prijateljicu, ispdas papak, ako se suzdravas ispadas budala i papak
Krampa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) odvratne li reči.+1edit: jos gore je kada to crnogorka izgovori..."aj me bocni" Edited September 26, 2012 by Krampa
Milogled Bluff Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Povraca mi se od ovog mog topika.
henrik larsson Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Povraca mi se od ovog mogI meni :(
Recommended Posts