mustang Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 koliko treba iskopati po tvojoj proceni jedan trenutno?
renne Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Za jedan ceo treba mnogo, i dosta jakih mašina, proces je to...
Moća Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 A jel se priznaje i ako imas samo deo ili moras ceo?
mustang Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 zna li se koliko se do sada iskopalo i koliki broj treba da bude?
pbg12345 Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 3 minutes ago, Moća said: A jel se priznaje i ako imas samo deo ili moras ceo? mozda ja nisam razumeo pitanje, ali imas gomilu sajtova gde mozes prodati, zameniti sta god koliko god bitcoina
Moća Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Mislim kad kopas jel mozes da prodas samo ceo bitcoin ili mozes 5%?Sent from my Le X620 using Tapatalk
pbg12345 Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 pa inace mozes da prodas i 0,0001 bitcoina ne vidim razliku sto bi bilo drugacije sa onim iskopanima sve to valjda ide na isti racun (iskopani, kupljeni...)
mustang Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 skini coinbase (bit, lite i etheri), njiihovi fees su smesni. ne znam da li moze i za srbiju ali vredi probati. a onda skini exodus pa tu cuvaj za svaki slucaj moja jedina briga jeste sto zahteva lozinku od banke da bi se skidalo sa racuna. frka mi od hakovanja, pa stalno gledam, mada sam im dala biznis racun koji ima bolji security .
Đipalo Junuz Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Nemam bitkoine, ali imam pitanje, out of curiosity: na koji način se "legalizuje" prihod od prodaje bitkoina? Prodaja ide isključivo za keš na ruke, pa država ništa ne vidi i ne može da oporezuje prihod?
Filozof manijak Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 59 minutes ago, Đipalo Junuz said: Nemam bitkoine, ali imam pitanje, out of curiosity: na koji način se "legalizuje" prihod od prodaje bitkoina? Prodaja ide isključivo za keš na ruke, pa država ništa ne vidi i ne može da oporezuje prihod? 13 hours ago, Braća Strugacki said: de ste kriminalci, kako ide Ne znam odgovor, samo mi se simpatično namestilo
Recommended Posts