Milošica Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 1 minute ago, Mel said: Sipaj nesto i po ranama... To svi i radimo
Mel Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Jbt pocinje mi od Cobija sipaj viski preko rana ovog sekunda na random youtubu koji pichi sam... 1
Sestre Bronte Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 od ponedeljka do četvrtka ću biti u gradu na bosforu sa šefom šefa mog šefa on voli da pije onu glupost koja pobeli kad se sune voda unutra nikada nisam bliži samoubistvu nego kada pijem to sranje, a nije baš da ne pomišljamo redovno 1
prima Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Pastis ? Pravo letnje pice Ja sam igrom slucaja godinu dana bez alkohola i nastavljam na tom pozitivnom talasu 2
Lezilebovich Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 7 hours ago, Braća Strugacki said: od ponedeljka do četvrtka ću biti u gradu na bosforu sa šefom šefa mog šefa on voli da pije onu glupost koja pobeli kad se sune voda unutra nikada nisam bliži samoubistvu nego kada pijem to sranje, a nije baš da ne pomišljamo redovno Bas i ne delujes kao covek koji pije nesto samo zato sto sefov sef to pije 1 3
Milošica Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 2 hours ago, Lezilebovich said: Bas i ne delujes kao covek koji pije nesto samo zato sto sefov sef to pije Ma gde, to dođe ovde na forum pa nas napušava, inače je duša
nautilus Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 alkohol škodi, znamo o znamo znamo da alkohol škodi al rakije, rakije, rakije amo jer utjehe nema u vodi 1
autsajder Posted June 25, 2024 Posted June 25, 2024 Otkrio sam čari konzumiranja viskija na ledu i to je jedan fenomenalan mali ritual koji u večernjim satima ugasi svaki idiotski dnevni stres. Relaksira već sama priprema pića (jedno je dovoljno), a kad vektorski povežeš misli sa zveckanjem kockica i njihovim mreškanjem u zlaćanom nektaru - crta je podvučena, fak it ol. Kao klinac sam se otrovao ovim pićem na jednom rođendanu i mislio sam da ga do kraja života neći ni pomirisati, kad ono međutim. Jedan šot je zen, a može i više kad okolnosti otvore opciju. Baš bih mogao da sačekam svoj 50. i da krenem da obilježavam kako dolikuje. Imam dovoljno vremena da pronađem pouzdanog dilera. Kakav porše, trice i.. 2
Ratamahatta Posted June 29, 2024 Posted June 29, 2024 (edited) Da li se nekom od vas nekad desio ogroman poriv za alkoholom posle skoro 5 godina apstinencije? Bukvalno mi je u poslednja 2 meseca urge najveci ikada otkad sam batalio, cak i gori nego prvih nekoliko meseci I ako ste imali relapse, da li ste se osecali kao bednik/picka sto niste izdrzali doveka/duze? Nesto mi ne da mira, ne znam kako da koupujem, cudno se osecam u poslednje vreme Zelim da izdrzim jos mesec i kusur da zaokruzim na 5 godina i onda opal pa sta bude. Najvise me zanima u celoj prici zapravo kako sebi objasniti sto sam koji kurac i prestajao ako cu se vracati Edited June 29, 2024 by Ratamahatta
igoraki Posted June 29, 2024 Posted June 29, 2024 1 hour ago, Ratamahatta said: Najvise me zanima u celoj prici zapravo kako sebi objasniti sto sam koji kurac i prestajao ako cu se vracati Biće ti jetra zahvalna, ako ništa drugo. 3
Recommended Posts