Milošica Posted April 11 Posted April 11 1 minute ago, Mel said: Sipaj nesto i po ranama... To svi i radimo
Mel Posted April 11 Posted April 11 Jbt pocinje mi od Cobija sipaj viski preko rana ovog sekunda na random youtubu koji pichi sam... 1
Sestre Bronte Posted May 3 Posted May 3 od ponedeljka do četvrtka ću biti u gradu na bosforu sa šefom šefa mog šefa on voli da pije onu glupost koja pobeli kad se sune voda unutra nikada nisam bliži samoubistvu nego kada pijem to sranje, a nije baš da ne pomišljamo redovno 1
prima Posted May 4 Posted May 4 Pastis ? Pravo letnje pice Ja sam igrom slucaja godinu dana bez alkohola i nastavljam na tom pozitivnom talasu 2
Lezilebovich Posted May 4 Posted May 4 7 hours ago, Braća Strugacki said: od ponedeljka do četvrtka ću biti u gradu na bosforu sa šefom šefa mog šefa on voli da pije onu glupost koja pobeli kad se sune voda unutra nikada nisam bliži samoubistvu nego kada pijem to sranje, a nije baš da ne pomišljamo redovno Bas i ne delujes kao covek koji pije nesto samo zato sto sefov sef to pije 1 3
Milošica Posted May 4 Posted May 4 2 hours ago, Lezilebovich said: Bas i ne delujes kao covek koji pije nesto samo zato sto sefov sef to pije Ma gde, to dođe ovde na forum pa nas napušava, inače je duša
nautilus Posted May 8 Posted May 8 alkohol škodi, znamo o znamo znamo da alkohol škodi al rakije, rakije, rakije amo jer utjehe nema u vodi 1
autsajder Posted June 25 Posted June 25 Otkrio sam čari konzumiranja viskija na ledu i to je jedan fenomenalan mali ritual koji u večernjim satima ugasi svaki idiotski dnevni stres. Relaksira već sama priprema pića (jedno je dovoljno), a kad vektorski povežeš misli sa zveckanjem kockica i njihovim mreškanjem u zlaćanom nektaru - crta je podvučena, fak it ol. Kao klinac sam se otrovao ovim pićem na jednom rođendanu i mislio sam da ga do kraja života neći ni pomirisati, kad ono međutim. Jedan šot je zen, a može i više kad okolnosti otvore opciju. Baš bih mogao da sačekam svoj 50. i da krenem da obilježavam kako dolikuje. Imam dovoljno vremena da pronađem pouzdanog dilera. Kakav porše, trice i.. 2
Ratamahatta Posted June 29 Posted June 29 (edited) Da li se nekom od vas nekad desio ogroman poriv za alkoholom posle skoro 5 godina apstinencije? Bukvalno mi je u poslednja 2 meseca urge najveci ikada otkad sam batalio, cak i gori nego prvih nekoliko meseci I ako ste imali relapse, da li ste se osecali kao bednik/picka sto niste izdrzali doveka/duze? Nesto mi ne da mira, ne znam kako da koupujem, cudno se osecam u poslednje vreme Zelim da izdrzim jos mesec i kusur da zaokruzim na 5 godina i onda opal pa sta bude. Najvise me zanima u celoj prici zapravo kako sebi objasniti sto sam koji kurac i prestajao ako cu se vracati Edited June 29 by Ratamahatta
igoraki Posted June 29 Posted June 29 1 hour ago, Ratamahatta said: Najvise me zanima u celoj prici zapravo kako sebi objasniti sto sam koji kurac i prestajao ako cu se vracati Biće ti jetra zahvalna, ako ništa drugo. 3
Recommended Posts