Jump to content
IGNORED

Da li je alkohol dobar ili loš?

Amelija

alkohol  

63 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Mel said:

Sipaj nesto i po ranama...

To svi i radimo :sad:

Posted

Jbt pocinje mi od Cobija sipaj viski preko rana ovog sekunda na random youtubu koji pichi sam...:ph34r:

Run Away In The End GIF by Polyvinyl Records

• Wub 1
  • 4 weeks later...
Posted

od ponedeljka do četvrtka ću biti u gradu na bosforu sa šefom šefa mog šefa

on voli da pije onu glupost koja pobeli kad se sune voda unutra

nikada nisam bliži samoubistvu nego kada pijem to sranje, a nije baš da ne pomišljamo redovno

• Hvala 1
Posted

Pastis ? Pravo letnje pice :)

Ja sam igrom slucaja godinu dana bez alkohola i nastavljam na tom pozitivnom talasu 

• +1 2
Posted
7 hours ago, Braća Strugacki said:

od ponedeljka do četvrtka ću biti u gradu na bosforu sa šefom šefa mog šefa

on voli da pije onu glupost koja pobeli kad se sune voda unutra

nikada nisam bliži samoubistvu nego kada pijem to sranje, a nije baš da ne pomišljamo redovno

Bas i ne delujes kao covek koji pije nesto samo zato sto sefov sef to pije :D

• +1 1
  • Haha 3
Posted
2 hours ago, Lezilebovich said:

Bas i ne delujes kao covek koji pije nesto samo zato sto sefov sef to pije :D

Ma gde, to dođe ovde na forum pa nas napušava, inače je duša :D

Posted

pojma ti nemaš

Posted

Sram te bilo

Posted

alkohol škodi, znamo o znamo

znamo da alkohol škodi

al rakije, rakije, rakije amo

jer utjehe nema u vodi

• Hvala 1
Posted

• Wub 2
  • 4 weeks later...
Posted

on ima nesto da kaze na ovu temu:

• Haha 1
  • 3 weeks later...
Posted

Otkrio sam čari konzumiranja viskija na ledu i to je jedan fenomenalan mali ritual koji u večernjim satima ugasi svaki idiotski dnevni stres. Relaksira već sama priprema pića (jedno je dovoljno), a kad vektorski povežeš misli sa zveckanjem kockica i njihovim mreškanjem u zlaćanom nektaru - crta je podvučena, fak it ol.

Kao klinac sam se otrovao ovim pićem na jednom rođendanu i mislio sam da ga do kraja života neći ni pomirisati, kad ono međutim. Jedan šot je zen, a može i više kad okolnosti otvore opciju. :happy:

Baš bih mogao da sačekam svoj 50. i da krenem da obilježavam kako dolikuje. Imam dovoljno vremena da pronađem pouzdanog dilera. Kakav porše, trice i..

• +1 2
Posted (edited)

Da li se nekom od vas nekad desio ogroman poriv za alkoholom posle skoro 5 godina apstinencije? 

Bukvalno mi je u poslednja 2 meseca urge najveci ikada otkad sam batalio, cak i gori nego prvih nekoliko meseci

I ako ste imali relapse, da li ste se osecali kao bednik/picka sto niste izdrzali doveka/duze? 

Nesto mi ne da mira, ne znam kako da koupujem, cudno se osecam u poslednje vreme :D

Zelim da izdrzim jos mesec i kusur da zaokruzim na 5 godina i onda opal pa sta bude. Najvise me zanima u celoj prici zapravo kako sebi objasniti sto sam koji kurac i prestajao ako cu se vracati

Edited by Ratamahatta
Posted
1 hour ago, Ratamahatta said:

Najvise me zanima u celoj prici zapravo kako sebi objasniti sto sam koji kurac i prestajao ako cu se vracati

Biće ti jetra zahvalna, ako ništa drugo.

• +1 3