pere urban x Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 sva ova prica je da bi nam dokazali pojedinci da nije jugoslavija razbijena iz saveza komunista i debelih guzicara iz JNA i SUBNOR-a i raznih komiteta studentskih i omladinskih. vecina te bagre i narodnih krvopija se uplasila posle pada berlinskog zida da ne prodju kao kolege iz DDR-a Rumunije i ostalih zemalja. ostali bi ti nesrecnici bez raznih dozivotnih povlastica i tako se brzo prestrojili u najgore soviniste tj prodali svoju komunisticku veru, koja je i onako bila upitna, za veceru koju im je ponudio buduci balkanski kasapin. samo onaj ko nije imao mozga je u kanarincu sa onom ludacki zabacenom glavom kao u musolinija, video nekog spasioca ne znam ni sam cega.potpis
Otto Katz Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Vuk je bio pisac u to doba, a sloba bankar, pa ti vidi ko je vokacijski bio sposobniji za krv do kolena.Nemam predrasuda prema profesijama, oba mogu biti krvoloci.
Sestre Bronte Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ja još ne mogu da poverujem da se o Miloševiću razgovara uopšte na ovaj način. Vuku se pripisuje uspešno sve ono kako ga je tadašnja telivizija predstavljala, dok se Slobi uzimaju u obzir olakšavajuće okolnosti koje nisu postojale ni na crtanom filmu. Nije da me razjaruje, kao što vidim da na neke utiče ovde, već mi je više wtf (skraćenica, ne nik).
Sestre Bronte Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Nemam predrasuda prema profesijama, oba mogu biti krvoloci.Nemam ni ja, to je bila hiperbola ugla gledanja.
bergasa19 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 sva ova prica je da bi nam dokazali pojedinci da nije jugoslavija razbijena iz saveza komunista i debelih guzicara iz JNA i SUBNOR-a i raznih komiteta studentskih i omladinskih. vecina te bagre i narodnih krvopija se uplasila posle pada berlinskog zida da ne prodju kao kolege iz DDR-a i ostalih zemalja. ostali bi ti nesrecnici bez raznih dozivotnih povlastica i tako se brzo prestrojili u najgore soviniste tj prodali svoju komunisticku veru, koja je i onako bila upitna, za veceru koju im je ponudio buduci balkanski kasapin. samo onaj ko nije imao mozga je u kanarincu sa onom ludacki zabacenom glavom kao u musolinija, video nekog spasioca ne znam ni sam cega.Ne raumem sta si hteo da kazes. Manje vise svi su iz tog sinjela izasli.
Prospero Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Vuk je bio pisac u to doba, a sloba bankar, pa ti vidi ko je vokacijski bio sposobniji za krv do kolena.I novinar, i žbir, da se ne zaboravi kad već pišemo CVA za Zlobimirov cv:http://www.youtube.com/watch?v=-PMP3ckF0GY
Ivo Petović Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 xSa onom patetikom i bezobrazlukom od zamene teze retarda iznad neću ni probati da polemišem, ali od tebe nisam ovo očekivao moram da priznam. Sram te bilo!
Sestre Bronte Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 I novinar, i žbir, da se ne zaboravi kad već pišemo CVPa aj' kad već insistiraš, zarad istine - i suprug Danin, što mu je važnija karakteristika od svih do sada nabrojanih.
pere urban x Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Sa onom patetikom i bezobrazlukom od zamene teze retarda iznad neću ni probati da polemišem, ali od tebe nisam ovo očekivao moram da priznam. Sram te bilo! http://www.youtube.com/watch?v=ZsXrl0aeo6M
henrik larsson Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Sa onom patetikom i bezobrazlukom od zamene teze retarda iznad neću ni probati da polemišem, ali od tebe nisam ovo očekivao moram da priznam. Sram te bilo!?Može li elaboracija, ako nije problem?
bradilko Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ne raumem sta si hteo da kazes. Manje vise svi su iz tog sinjela izasli. hteo sam reci da 90. nikakav racionalni izbor nije bio milosevic.od pojave tog monstruma se znalo da njegova politika ide ka razbijanju jugoslavije. njegove jogurt revolucije, 8. sednica, mitingasenje diljem jugoslavije, potpirivanjem nacionalizma i brojanja srpskih zrtava, unapredjena verzija beskrupuloznost, politika, RTB, najcrnja pljuvacina Ante Markovica najvise zbog toga sto je bio hrvat itd. da ne govorimo da je preuzeo kontrolu nad JNA i stvarao od milicije paravojsku. porediti draskovica i milosevica je bezobrazluk svoje vrste. prvi nije bio ni na vlasti. sigurno se draskovicu svasta moze zameriti i osuditi ga ali ovo je dno dna sta se ovde piskara. duh mitevica i odjeka i reagovanja
adam Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 jebite se bre. kad je bio gazimestan? jogurt revolucija? bojkot robe? strajk rudara? ukinute pokrajine? niko ne sme da vas bije? sve pre 90te. skot je vec obavio najbitniji posao oko razjebavanja drzave tako da tesko da moze da opstane ta teza da se eto 90te nije bas znalo da ce razjebati drzavu. aman! 90te se znalo i to vrlo dobro ko je milosevic i u koju tikvu duva. ne razumem da bi to trebalo poricati zarad antifasizma. koji, baj d vej, nikakve veze s njim nema.
Recommended Posts