Jump to content

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Featured Replies

Ja sastavio tim pre nedelju dana i to se onako pošteno nalupao, računajući da ću fine tunning odraditi na dan prvih utakmica. Sad ni ne nemam predstavu ko mi je sve u timu, a kamo li ko startuje. U svakom slučaju, nadam se da sam bio dovoljno pametan da Mesiju stavim ©, kako bi verovatno poništio istog protivnikovog (valjda). A ostale vodonoše nek se časno bore za pobedu. :)

• Replies 741
  • Views 31.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ceo jebeni dan se lozim kako cu da izbrusim tim u 20h kad izadju sastavi, sad mi se vise ni ne igra pizda im materina i njima i debelom Platiniju. Cincari

Pa Messiju i sutra možeš staviti traku majku mu...valjda će se sajt smilovati do tad.

On 18. 9. 2012. at 18:18, ducca said:
Ceo jebeni dan se lozim kako cu da izbrusim tim u 20h kad izadju sastavi, sad mi se vise ni ne igra pizda im materina i njima i debelom Platiniju. Cincari
Pa dobro, ko je realno mogao očekivati da će gomila ljudi da se loguje oko 20h na prvi dan fantazija...... :frust:

Edited by bob loblaw

A jest, ja zaboravio da se ovo ne igra kao Premier fantasy, nego kao UEFA/FIFA takmičenja.Onda sam pogrešio što nisam stavio nekog drugog večeras, kad već Mesi ne igra. :)

Ma ponistice ovo kolo garant.

Ja sam imao neku fiks ideju da ce mozda Nene da igra u prvoj pa sam ga stavio cisto do pola 9 umesto Shirokova pa sam mislio da izbacim ako ne bude. Ali kurac.Ali dobro bar svi ostali igraju i dokle god Shirokov nista neuradi necu se puno nervirati.

On 18. 9. 2012. at 18:20, bob loblaw said:
Pa dobro, ko je realno mogao očekivati da će gomila ljudi da se loguje oko 20h na prvi dan fantazija......
Pa svako kolo vecina ljudi se nakaci u 20h da proveri timove pa ne pukne sajt. Ovo je amaterizam...Srecom svi za koje sam se dvoumio startuju pa nije tolika steta. :blush:

Edited by ducca

On 18. 9. 2012. at 18:23, Mauci said:
Ma ponistice ovo kolo garant.
Cisto sumnjam. Bice dobro ako do sutra primete da im ne radi fantasy.Ako se ponovi ovo glasam da ih izbojkotujemo i predjemo kod konkurencije.A do jaja je to sto ceo sajt racunajuci i predictor radi savrseno.
  On 18. 9. 2012. at 18:26, ducca said:
Pa svako kolo vecina ljudi se nakaci u 20h da proveri timove pa ne pukne sajt. Ovo je amaterizam...
Ma zajebavam se bre, hteo sam reći da im se poserem u kapacitet™ sajta ako ga nisu napravili da izdrži ovaj dan. Svakom ko je ikad igrao fantazi u životu je jasno da se pola sata, sat pred prvo kolo loguju najviše ljudi, ali oni eto izgleda nisu računali na to. :isuse:

Edited by bob loblaw

Aj linkovi za tekme...

Jebote kakvi ste magarci, svi igrate po 10 godina i kao da ne znate da sajtovi padaju na dan utakmice pa cak i dan prije, svi uzeli da pravite timove danas :isuse:

Naravno da je napravljen tim danas, ali uvek ostane 1-2 dileme do pred sam pocetak, ti kao ne znas kako je...

Edited by ducca

On 18. 9. 2012. at 17:39, Feindouno said:
prvi mec protiv nedasevica™, ocekujem ubjedljiv poraz posto mi je tim ocajan.
Kukas ko sinja kukavica a jos nije ni pocelo!
  On 18. 9. 2012. at 18:37, ducca said:
Naravno da je napravljen tim danas, ali uvek ostane 1-2 dileme do pred sam pocetak, ti kao ne znas kako je...
Napravio tim prije 3 sedmice, pogledao prije 3 dana da li su svi zivi i zdravi i to je to. Ne znam cemu drama, narocito u ovako beznacajnom takmicenju.