Feindouno Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) Meni je bas zanimljiv mec. Imam celih 8 poena, ali sa svega 2 igraca. Ne stigoh da menjam pa mi Adiano ostao na klupi. Sad prizivam kisu i bajam da mi dvojica ne zaigraju veceras (Leskot i jos jedan) jer prvo upada Mandzukic, pa onda Luiz Adriano.Protivnik je na prvi pogled bolji, ali ima svega 26 poena, ceka jos 2 igraca i nema ni malo obecavajucu klupu. Ako CR odgovori na izazov "onog" krivonogog za koga kazu da je otac njegovog sina, mogao bi lagano da pobedim i ukljucim se u borbu za prolaz. Trenutno imam 3 boda, muff ima 6 i drugi je, a treci su Crni Konji sa 4...Ko je prvi? Edited November 21, 2012 by Feindouno
Feindouno Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ostao mi Helton na klupi, nadam se da ce primiti gol.
sabahudin Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Zaboravio sam da zamenim Baneta Otamendijem
Feindouno Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) Tu smo svi :isuse:edit: izgubih, ne bi ni Helton pomogao, neprijatelja prosralo za sve pare. Edited November 21, 2012 by Feindouno
Moća Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Na kraju 87-6=81 poen. Zadovoljan sam mada je moglo i bolje. Santi opet razocarao.
Pokojni Ruxin Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Deoba petog mesto u klasikari, ali naravno da u grupi imam skor 2-0-3 i da se nalazim na pragu 1 eliminacije. <_<
*edited by mod Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ja sam se prerano poradovao a ovi moji me prodali danas tako da se kod nas u grupi bas zakuvalo. zna li se kako stojimo ili se ceka Tola?
Pokojni Ruxin Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Zajebavaš da si i ti izgubio? To me onda još više približava ispadanju koliko kapiram...(ti i petoletka po 9, ja i ronin po 6)Šta se dogadja ako bude izjednačenje po broju bodova, gleda se ukupna količina osvojenih poena? U tom slučaju ako Sem ne izgubi u poslednjem kolu ja bih tebe još i morao da dobijam sa određenom razlikom. Čast mi da se nalazim u grupi smrti a ne da igram protiv nekih tamo neaktivnih učesnika i pobeđujem sa 30-40-50 poena ko neka sisa, ali mi je malo manja čast što ispuših junački u grupnoj fazi. :(
Tolaa Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Moracete da sacekate bar do sutra popodne, posto hocu da budem sigurna da su svi poeni, izmene i slicno, obracunati, da ne bih unosila vise puta kao sto se desavalo u prethodnim kolima. U svakom slucaju, svako moze da proveri rezultate timova iz svoje grupe, pa da vidite kako stojite.Inace, ja imam nikad bolji rezultat u CL fantaziju, 81 poen! Pretpostavljam da sam pobedila, posto ne mogu da vidim protivnikov rezultat, jer trenutno update-uju.
*edited by mod Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Pukoh za 6-8 bodova.Sacekacemo da Tola potvrdi ali mislim da smo prosli Fantasy igrali da se gleda medjusobni skor kao i u Ligi Sampiona. a zadnje kolo ce biti veselo posto ce pola timova odmarati igrace.
Pokojni Ruxin Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) ...ne, greškaAli definitvno navijam za to da na kraju sve 4 ekipe imaju 9 bodova! Ko bi to razmrsio... :D Edited November 21, 2012 by bob loblaw
Tolaa Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Aha, igramo po pravilima takmicenja, tako da gledamo medjusobni skor. A sta cemo posle, da ostavimo zreb kakav automatski izvuce haxball sajt ili da pravimo svoj? Ne znam da li ce sajt da uparuje prvog sa drugim automatski.
*edited by mod Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 vuci kuglice sa nosiocima. ako igramo pravo teramo do kraja
Feindouno Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Pa uparuj ti ako nece sajt.Mene naravno sa prvim i ako budem prvi.
Moća Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 a zadnje kolo ce biti veselo posto ce pola timova odmarati igrace.Zato su neki iskusno sacuvali divlju kartu :fantom:Sent from my cigla using Tapatalk
Recommended Posts