Frank Pembleton Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Sad kad prime jos 200 "novinara" za mesec - dva dana, sedece po dvoje na svakoj stoliciMa...A i to "privremeno" gde su sada je tuga jedna. Na žalost ova sad ekipa ne zna ništa, pa i teško da će biti sposobna da nekako od EU iskamči neke pare za novu zgradu. A psihu verovatno ne pada na pamet da nešto pomogne...
aram Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 pa nisam siguran da kompletna ekipa dovedena iz beograda nece podobijati otkaze. cak verujem da vec jeste...
Frank Pembleton Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 pa nisam siguran da kompletna ekipa dovedena iz beograda nece podobijati otkaze. cak verujem da vec jeste...Pa ta ekipa se već odavno smanjila, vrlo...BTW, Arežina je već imenovan za savetnika u najboljoj tradiciji "državnih preduzeća"...
aram Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 znam, ali smanjila se samoinicijativno, jerbo nisu veverice, znalo se sta sledi. ko god je mogao da nadje nesto drugo, otisao je. e sad ce i ostali biti pocisceni, a ima tu i tehnickog osoblja, ne radi se samo o novinarima i urednicima, ima i onih, koliko cujem, koji su se preselili sa porodicama u novi sad...
vememah Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 BTW, Arežina je već imenovan za savetnika u najboljoj tradiciji "državnih preduzeća"... Kad smo kod Arežine: Smenjeni direktor programa RTV-a za Istinomer kaže da su pokrajinski javni servis po staljinističkom modelu ”ukrali” političari i ljudi koji imaju uticaj na tu televiziju. ”Više puta smo pozivali premijera Vučića sa molbom da bude gost RTV-a, ali za četiri godine to se nikad nije desilo. Novo rukovodstvo će ga sigurno dovesti, ali intervju neće voditi novinar koji će postaviti pitanja koja interesuju javnost, već pitanja na koja će premijer želeti da odgovori”, govori Arežina o odnosu najveće vladajuće partije prema pokrajinskom javnom serisu. ”Svakako da Goran Karadžić učestvuje u najnovijim smenama RTV-a, ali ne znam po čijem nalogu”, zaključuje Arežina.
Frank Pembleton Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 znam, ali smanjila se samoinicijativno, jerbo nisu veverice, znalo se sta sledi. ko god je mogao da nadje nesto drugo, otisao je. e sad ce i ostali biti pocisceni, a ima tu i tehnickog osoblja, ne radi se samo o novinarima i urednicima, ima i onih, koliko cujem, koji su se preselili sa porodicama u novi sad...Znam, jbga neke su "sklonili" već pre godinu dana, posle onog konkursa. Tad se već pripremao teren. Ovi "beograđani" mučeni već navikli, prošli te seče drugde. Zapravo najviše mi žao ovih mlađih iz NS koji su taman krenuli da peglaju profesiju da uče zanat u dobrim godinama, sad će da ih pokopaju sa "sedi ti mlad/a si..."
Frank Pembleton Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Izgleda da ce Jaksa Scekic da uleti umesto Arezine...
Frank Pembleton Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 jebi ga sad, meni jaksa skroz kul lik...On je verovatno u fazonu, još jedna recka pa u penziju. Bio već čini mi se na RTV nije uspeo da se probije. Rađe bih ga video kao urednika info redakcije, ali verovatno ni on ne bi tamo uletao...
aram Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 (edited) ne znam jebi ga, razocarace me ako bilo sta tamo prihvati... edit: mada, lako je meni da kenjam izdaleka Edited May 24, 2016 by aram
Frank Pembleton Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 ne znam jebi ga, razocarace me ako bilo sta tamo prihvati... edit: mada, lako je meni da kenjam izdaleka Pa, to krene onako, "ajde da lagano tamo smirimo stanje, nije baš sve tako, evo ti prilike da uradiš nešto i tako..." i završiš ko verbara...
stoka Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Svašta, tek sad ništa nije jasno! Jakša je dobar novinar, ali možda je čovek bez integriteta, pa su ga zato angažovali. Mada je imenovanje još na nivou glasina, valja sačekati ...
Jozef K. Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Moguće je da su mu ponudili, on kao traži neke garancije...A možda im je ipak ovo tvrđi orah, nego što su mislili, pa se vade. Mada je verovatno to moja pusta želja.
Haralampije Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 to je izgleda gotova stvar, sad ce valjda imati manje vremena za gostovanja na pinku http://rs.n1info.com/a163196/Vesti/Vesti/Danas-Jaksa-Scekic-kandidat-za-direktora-RTV.html
stoka Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 (edited) Ništa nije jasno. Da li sad nastaviti sa protestima ili sačekati prve Jakšine poteze? Edited May 25, 2016 by stoka
Recommended Posts