Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio-televizija Vojvodine

Featured Replies

Ali kako su botovi dobili komandu da nagrnu ....

• Replies 772
  • Views 108.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stara oprema stigla do Najlona

• Posebno gadno je bilo kad je za smrt Andree Bojanić rekao "koristite nesreću mog deteta", ne trepnuvši. Sa takvim moralnim nakazama nema šta da se diskutuje.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Da ostane i ovde:   https://media.rtv.rs/sr_ci/pravi-ugao/68768   Прави угао: Ана Брнабић - 14.10.2021. Уочи годишњице избора владе Србије, гошћа емисије Прави угао биће Ана Б

Posted Images

gde?

smorio se Pajtara™ :(

a jbg-ko ne bi,dan proveo sa Tomom,Verkom,Dupetom i Borisom.

http://podrzirtv.360.rs

Zumbirajte, rotirajte...

Kvizmaster pronađen u trećoj sekundi pregleda!

Kvizmaster pronađen u trećoj sekundi pregleda!

Odmah! crna majca...

Dobar plakat:

Ja plaćam

Ja gledam

Ja branim

Inače, ovo je scenario koji je primenjen već na lokalnim medijima. Od Studija B, preko RTK u Kragujevcu. Ista matrica, samo je sada ogoljenije, jer je u pitanju javni servis, a ono su bili JP. Mnogo je važno da se ova bitka bije i da se natrljava OEBSu i Davenportu. Ovde nema nikakvog izgovora, u pitanju je klasično preuzimanje medija u maniru antibirokratske revolucije.

nema najbolji program na svetu nego ti tamo dobijaš platu majstore :fantom:

Dobar plakat:

Ja plaćam

Ja gledam

Ja branim

Inače, ovo je scenario koji je primenjen već na lokalnim medijima. Od Studija B, preko RTK u Kragujevcu. Ista matrica, samo je sada ogoljenije, jer je u pitanju javni servis, a ono su bili JP. Mnogo je važno da se ova bitka bije i da se natrljava OEBSu i Davenportu. Ovde nema nikakvog izgovora, u pitanju je klasično preuzimanje medija u maniru antibirokratske revolucije.

Ma šta da se natrlja, zabole njih, treba on njima za bitnije stvari. Tačno se vidi da je ovo odradio ciljano. Nije dirao "manjince" tj. te redakcije. A već su o upotrebili adut " ...kolege što vas je sramota da radite kao dežurni reporteri, niste se rodili kao urednici..." vreme prolazi i tako...

Treba pokazati neslaganje, ali ovo je šema u najboljoj školi oca Šešelja. Sve je na izgled ok sa pravne strane, i vreme melje sve...

Psiho dobio još jednu značku da zakači za rever...

Rtv će da tone i vrati se na nivo razglasa na bus peronima.

Jasno je meni sve to. Ali ipak je ovo veliki slučaj. Mnogo veći od svih dosadašnjih. I mnogo je velika čistka.

Sad kad prime jos 200 "novinara" za mesec - dva dana, sedece po dvoje na svakoj stolici

Jasno je meni sve to. Ali ipak je ovo veliki slučaj. Mnogo veći od svih dosadašnjih. I mnogo je velika čistka.

Ma oni su tamo "navikli" na sve to. To tamo svako malo. I niko ne dobija otkaz, nego kunjaš negde u nekom zapećku. Ovde je razlika što je ipak "u vatru" gurnuta mlađa ekipa na urednička mesta i njima nije da se zadovolje kunjanjem u ćošku...