Jump to content
IGNORED

US Open 2012 p-b-p

Ros

Recommended Posts

Posted

Delpo sporije pali. Ovo je bilo očekivano.

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bergasa19

82

• Garnirung

55

• freakns

48

• duda

35

Posted

Ali se Stane ipak nije dao đevrekovati. Treba videti da li će proći sa slanim štapićem. :)

Posted

Novak se zajebava sa Wawrinkinim servisom. ovo je Novak 2011 mode, Wawrinka zapravo igra pristojno, kada mu Novak dozvoli da udari...

Posted

Jel ova Bartoli uzima neke droge? Otkad sam je prvi put gledao, stalno izmedju poena skace, simulira udarce, cupka u mestu... jako mi je iritantna, a veceras je bilo jos izrazenije jer sam se kladio na Sarapovu uzivo.

Posted (edited)

kakav fail :lolol:Stane se oduzeoedit: Zli, ona tako uvek. Neki su je i prozivali zbog toga, ali izgleda kao da leči stres tim vibriranjem. Jedna od smornijih rutina u obe konkurencije

Edited by Garnirung
Posted
Jel ova Bartoli uzima neke droge? Otkad sam je prvi put gledao, stalno izmedju poena skace, simulira udarce, cupka u mestu... jako mi je iritantna, a veceras je bilo jos izrazenije jer sam se kladio na Sarapovu uzivo.
I usput si komentarisao mec na eurosportu. Znao sam
Posted

Iritira vas Bartoli sto skace izmedju poena, a Marija sa onim jaukanjem, ne. :isuse:

Posted
Iritira vas Bartoli sto skace izmedju poena, a Marija sa onim jaukanjem, ne. :isuse:
Mrzimo je zato sto je Francuskinja!
Posted
Jel ova Bartoli uzima neke droge? Otkad sam je prvi put gledao, stalno izmedju poena skace, simulira udarce, cupka u mestu... jako mi je iritantna.
A šta tek reći za neuredan fizički izgled,nije mi jasna njena kosa da li je moguće da se toliko intenzivno znoji ili jednostavno ne pere kosu,pa je masna.Pre bih rekao ovo drugo.
Posted

Šta je s Makija/Marija/Mareja, gubi 3-0 od Čilića u prvom setu.Nole se sabrao, ponovo mu udarci imaju onu silinu, a behendTM je našpanovao kao u najboljim danima

Posted

Oćel penzija brejkom ili će JMDP morati da odservira?

Posted

pola publike place, druga polovina u ekstazi, Roddick sav nalozen... i Delpo na kojem spricer mozes laditi. kakav majstor :Hail:

Posted

Ne volim ovu holivudsku melodramu. Rodik je kroz celu karijeru bio suprotnost patetici.