Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Korisni programi

Featured Replies

Ima li neko preporuku za jednostavni program (idealno mac, moze i web) za datoteku podataka (unosenje, prikaz i pretraga)?

• Replies 413
  • Views 82.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Portovali su Audacity u web browser () Elem... ako vam treba. Nisam proveravao, ali trebalo bi sve da radi. Ne znam koliko se integriše u sistem (audio ulazi / izlazi i te stvari... proveriće kome tre

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

FastStone Image viewer

• Nakon 20+ godina korišćenja, juče sam kupio Total Commander. Reko' da podržim najbolji program ikada.  

Posted Images

@jms_uk

Nesto kao MS access?

Imas recimo LibreOffice Base za desktop ili Airtable za web.

Edited by bags

4 minutes ago, bags said:

@jms_uk

Nesto kao MS access?

Npr, ali mnogo jednostavnije, nekih 15-ak parametara (nesto slovno, nesto numericki, moze cak i kao izbor umesto slobodnog unosa za bar polovinu).

4 minutes ago, bags said:

Imas recimo LibreOffice Base za desktop ili Airtable za web.

Hvala, pogledacu.

• 1 month later...
  • Author

digiKam - besplatan open source, za sve 3 velike platforme: za organizaciju velikih fotografskih arhiva, uključujući i prepoznavanje likova ...

• 2 months later...

Koristite li neki zgodan mali program na androidu koji može da uradi jednostavnu stvar - da smanji dimenzije slike? Ovaj ugrađeni koji imam na Pikselu (Google photos) ima svašta ali ne i to. (Ili sam ćorava)

Edited by I*m with the pilots

• 4 weeks later...
  • Author

Portovali su Audacity u web browser (:ohmy:) Elem... ako vam treba. Nisam proveravao, ali trebalo bi sve da radi. Ne znam koliko se integriše u sistem (audio ulazi / izlazi i te stvari... proveriće kome treba.)

https://wavacity.com/

wawacity.png

Šta preporučujete za manipulaciju .pdf fajlovima? Glupi Acrobat koji plaćam počeo sve da aplouduje i da mi otvara web servis kad u programu kliknem organize .pdf, na primer, umesto da mi daje da to radim u programu kao dosad, pa sam spreman da pređem na neku alternativu.

14 hours ago, napadaj said:

Šta preporučujete za manipulaciju .pdf fajlovima? Glupi Acrobat koji plaćam počeo sve da aplouduje i da mi otvara web servis kad u programu kliknem organize .pdf, na primer, umesto da mi daje da to radim u programu kao dosad, pa sam spreman da pređem na neku alternativu.

Sto? Mozda ima negde u podesavanjima da sprecis to?

• Author

LibreOffice (Draw) je dobar za manje, tekstualne, intervencije u postojećim pdf fajlovima, a naravno može i da kreira nove pdf dokumente.

Svaki Office posle verzije 2010 ima opciju da ucita pdf i da snimi word fajl kao pdf.

22 hours ago, napadaj said:

Ja koristim Foxit PDF editor i na kompu i na telefonu imam plaćene verzije i dosta je ok. 

+1 za Foxit

...shiit has hit the fan....