Jump to content
IGNORED

Korisni programi

Recommended Posts

Posted
On 8.11.2022. at 22:50, 189- said:

jel moze neko da preporuci neki video editing program a da je i free ;D nesto sto je jednostavnije koristiti za nuba kao sto sam ja...

Avidemux meni radi posao za neke elementarne stvari

• Hvala 1
Posted
On 9.11.2022. at 1:05, copkillah said:

Npr Filmora

Free je da se igraš, eksport videa ne radi u svim rezolucijama i ima ogroman odvratan votermark. Samo navlače reklamirajući ga kao besplatnog.

Posted
On 8.11.2022. at 22:50, 189- said:

Openshot

• Hvala 1
Posted
8 hours ago, JozoMujica said:

Free je da se igraš, eksport videa ne radi u svim rezolucijama i ima ogroman odvratan votermark. Samo navlače reklamirajući ga kao besplatnog.

uh moguće je da sam ja koristio neku verziju sa kioska onda

• 1 month later...
Posted

ima li neki program koji će da mi audio pretvara u tekst?

Posted

program za snimanje zoom meeting-a, seminara i sl. Probao za vikend neki, slike ima, tona jedva, tako je da je propalo

Posted
16 minutes ago, Kelt said:

program za snimanje zoom meeting-a, seminara i sl. Probao za vikend neki, slike ima, tona jedva, tako je da je propalo

Ja sa OBS-om snimam ono što mi ide na ekranu, tv programe i slično. Pretpostavljam da bi radilo i u tvom slučaju.

• +1 1
Posted
13 minutes ago, aram said:

hvala, probaćemo :)

ovo je više varijanta za mobilne uređaje, ali znam da ga je jedna drugarica koja ima problem sa sluhom baš nahvalila čak i za naš jezik, da je vrlo tolerantan. 

• Hvala 1
Posted (edited)

@aram

Evo na brzinu za srpski. Gore desno se menja pismo.

Edited by JozoMujica
  • Hvala 1
Posted

Treba mi basic media (video) player, nesto kao VLC, ali koji ce da pamti playlistu i gde je stao u playlisti pri poslednjem gasenju. Jel ima neko predlog?

Posted
22 minutes ago, goofs said:

Treba mi basic media (video) player, nesto kao VLC, ali koji ce da pamti playlistu i gde je stao u playlisti pri poslednjem gasenju. Jel ima neko predlog?

mpc be koristim vec par godina. Fantastican je u svemu  osim da ima manu da ne mozes brisati fajlove na disku direktno iz njega.

https://github.com/Aleksoid1978/MPC-BE/releases

Imas u options kad odes na player deo sa history.