gospa buba Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ja mislim da i imam direktno link sa Pravde ili se spominju negde, znam sigurno da mi je to upalo u oci@ hattori: I ovo je vec staro, a posetilo me na one price kad sam bila klinka kada su kao zene nestajale u Turskoj na isti nacin. Mislim, mozda i jeste neka nekad ali je to prepricavano kao redovna pojavaa izvini. u turskoj su nestajale samo plavushe -_-
SNARC Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) "budi dobar, odnece te cigani""budi dobar, policajac ce te istuci/odvesti""budi dobar, kuca ce te ujesti"i tako se filuje i zastrasuje od kad dete postane svesno sebe i okoline...posle pitanja otkud teror nad ciganima, zivotinjama, skakanje policajcima po lobanjama itd...Moji su kanda bili komunjare..govorili su "Ako psujes, po ce ti odseci jezik"A ortaka iz komsiluka su njegovi plasili da ce ga postar odneti u torbi..bolestina.edit - I sta je sad ovo sa kineskim radnjama..hocemo li imati muda da nasim prijateljima sa istoka zatvaramo prodavnice ? Sta li je to spopalo tolerantnu srpcad..nestalo pedera i EU trovaca ? Edited October 4, 2012 by SNARC
nera Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 a izvini. u turskoj su nestajale samo plavushe -_-Da, zaboravih da napomenem da su plavuse u pitanju. Iz tog razloga, odnosno jer sam ja plavusa, je moja majka (koja je inace razumna zena) odbijala svaku opciju porodicnog putovanja u Tursku i slicne zemlje, da joj ne ukradu dete. Jedna je majka
gospa buba Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) edit - I sta je sad ovo sa kineskim radnjama..hocemo li imati muda da nasim prijateljima sa istoka zatvaramo prodavnice ? Sta li je to spopalo tolerantnu srpcad..nestalo pedera i EU trovaca ?hocemo brate. evo i da ti objasnim: znachi, sve je njihovo, jedino oni imaju pare da plate preskupe zakupe za radnje (to nashi vishe ne mogu, to niko ne moze!). onda oni u tim preplacenim objektima nama prodaju bofl za jeftine pare i tako se bogate. i sve je njihovo.to sam, naravno, nauchila u autobusu.i da naglasim, sve je njihovo <_<@ nera. vaistinu jedna ^_^ Edited October 4, 2012 by thermal bug
nera Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 hocemo brate. evo i da ti objasnim: znachi, sve je njihovo, jedino oni imaju pare da plate preskupe zakupe za radnje (to nashi vishe ne mogu, to niko ne moze!). onda oni u tim preplacenim objektima nama prodaju bofl za jeftine pare i tako se bogate. i sve je njihovo.to sam, naravno, nauchila u autobusu.i da naglasim, sve je njihovo <_<@ nera. vaistinu jedna ^_^Ne zaboravi da su pre svega upropastili inace razvijenu i perspektivnu srpsku tekstilnu idustriju, i da nije njih svi domaci trgovacki lanci bi cvetali u izobilju
fonTelefon Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 hocemo brate. evo i da ti objasnim: znachi, sve je njihovo, jedino oni imaju pare da plate preskupe zakupe za radnje (to nashi vishe ne mogu, to niko ne moze!). onda oni u tim preplacenim objektima nama prodaju bofl za jeftine pare i tako se bogate. i sve je njihovo.to sam, naravno, nauchila u autobusu.i da naglasim, sve je njihovo <_<@ nera. vaistinu jedna ^_^vade profit na rezervnim delovima za ljudove sto ne prodaje zavrsi u juhici u bloku 44 i 70 i tamo preko vojne dzade u munzeji.
SNARC Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 hocemo brate. evo i da ti objasnim: znachi, sve je njihovo, jedino oni imaju pare da plate preskupe zakupe za radnje (to nashi vishe ne mogu, to niko ne moze!). onda oni u tim preplacenim objektima nama prodaju bofl za jeftine pare i tako se bogate. i sve je njihovo. Kinezi..m'rs kuci u Japan
nera Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Zaboravih da dodam na ove Kineze da jako malo placaju radnike, tj. nase jadne zene i devojke koje bi inace kod domacih butikasa zaradile ko zna kol'ke novce
ficfiric Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 A i spava ih po sesnaest u sobi samo da bi sto manje novca potrosili ovde i sto vise odneli u Kinu
gospa buba Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 A i spava ih po sesnaest u sobi samo da bi sto manje novca potrosili ovde i sto vise odneli u Kinukoja se zato i - shta? razvijaaaa. a mi - odakle nam?! <_<
Аврам Гојић Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 svidja mi se ova formulacija "priznala". dakle to je nesto sto znaju apsolutno svi svedski politicari iz svih stranaka (iako je u pitanju ogromna tajna), a evo, ova je "priznala" :)ovo je pisano za one ljude koji misle da se svi nesrbi poznaju medjusobno.
JozoMujica Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ali dozvolite, Permila je rekla da je to tako. Švedski političari priznali!
Time Crisis Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Čuj znala, ona lično mešala varjačom pre nego što su usuli u avion
Recommended Posts