čekmeže Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 http://beleznica.wordpress.com/Odlična stvar, uspeo sam da pročitam tekstove 1 i 2.
Idioteque Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Cirkularno pismo o najavi delovanja HAARP-a u Srbiji i vest o tome ruske novinske agencije "Pravda" koje kruži internetom.Ludilo dobija smisao.
nera Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 To sam vec dobila na mejl sa vise adresa, mislim da ima i u Blicu sa naslovom "Zima sa -40 ili stogod slicno" Nemam zivaca cak ni da procitam
hattori Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ja dobio ovo na email...> PRESTRAŠNO, BOLESNO, NEVJEROVATNO... OBAVEZNO PROČITATI!> > U Sarajevu je prije možda mjesec dana, u Rajlovcu točnije, momak> sačekao djevojku preko puta Kineske prodavnice da kupi kupaći, ušla je> sama, kad se nije dugo pojavljivala, ušao je da pita za nju, tu su> bile 2 radnice bosanke, i druge dvije kineskinje, rekle su mu da niko> nije ušao u prodavaonicu.> Bilo mu je pravo cudno, ali je uspio ostati pribran, nazvao je> prijatelja koji radi u specijalcima i rekao šta se desilo.> Ovaj mu je rekao da odavno sumnjaju na takva dešavanja.> Specijalci su ubrzo došli i opkolili prodavaonicu, djevojku su našli u> podrumu, nadrogiranu, obrijanu i potpuno golu, i obilježenu za vađenje> organa.> Sad je na Psihijatriji na Koševu.> Znači, mislili su da je sama, jer je momak sačekao malo dalje, i ko bi> znao gdje je bila i šta joj se desilo.>> Razmislite o tome, i o ovoj djeci koja su nestala u zadnje vrijeme , a> djecu je najlakse svladati .>> Ovaj horor koji nam je poznat samo iz filmova, je stigao u našu> državu, to je činjenica!>> I nemojte pametovati jedni drugima, nego se čuvajte maximalno i dobro> razmislite gdje ćete otići sami i hoćete li pustiti djecu i do škole> same.>> Zašto niko od ove djece nikad nije pronađen, povađeni su organi, dobro> unovčeni, a ostaci Bog zna gdje su završili.>> Smijesno je što policija o ovome šuti, što ne upozori građane, kao da> nas koriste ko mamce da bi se sumnje potvrdile po 100.put...> Podijelite ovo!!!"
Idioteque Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Da još neko ne bi promašio suštinu:- izvor vesti je ruska "Pravda", rusko državno glasilo sa izrazitom anti američkom orijentacijom
gospa buba Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 to su u moskvi prichali josh 98, za onu shestospratnicu sto je kineska/vijetnamska/nechija robna kuca (ne znam da li josh ima) a po stanovima kao prodavnice, mada identichno kao kinezi kod nas. udjesh da probash i iznesu te u velikoj torbi i cao...
nera Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ja mislim da i imam direktno link sa Pravde ili se spominju negde, znam sigurno da mi je to upalo u oci@ hattori: I ovo je vec staro, a posetilo me na one price kad sam bila klinka kada su kao zene nestajale u Turskoj na isti nacin. Mislim, mozda i jeste neka nekad ali je to prepricavano kao redovna pojava
Muwan Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 U Istanbulu ozbiljni ljudi ozbiljno pričaju o lažnim ambulantnim kolima koja su nakon velikog zemljotresa 1999-te odvozila povređene koji više nikada nisu viđeni. Ne znam ni sam šta da mislim o tome.
braca Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Pa te price "udjes u objekat X i nestanes" su pored onih o paukovima u bananama valjda medju prvim urbanim legendama.Nema zemlje koja nema tako neku pricu.Ili onaj duh pored puta, narocito kad se vozi nocu, pa se ne vidi dobro... Edited October 4, 2012 by braca
JozoMujica Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Moja baba, pokoj joj duši, neuka žena sa sela, mi je kada sam bio dete pričala slične priče za Jevreje, kako uđeš kod njih u prodavnicu, oni te ubace u bure sa ekserima i iscede ti svu krv. Naravno da Jevreja nije videla u životu, ali je preživela WWII i verovatno pokupila nešto od nacističke propagande.Čisto prepisivanje metoda za stigmatizaciju određene etničke grupe.
Shan Jan Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 U moje vreme je bilo popularno da se sve zene strecaju da im decu ne ukradu cigani.
*edited by mod Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 A sta cemo sa onim malim detetom koje jednom u 6 meseci nestaje u Merkatoru pa onda moraju da zatvore ceo Merkator i traze ga preko razglasa da bi ga nasli drogiranog i vezanog u WCu?O tome niko ne sme da prica
Shan Jan Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 vid ga ovaj, merkator, razglas... fensi otmice <_<
Aće Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 U moje vreme je bilo popularno da se sve zene strecaju da im decu ne ukradu cigani."budi dobar, odnece te cigani""budi dobar, policajac ce te istuci/odvesti""budi dobar, kuca ce te ujesti"i tako se filuje i zastrasuje od kad dete postane svesno sebe i okoline... posle pitanja otkud teror nad ciganima, zivotinjama, skakanje policajcima po lobanjama itd...
ficfiric Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Slicnu pricu je na fb-u shareovao i lokalni lider Nove Srbije pre nedelju-dve Warning - UPOZORENJE:JOS JEDNA SABACKA ZRTVA.U cetvrtak na NOVOM Beogradu - blok 45 u kineskom butiku je nestala devojka, koja je usla u kinesku radnju da kupi farmerice. Posto se duze vreme nije pojavila iz radnje, njeni roditelji su poceli da je traze. Usli su u taj butik i pitali prodavacicu gde je njihova cerka, na sto je prodavacica odgovorila, " NEMA ZENA, NEMA ZENA. Roditelji su slucaj prijavili policiji. i posle 20 minuta, policija se pojavila i porazgovarala sa osobljem radnje. Ali bez pozitivnog odgovora da su videli takvu devojku u njihovoj radnji. Policija je saopstila roditeljima da NE MOGU PREDUZETI NISTA DOK NE PRODJE 48 h. Roditelje je pocela da hvata panika. Jednom policajcu je bilo sumljivo ponasanje osoblja radnje, Policajac je prisao kabini za presvlacenje, pomerio zavesu, i pojavila se druga zavesa, posle te zavese bila je jos jedna zavesa i na kraju su se pojavila vrata koja su bila zakljucana, Policajac je razvalio vrata i zatekao dva kineza kako drze vezanu omamljenu devojku na stolici kojoj su obrijali glavu. Policija je pohapsila krijumcare a inspekcija zatvorila radnju.
Recommended Posts