Friend Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Ma on je samo iskoristio ponudu. Pa nije valjda on samostalno ovo smislio?!
Filozof manijak Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Naravno da nije, samo je vrlo mlad potpisao faustovsku pogodbu
teacher Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 meni je ovo fenomenalno, koprovizija (™ by hattori) rula
James Marshall Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Ne znam, fali mi nešto da bi bilo "too bad it is good", nema dovoljno kempa, dovoljno krša, ovo je baš previše angažovana lirika
Amos Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Nadam se da ga ne otkrivate tek sad, on gnoji tako unaokolo vec dve godine samo je sada stigao do TV-a.
Marvin (Paranoid Android) Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Eto, kliknuo sam plej, evo me na petom minutu. Po prvi put sam poželeo da forum ne postoji, jer ja verovatno ne bih ni znao za ovo.
teacher Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 dajte milenialsi, recite jel ovaj lik popularan među omladinom?
jorma shparga Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 (edited) Po rejtinzima nije, ali milenijalsi ionako ne gledaju TV. Ali ne brinem se ja za ovu spodobu nastalu ukrstanjem jos gorih spodoba, nego mi je zao Amidzica. Da li se to ovom divnom, duhovitom coveku drma mesto u debelom crevu masnokosog narkomana? Stigao novi pajac, manje smesan ( ako je to moguce*), fizicki odvratniji i sa grdjim predigreom... Edited December 4, 2017 by jorma shparga
Fica Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 10 hours ago, Takeshi said: mislim da bi najbolje bilo da se dogovorimo i kolektivno zaboravimo ovo, ko je koliko minuta uspeo da odgleda. valjda ce neka magnetna oluja u buducnosti obrisati sve zapise. "Oni koji ne pamte prošlost, osuđeni su na to da je ponavljaju"
kurjak92 Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 2 hours ago, teacher said: dajte milenialsi, recite jel ovaj lik popularan među omladinom? ako smo glupi nismo toliko
James Marshall Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Pa ono, jeste neprijatnost ranga 2 girls 1 cup.
Bujodrag Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 10 minutes ago, Miljenko said: Ja bih bacio pogled, ali se plasim. Ja se ne plašim ničega osim da ću se usrati. Možda je ipak bolje da ne pogledam,
Recommended Posts