August 2, 201212 yr Author The Last Samurai - kad goloruki jurisaju na mitraljezeMeni taj film bio mnogo veliki treš. Ali od istog režisera, "Glory", kad jurišaju, pa ne na mitraljeze, ali na bajonete. I ne goloruki, nego bajonetima.
August 2, 201212 yr Pogledao sinoć ponovo "About a Boy". Kol'ko je ono dobar film, pa to nije normalno. Rasplakao sam se nekoliko puta, koga zanima može i brejkdaun po scenama.Ko se ne loži na Hju Granta nije muško. Dostojan naslednik svog prezimenjaka i zemljaka Kerija. evo ja se lozim na hju granta, narocito otkad je gostovao u top giru, a nisam musko
August 2, 201212 yr zajeban je i onaj kraj galipolja, stane knedla u grlu.btw, siguran sam da već ima topik o plakanju na nekoj tamo 4-5 straani. Edited August 2, 201212 yr by MocaVukotic
August 2, 201212 yr zajeban je i onaj kraj galipolja, stane knedla u grlu.Tako je, vidi kako si se dobro setio.E sad filmovi na koje cmizdrim, a i super su mi, onako, trezveno gledano su na primer - Pariz Teksas (naročito kad puštaju stari porodični filmić preko kino projektora) i Dancer in the Dark (slobodno opalite sad)
August 2, 201212 yr Pogledao sinoć ponovo "About a Boy". Kol'ko je ono dobar film, pa to nije normalno. Rasplakao sam se nekoliko puta, koga zanima može i brejkdaun po scenama.Ko se ne loži na Hju Granta nije muško. Dostojan naslednik svog prezimenjaka i zemljaka Kerija.Ovaj, knjiga je bolja... Jedno 100x...
August 2, 201212 yr + 1 za Galipolje+ 1 za Poslednjeg samurajaFilm Glory, kad major Robert So gine u jurisu na juznjacko utvrdjenje, a Denzel zgrabi zastavu i krene za njim, ona scena na titaniku kad jebeni violinista svira.
August 2, 201212 yr ma zajeban je galipolje, al nista u poredbi sa crnom gujom. meni bar.Mnogo se kurčiš, doći će kim da ti objasni kako je plakao u Drajvu, kad Gosling..ono...šta Gosling tamo radi, beše?
August 2, 201212 yr ona scena na titaniku kad jebeni violinista svira.ja sam tu plakao. od smeha!šta Gosling tamo radi, beše?biva seksi i savrsen Edited August 2, 201212 yr by ToniAdams