Jump to content
IGNORED

Kad sam pustio suzu

Turnbull

Recommended Posts

Posted

ponocni kauboj i zivot je lijep(sigurno nisu jedini)

Posted
kad umre sampion?
Uvek, sto puta do sada.
Bosko Buha
Kad pogine Čikalo.
Posted

The Last Samurai - kad goloruki jurisaju na mitraljeze

Posted

novi betmen, kad panduri goloruki jurisaju na mitraljeze narodne :fantom:

Posted

"My friends, you bow to no one" :cry:

Posted
The Last Samurai - kad goloruki jurisaju na mitraljeze
Meni taj film bio mnogo veliki treš. Ali od istog režisera, "Glory", kad jurišaju, pa ne na mitraljeze, ali na bajonete. I ne goloruki, nego bajonetima.
Posted

ja sam iskreno jedva ceko da izginu samuraji

Posted
Pogledao sinoć ponovo "About a Boy". Kol'ko je ono dobar film, pa to nije normalno. Rasplakao sam se nekoliko puta, koga zanima može i brejkdaun po scenama.Ko se ne loži na Hju Granta nije muško. Dostojan naslednik svog prezimenjaka i zemljaka Kerija.
evo ja se lozim na hju granta, narocito otkad je gostovao u top giru, a nisam musko
Posted (edited)

zajeban je i onaj kraj galipolja, stane knedla u grlu.btw, siguran sam da već ima topik o plakanju na nekoj tamo 4-5 straani.

Edited by MocaVukotic
Posted
zajeban je i onaj kraj galipolja, stane knedla u grlu.
Tako je, vidi kako si se dobro setio.E sad filmovi na koje cmizdrim, a i super su mi, onako, trezveno gledano su na primer - Pariz Teksas (naročito kad puštaju stari porodični filmić preko kino projektora) i Dancer in the Dark (slobodno opalite sad)
Posted

ma zajeban je galipolje, al nista u poredbi sa crnom gujom. meni bar.

Posted
Pogledao sinoć ponovo "About a Boy". Kol'ko je ono dobar film, pa to nije normalno. Rasplakao sam se nekoliko puta, koga zanima može i brejkdaun po scenama.Ko se ne loži na Hju Granta nije muško. Dostojan naslednik svog prezimenjaka i zemljaka Kerija.
Ovaj, knjiga je bolja... Jedno 100x...
  • +1 1
Posted

+ 1 za Galipolje+ 1 za Poslednjeg samurajaFilm Glory, kad major Robert So gine u jurisu na juznjacko utvrdjenje, a Denzel zgrabi zastavu i krene za njim, ona scena na titaniku kad jebeni violinista svira.

Posted
ma zajeban je galipolje, al nista u poredbi sa crnom gujom. meni bar.
Mnogo se kurčiš, doći će kim da ti objasni kako je plakao u Drajvu, kad Gosling..ono...šta Gosling tamo radi, beše?
Posted (edited)
ona scena na titaniku kad jebeni violinista svira.
ja sam tu plakao. od smeha!
šta Gosling tamo radi, beše?
biva seksi i savrsen Edited by ToniAdams