July 30, 20204 yr 15 minutes ago, koksy said: ti garant ne možeš gledat kuhinjicu lepog brke. Stavio u imdb, kaze nema takvog filma.
July 30, 20204 yr Ali sa kojim sam ja sažaljenjem prema njemu gledao celu Žicu jer sam mislio da zaista umire,sve vam jebem Edited July 30, 20204 yr by Milošica
July 30, 20204 yr Americka Lepota, kada Kejvin Spejsi mota film sa metkom u glavi. Predivno. Placem ko dete uvek kada gledam.
July 30, 20204 yr Užička republika - rola Ružice Sokić kad obore stranicu sanduka kamiona a od stranih: The Road tamo negde pred kraj (da ne spojlujem dobar film onim koji još nisu gledali)
July 30, 20204 yr U Ekskaliburu, kad se okupe vitezovi uz kralja Artura i kreću u poslednji marš kroz zemlju u bitku sa Mordredom, uz Karminu buranu.
July 30, 20204 yr 2 hours ago, Filozof manijak said: U Ekskaliburu, kad se okupe vitezovi uz kralja Artura i kreću u poslednji marš kroz zemlju u bitku sa Mordredom, uz Karminu buranu. Meni se tu uvek nakoži ježa, ali sto suza..? Edited July 30, 20204 yr by I*m with the pilots
July 30, 20204 yr tako bih volela da odgovorim sa par filmova al vi ste ih vec sve spomenuli a meni samo d-mol fali da zaplacem placem u sekundi milion dolar baby je poslednji da je duboko uticao i promenio moj stav o eutanaziji (sitna zbrka sa religijom u mojoj gloovi) setih se...ljubavna prica ....ziva se iskidam na dve scene...kad rajan odlucuje i kad ali mcgrow odlazi kad vidim da se ta kosmicka ljudi umasti kompromisom, ubija me u pojam do srzi isto nije spomenuto wrestler sa mickey roorke , moram ponovo da ga odgledam, pola filma sam isplakala frances, star film, teska tematika, sa jessicom lange....dva dana sam bila poremecena