Ajant23 Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 Joj, kada je u jednoj replici naglasio da mu je zubar dr Spalding da bi bila ispoštovana i ona druga kompanija... Doba kada su filmovi Spielbergovog desnog krila bili teško gledljivi. Nije ni da mi je Avatar u punom jeku njegovog levog krila mnogo gledljiviji od njih, doduše...
slepa živana Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 11 hours ago, koksy said: meni se bilo stislo u mančesterbajdsi, kad pred kraj filma vode razgovor bivši supružnici. jedna od potresnijih filmskih scena koju sam zapamtio. neko je ranije pomenuo paris-teksas, takođe razgovor između (još uvek) supruznika. 2012 ne sećam se ni te godine ni te osobe koja je pisala ovo
I*m with the pilots Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 11 hours ago, Fakundo Sava said: Meni je to odličan film ali šta je to toliko sentimentalno i epsko u tom monologu nisam pametan Pa nije samo u tom monologu vec u kompletnoj sudbini Roja Betija.
Ros Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 meni se cesto desi da se stegne grlo kad je nesto pozitivno emotivno. znaci, redovno na krajy rocky 2
adam Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 rastanak perhana i danire u domu za vesanje - placem ko kisha kad bepina oboli pa je luidji sokoli a onda ode u kupatilo kao da se umije i krenu mu suze - ridam ko babe na sahrani. inace tu celu epizodu otplacem
Milošica Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 (edited) 29 minutes ago, adam said: rastanak perhana i danire u domu za vesanje - placem ko kisha kad bepina oboli pa je luidji sokoli a onda ode u kupatilo kao da se umije i krenu mu suze - ridam ko babe na sahrani. inace tu celu epizodu otplacem O da.Kako to zaboravih... Edited July 29, 2020 by Milošica
Filozof manijak Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 Kad rikne Denzel u Man on fire. Takođe, kad mre Maximus u Gladijatoru i uđe u Elysium Sad sam skapirao da je to sve zbog Lise Gerard.
Glass Joe Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 U Idemo dalje kad klinci maltretiraju svabu kog igra Bata Zivojinovic, ali mislim da je to samo u extended cut (za seriju, nema u filmu) 1
slepa živana Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 12 hours ago, Glass Joe said: U Idemo dalje kad klinci maltretiraju svabu kog igra Bata Zivojinovic, ali mislim da je to samo u extended cut (za seriju, nema u filmu) šopenhauer
koksy Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 On 29.7.2020. at 1:14, Lancia said: i kad je Tom Henksu voda odnela Wilsona. brte, ladno si cmizdrio zbog tikve.
Lancia Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Just now, koksy said: brte, ladno si cmizdrio zbog tikve.
Recommended Posts