July 29, 20204 yr Joj, kada je u jednoj replici naglasio da mu je zubar dr Spalding da bi bila ispoštovana i ona druga kompanija... Doba kada su filmovi Spielbergovog desnog krila bili teško gledljivi. Nije ni da mi je Avatar u punom jeku njegovog levog krila mnogo gledljiviji od njih, doduše...
July 29, 20204 yr 11 hours ago, koksy said: meni se bilo stislo u mančesterbajdsi, kad pred kraj filma vode razgovor bivši supružnici. jedna od potresnijih filmskih scena koju sam zapamtio. neko je ranije pomenuo paris-teksas, takođe razgovor između (još uvek) supruznika. 2012 ne sećam se ni te godine ni te osobe koja je pisala ovo
July 29, 20204 yr 11 hours ago, Fakundo Sava said: Meni je to odličan film ali šta je to toliko sentimentalno i epsko u tom monologu nisam pametan Pa nije samo u tom monologu vec u kompletnoj sudbini Roja Betija.
July 29, 20204 yr meni se cesto desi da se stegne grlo kad je nesto pozitivno emotivno. znaci, redovno na krajy rocky 2
July 29, 20204 yr rastanak perhana i danire u domu za vesanje - placem ko kisha kad bepina oboli pa je luidji sokoli a onda ode u kupatilo kao da se umije i krenu mu suze - ridam ko babe na sahrani. inace tu celu epizodu otplacem
July 29, 20204 yr 29 minutes ago, adam said: rastanak perhana i danire u domu za vesanje - placem ko kisha kad bepina oboli pa je luidji sokoli a onda ode u kupatilo kao da se umije i krenu mu suze - ridam ko babe na sahrani. inace tu celu epizodu otplacem O da.Kako to zaboravih... Edited July 29, 20204 yr by Milošica
July 29, 20204 yr Kad rikne Denzel u Man on fire. Takođe, kad mre Maximus u Gladijatoru i uđe u Elysium Sad sam skapirao da je to sve zbog Lise Gerard.
July 29, 20204 yr U Idemo dalje kad klinci maltretiraju svabu kog igra Bata Zivojinovic, ali mislim da je to samo u extended cut (za seriju, nema u filmu)
July 30, 20204 yr 12 hours ago, Glass Joe said: U Idemo dalje kad klinci maltretiraju svabu kog igra Bata Zivojinovic, ali mislim da je to samo u extended cut (za seriju, nema u filmu) šopenhauer
July 30, 20204 yr On 29.7.2020. at 1:14, Lancia said: i kad je Tom Henksu voda odnela Wilsona. brte, ladno si cmizdrio zbog tikve.