Jump to content
IGNORED

Kad sam pustio suzu

Turnbull

Recommended Posts

Posted

Pogledao sinoć ponovo "About a Boy". Kol'ko je ono dobar film, pa to nije normalno. Rasplakao sam se nekoliko puta, koga zanima može i brejkdaun po scenama.Ko se ne loži na Hju Granta nije muško. Dostojan naslednik svog prezimenjaka i zemljaka Kerija.http://www.youtube.com/watch?v=ie5m7NuWgXM

Posted (edited)

Interesantno je to sa plakanjem uz filmove. Da vidimo uz koje filmove mi krene muska suza, najteza.Naravno, "Pat Garrett i Billy the Kid", kada Koburn jase u svoju sramotu, a decacic ca gadja kamencicima.Poslednja scena filma "Oh Brother Where Art Thou", kada krene pesma "Angel Band" i vidi se crnac na dresini.Mijazakijev "Spirited Away", kada shvate da je zmaj Kohaku - reka koja nosi decu do plitke vode.I..."Merry Christmas! Merry Christmas", najpotresnija scena ikada, kraj filma "It's a Wonderful Life".

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

nisam gledao nijedan :isuse:

Posted

kada visler u das leben der anderen kaže - no, it's for me, brada kreće da se trese, oko kreće da suzi..i kada branka katić prepozna čarape nebojše glogovca u ubistvu s predumišljajem

Posted
ujebote al si ti mator! :P obadva se besomucno vrtela u zimskom bioskopu od pocetka osamdesetih do sredine devedesetih
Posted
ujebote al si ti mator! :P obadva se besomucno vrtela u zimskom bioskopu od pocetka osamdesetih do sredine devedesetih
ma gledao sam ja zimski bioskop...sad sam izvrteo scene iz Champa i filma se secam kao kroz maglu. a Shane mi je jednostavno propust, posto sam gistro ljubitelj vesterna.
Posted
I..."Merry Christmas! Merry Christmas", najpotresnija scena ikada, kraj filma "It's a Wonderful Life".
+ 1About a Boy: "Every man is an island..."Apelujem za jedan split, naslovljen recimo, filmsko plačipičkarenje.
Posted

sad cu da reportujem, pa da splituju

Posted

Pas koji je sprecio ratili tako nestoevo suza sama krene kada se setim

Posted
kada visler u das leben der anderen kaže - no, it's for me, brada kreće da se trese, oko kreće da suzi..
+1+ Chasing Amy: "Oh. Just some guy I knew."
Posted (edited)

poslednja u poslednjem ciklusu crnogujenajtuznija scena u istoriji

stoko bezrepa. dok ne odgledas sejna wtmil Edited by ToniAdams
Posted
boško buha
da, al ako si kontra cetnika :fantom: