Jump to content

Star Trek

Featured Replies

Vratio se Strange new worlds.

Koliko je poslednja epizoda prošle sezone bila dobra ( odgledala je opet pre neku nedelju da se podsetim) nastavak je skoro pa užasan.

Sve je nabacano, zbrzano, neverovatna rešenja i otkriča u 10 minuta, La'an samo pogleda u neki ekran ( pripada vrsti koju niko, zapravo, ne poznaje) i gle, odmah pronađe korisnu šifru. Brate!!!

Druga epizoda, u rangu one sa pevanjem iz prethodne sezone.

• Replies 347
  • Views 39.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

• Počela juče 2.sezona Star Trek : Strange New Worlds ko prati Edit. Produženo je i za 3.sezonu

• Završi se Strange New Worlds. Više nego dobra epizoda za kraj  sezone sa,  naravno, cliff-hangerom , koji nas ostavlja u totalnoj neizvesnosti.  Jbt, sad treba čekati godinu dana za nastavak.

Posted Images

Slazem se u principu sa arkadijom.

Stavise, dodacu da SNW prva sezona mi je bila sasvim okej, dok su u drugoj uprskali stvar do kraja (gle cuda!).

I onda dolazimo do otvaranja trece, gde u prvoj epizodi, koja se nastavlja na poslednju u prethodnoj, ne samo da imamo drvenu glumu, nego i samo resenje je glupo. Gubimo citav sat vremena na kobajagi problem, a onda dobijamo "resenje" koje se odlaze do Kirka. Ma, jebite se.

Ali, to nije sve. Onda dolazi druga epizoda, a ja se pitam odmah sta ovaj kjuesku lik radi ovde? Gubimo vreme, dakle 1/10 alokacije sezone, na nesto sto se nikad nije desilo, a to je vencanje izmedju spoka i cejpel, samo da bi na kraju dobili resenje da je lik pretrilejn. Mars u picku lepu materinu!!!! Umete li vi nesto svoje da smislite? Ocigledno ne.

Ako se ovako otvara treca sezona, onda od ostatka se ne moze ocekivati ic dobro. Dabogda caciji koji rade na STu ne oni sami dobili, nego im najmiliji navukli najgore vrste leukemija, a oni ih na rukama nosili u grobove posle najsilinih i najdugacikijih mogucih muka.

pas im mater zvalavu.

a mi, dabogda, ne videli st u narednih sto godina. treba prorediti ove smrdljive cacije ovde.

Mada, moracu da dodam, jedino sto mi se svidja u SNW je upravo La'an. Cmokic.

Ljubav. Vera. Nada.

Samo se prisetite da je SNW predhodio Discovery.

D