Jump to content
IGNORED

rodna ravnopravnost

gagorder

Recommended Posts

Posted

Forma umesto suštine, klasikica što kažu mladi. 

• +1 4
Posted

ako je kapitalizam spreman toliko da trpi, ko smo mi da se bunimo :hihi:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
Posted

Problem u toj izjavi što ovakvim pristupom klatno će da se zaljulja na drugu stranu.

• +1 1
Posted

zaljuljace se kako kapitalu odgovara, kao da ne znamo.

zato se i chudim. neko anticipira neki benefit, tu nema dileme.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
Posted (edited)

A kapitalu odgovara samo profit.

Kad bude profit počeo da štuca, naprasno će se zaboraviti na ravnopravnost.

Edited by Filozof manijak
i u o
  • +1 1
Posted (edited)

Druga bi se pesma pevala da je kapitalizam ali ovakve neprofitne i internacionalne organizacije su dusu dale za woke kulturu...

Inace kao i obicno lik koji je i hteo ovih 50% ce tacno i napustiti organizaciju kad je unisti i otici na stepenicu vise.

Inace degradacija  je na svim pozicijama sve veca. Pa i covek na cije sam ja mesto dosao sigurno bio duplo bolji od mene. :)

Edited by bags
Posted

Brt gde ja živim i prašinarim ove poluubistvene poslove, a negde bih za nadzornika rodne ravnopravnosti radila nebuloze i mlatila ko zna koje pare :isuse:

• Haha 2
Posted (edited)

Pokusao sam naci opis posla ali nisam uspeo. Jedino sto je sigurno da je plata neto 5600 4500 eur .

Sad vidim da i pozicija nikad nije raspisana a trulo mi je staviti linkedin osobe da vidite kakav je to cirkus od prethodnih iskustava...

Edited by bags
  • Tužno 1
Posted (edited)

@bags

Ako krene opet da te smara, vadi se bre na familiju (neku) za FB. Kazi ono blesavi svi, mnogo kontakata., ubise i mene ko zeca.

Ja se odavno skinula sa FB koji sam nikako koristila  zbog sestre koja je imala mnogo tih kontakata, (takav posao i drugi tip licnosti) pa su poceli i mene da smaraju ljudi sa kojima ne zelim kontakt. 

Probaj isto sa cyber security i socijalni inzenjering izgovorom. 

Linkedin je sad kao vazan firmama ali ne kao izlaz vec ulaz, jer smanjuju troskove regrutacije sa onim prijavama preko linka (moja teorija). A postao je odavno tesko sranje koje zanemaruje osnovnu svrhu zbog koje je napravljen.

Njega sam iskljucila posle Bregzita, kako je mnogo UK firmi bilo u evropskoj rekruterskoj bransi kad je poceo raspad, likovani neki podaci. Nisam mogla da zivim od onih fraud calls (ne znam kako tu pojavu zovu na srpskom) sto idu sa servera i urnisu racun sa kao nekih egzoticnih destinacija ako se odgovori na poziv. A ko da menja broj i jos plus posao takav da sa Marsa mogu da te pozovu, ne moze sve preko ovih aplikacija ako nema neta negde.

Nakacila ti se sto ne uvazavas njen posao, a ne shvataju da oni koji riljaju nemaju vremena da se apdejtuju time. Ja sam idiot za te stvari i ako ti je lakse isto me opominju ako nesto zaboravim da uradim. A zaboravim jer moram da se bavim primarnim poslom.

Edited by Moonwalker
  • +1 2
Posted

Kako ja razumem stavljanje pronouns u prvobitnoj formi je bilo da bi trans i gender neutral osobe dale do znanja kako žele da ih oslovljavaju i to mi je skroz ok. Onda su njihovi prijatelji počeli to da koriste kao znak podrške (legitimno) pa smo malo po malo došli do ovih komesarskih ispitivanja u sobici kod direktorke sada ako to ne uradiš.

Obično skratim priču ako neko traži, kažem svoje, ispoštujem njihove i hajde da pričamo o drugim problemima. Ionako je to sada sve overblown da bi se Tramp degeni i woke degeni svadjali dok im ukidaju abortus.

Posted

Pa da, to je i poenta. Ja nisam dosao da se zezam sa tim stvarima vec da resavam konkretne probleme sa svojim kodom. :)

Meni stvarno ne smeta i da ljudi stave sta god hoce u potpis, ali ne zelim da ja budem deo bilo kakve sarade.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, bags said:

Pa da, to je i poenta. Ja nisam dosao da se zezam sa tim stvarima vec da resavam konkretne probleme sa svojim kodom. :)

Meni stvarno ne smeta i da ljudi stave sta god hoce u potpis, ali ne zelim da ja budem deo bilo kakve sarade.

Iritantno je. A ova samo sebi daje na vaznosti i da izgleda kao da nesto radi. Sefica je verovatno trpela koliko i ti :D po sistemu da mi ne ode ovaj.

Posted (edited)
19 minutes ago, bags said:

Ali cekaj zar vi nemate onaj automatski potpis, gde je to sta je popunjeno od HR i ti ubacis potps ako je potreban? Ja ga ni ne ubacujem ako je svakodnevna komunikacija sa onima kojima radim na konkretnom projektu.

Edited by Moonwalker
Posted (edited)

@Moonwalker

Imamo template ali svako mora da ga podesi za sebe. Bila bi vrhunska parodija da ti HR automatski stavi pronouns.  :laugh:

Edited by bags
  • Haha 2