Desmond Bojčinski Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Govna, 4 dana pred istek. Za primer je ženin šef koji je, kada je saznao da je trudna, tražio potpisanu izjavu da daje otkaz (ne da ga dobija) posle porodiljskog.
Svemir Zeka Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 To je poklon za najkreativniji odgovor Plus kesica začina, makarone i nekvalitetan karmin.
gospa buba Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 ne znam shta ochekuju od toga, osim bezgranichnog lupetanja?sent from novi mnogo jak bubamoto.
Svemir Zeka Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 (edited) 23 minutes ago, gospa buba said: ne znam shta ochekuju od toga, osim bezgranichnog lupetanja? sent from novi mnogo jak bubamoto. Ma da se melje bezveze, da im se podiže post ili kako se to već kaže. Pa je sled asocijacija bio makarone, domaćica, supruga. Više nego, jelte, logično. I ilustracija zadovoljne američke domaćice iz sredine pedesetih Edited January 29, 2022 by Svemir Zeka
maheem Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Auh kakav zajeb. Retard osmislio, retard odobrio, retard objavio. Ch ch ch chaaaaaain Chain of foooooools 1
gospa buba Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 a mozda je reklama/kampanja za neshto, knjigu, neshto mozda ima neka prava drama, ne samo forma? a ne samo hajde da neshto danas.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Jeremija Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Imam odličan recept, već sam ga ostavio na forumu pre jedno 4 godine. Ko prepiše, osvaja nagradu...
Filozof manijak Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 3 minutes ago, Leia said: Patrijarhat najvise podrzavaju zene koje od istog profitiraju, najgoru pljuvacinu na racun feministkinja neces cuti od muskaraca nego od ocajnih domacica. I to je tako Edit. Jel ovo topik o Ukrajini? A kakve veze žene koje podržavaju patrijarhat (i od njega profitiraju) imaju sa ženskim principom?
Leia Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Just now, Filozof manijak said: A kakve veze žene koje podržavaju patrijarhat (i od njega profitiraju) imaju sa ženskim principom? Daj bree Ne postoji nikakav “zenski princip”, postoje samo manipulativne zene (a i muskarci) koje sebi dizu cenu predstavljajuci se kao neke “krhke tratincice” i “nevinost bez zastite”.
Filozof manijak Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Ne vredi, ne razumeš o čemu se ovde priča. Moj savet je da istražiš značenje pojmova muškog i ženskog principa, pošto totalno nisi shvatilo o čemu je Harper pisao. Čak se i u popularnoj književnosti svojevremeno pojavio i postao poznatiji zahvaljujući Denu Braunu i Da Vinčijevom kodu. 1 1
Milošica Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 @Leia Dosta si se zabavljala, aj sad u kuhinju. 1 1 1
Recommended Posts