December 7, 20213 yr Govna, 4 dana pred istek. Za primer je ženin šef koji je, kada je saznao da je trudna, tražio potpisanu izjavu da daje otkaz (ne da ga dobija) posle porodiljskog.
January 29, 20223 yr To je poklon za najkreativniji odgovor Plus kesica začina, makarone i nekvalitetan karmin.
January 29, 20223 yr ne znam shta ochekuju od toga, osim bezgranichnog lupetanja?sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 29, 20223 yr 23 minutes ago, gospa buba said: ne znam shta ochekuju od toga, osim bezgranichnog lupetanja? sent from novi mnogo jak bubamoto. Ma da se melje bezveze, da im se podiže post ili kako se to već kaže. Pa je sled asocijacija bio makarone, domaćica, supruga. Više nego, jelte, logično. I ilustracija zadovoljne američke domaćice iz sredine pedesetih Edited January 29, 20223 yr by Svemir Zeka
January 29, 20223 yr Auh kakav zajeb. Retard osmislio, retard odobrio, retard objavio. Ch ch ch chaaaaaain Chain of foooooools
January 29, 20223 yr a mozda je reklama/kampanja za neshto, knjigu, neshto mozda ima neka prava drama, ne samo forma? a ne samo hajde da neshto danas.sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 29, 20223 yr Imam odličan recept, već sam ga ostavio na forumu pre jedno 4 godine. Ko prepiše, osvaja nagradu...
June 27, 20222 yr 3 minutes ago, Leia said: Patrijarhat najvise podrzavaju zene koje od istog profitiraju, najgoru pljuvacinu na racun feministkinja neces cuti od muskaraca nego od ocajnih domacica. I to je tako Edit. Jel ovo topik o Ukrajini? A kakve veze žene koje podržavaju patrijarhat (i od njega profitiraju) imaju sa ženskim principom?
June 27, 20222 yr Just now, Filozof manijak said: A kakve veze žene koje podržavaju patrijarhat (i od njega profitiraju) imaju sa ženskim principom? Daj bree Ne postoji nikakav “zenski princip”, postoje samo manipulativne zene (a i muskarci) koje sebi dizu cenu predstavljajuci se kao neke “krhke tratincice” i “nevinost bez zastite”.
June 27, 20222 yr Ne vredi, ne razumeš o čemu se ovde priča. Moj savet je da istražiš značenje pojmova muškog i ženskog principa, pošto totalno nisi shvatilo o čemu je Harper pisao. Čak se i u popularnoj književnosti svojevremeno pojavio i postao poznatiji zahvaljujući Denu Braunu i Da Vinčijevom kodu.