Dagmar Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 ala si smotana sve muško mora da ti nacrta nemoj posle samo da mi plačeš na mansplaining https://translate.google.rs/translate?hl=sr&sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2Fgaceta.es%2Fnoticias%2Fizquierda-radical-justifica-paliza-justicia-poetica-24012017-0827 Naci je jer je neko odlučio da je naci? Ne sekiraj se za mansplaining, na netu je veća šansa da si ti devojčica a ja dečak nego obratno.
Hella Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) Ne sekiraj se za mansplaining, na netu je veća šansa da si ti devojčica a ja dečak nego obratno. ne mogu ja da budem devojčica zato što je to neko odlučio mada bi mi život bio neuporedivo lakši da je tako Edited January 25, 2017 by Hella
uros_s78 Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Nuspojava liberalne demokratije su i one glupe gej teorije o tome da se pol dobija rođenjem, a rod socijalizacijom...Najgore je kad diskriminisana grupa postane ravnopravna ili dominantna pa počne da se iživljava nad onima koji su je do juče diskriminisali...
Hella Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Najgore je kad diskriminisana grupa postane ravnopravna ili dominantna pa počne da se iživljava nad onima koji su je do juče diskriminisali... daj neke primere bežo sam s časova istorije da pušem tutkalo s ciganima
Miralem Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 poglej hutue i tutsije. zato treba sve manjinske grupe zatrti, da ne bi one nas posle. ja to vec godinama govorim, sto duze cekamo rusini ce biti sve jaci i jaci.
uros_s78 Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 poglej hutue i tutsije. zato treba sve manjinske grupe zatrti, da ne bi one nas posle. ja to vec godinama govorim, sto duze cekamo rusini ce biti sve jaci i jaci. Zato ti ne spašavaš migrante iz kanala, čak ni za 10 EUR. :D
noskich Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 daj neke primere bežo sam s časova istorije da pušem tutkalo s ciganima Ne znam zasto mi je obrisan komentar u kojem sam odgovorio na ovo pitanje. Izrael je najbolji primer, nista nisu naucili, vec su naprotiv to sto im se desilo ponovili na drugima, a istoriju koriste kao opravdanje za sadasnji trenutak.
Hella Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 au sine šta ova napisa o antitramp maršu ccc Naučila sam kako se postaje solidarna: dovedete Romkinju – tokena, dakle figuru iz crtanog filma, na vaš event, nakačite bedž, izgovorite nekoliko citata Batler, pomolite se, prekrstite po volji, pa sebi svako jutro uz meditaciju sugerišete da ste solidarne, na perfect britanskom engleskom, oduševite se kako ste to lepo rekle, popijete iz svoje hipsterske džezve posebnu organsku i free-trade kafu sa posebnim mirisom, ili iz svoje šarene šolje sa feminističkom porukom “Solidarne” sok od cvekle i đumbira. I tako — sada ste proglašene za solidarne http://proletter.me/portfolio/zenski-mars-iliti-rijaliti-sou-solidarnosti/
Hella Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 još 1 u nizu članaka koji afirmiše sex positive feminizam Ne mogu da se setim kada su me prvi put nazvali droljom – verovatno onda kada sam počela da dižem noge u prolazima ponašajući se tako. Ali nikada nisam imala problem sa tim, da budem drolja ili da sebe time proglasim. Problem koji sam oduvek imala je što ljudi misle da je biti drolja loša stvar. Jer nije; biti drolja je super.
Hella Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 (edited) Moja mala mrsna srpska otvorena veza Zajedno započinjemo svaki dan i uživamo u svakodnevnoj rutini koja nam je uveliko poznata. Ta rutina uključuje i seks sa drugim ljudima. Sa Ratkom ću krajem februara proslaviti treću godišnjicu naše veze. Zajedno živimo duže od dve godine. Oboje studiramo sociologiju delimo ista politička uverenja i poslovne ambicije. tragedija šta domaće nazadne neandertalčine misle o naprednjačkim i proevropskim vrednostima Пујо Шотка February 9 at 4:55pm АХАХХАХАХА ЛИБЕКОВСКА КУРВЕТИНА И СОРОШЕВА ПЛАЋЕНИЦА НАПИСАЛА ТЕКСТ НА ВАЈСУ КАКО СУ ОНА И ДЕЧКО У ОТВОРЕНОЈ ВЕЗИ, У ПРЕВОДУ, НАШЛА ЈЕ ЛИКА КОЈИ ВЕРОВАТНО ПРВИ ПУТ КАД ЈЕ ВИДЕО ПИЧКУ ПОКУШАО ЈЕ ДА ЈЕ НАВУЧЕ НА ГЛАВУ И КОЈИ СВАКАКО НЕ МОЖЕ ДА ЈЕБЕ НИШТА БОЉЕ ОД ЊЕ А ОНА ЋЕ ДА ИДЕ И ДА ЛИЖЕ МАСАН КУРАЦ СВАКОЈ БУДАЛИ И КАО ТО МУ ЈЕ ОКЕЈ ФАЛИ ТУ ПРИЈАТЕЉУ МОЈ ТЕШКА РУКА ПА ДА ВИДИШ КАКО НЕЋЕ ИЗ КУЈНЕ ИЗЛАЗИТИ Edited February 12, 2017 by Hella
Hella Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 (edited) +1 video sam damin instagram i evo još skupljam delove slut radara po kući Edited February 13, 2017 by Hella
Jeremija Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 (edited) Čitao sam pre par dana, prosto nisam mogao da verujem šta čitam, niko da joj se nadje da kaže da je klasična nimfomanka, kakva otvorena veza, kakvi bakrači. Inače sve pohvale njenom plastičaru, ub'o je look Anne Hathaway baš kako treba. Edited February 13, 2017 by Jeremija
Recommended Posts