Weenie Pooh Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 To ti je nešto kao ćudoređe, samo skroz suprotno. Ne daj da te prvi pasus obeshrabri, čitaj dalje, dosta je zabavno.
gospa buba Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 procitala a mukica prochitala. svidjaju mi se ilustracije :D nachi manjak neprskanih. jednom rechju - katastrofa. jel ima nekih informacija, shta je jeo ovaj mentalni sklop? za obrazovanje ne pitam -_-
gospa buba Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 (edited) Teologija. jeo je teologiju (jel moze teologija da me tuzi za ovo? ) dobro, nije problem onda. oni drze do neprskanosti. osim kad uzimaju pare, onda ne insistiraju toliko -_- de je nasho slike zena u kratkim suknjama :o Edited May 25, 2014 by gospa buba
DarkAttraktor Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 meni je najsuper kako je imanje jednog deteta postalo nekakav crimen i dobilo ime - monopedija.
DarkAttraktor Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Da. Ne razumem zasto se nije jednostavno ubio ako mu je vec nejebica toliko tesko pala, nego je osetio potrebu da se "sveti" na nepoznatim ljudima. killed by nejebica. moze majca da se stampa, bend da se osnuje, meme da se napravi. jbg, de nije smesno.
Weenie Pooh Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 meni je najsuper kako je imanje jednog deteta postalo nekakav crimen i dobilo ime - monopedija. Zar ne znači ovo imanje jednog stopala?
gospa buba Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Zar ne znači ovo imanje jednog stopala? jeste, i sta je onda enciklopedija. brinem -_-
DarkAttraktor Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Zar ne znači ovo imanje jednog stopala? sad sam izguglao: - po latinskoj etimologiji ped je stopalo - po grckoj pedo je dete
Recommended Posts