Jump to content
IGNORED

rodna ravnopravnost

gagorder

Recommended Posts

Posted

Knjigu. I identifikuje se sa nekim likovima.

Posted

Voli i seriju, najbolja svih vremena, savršena adaptacija... 

Najzad očigledan dokaz teškog mentalnog poremećaja.

Posted

Imajuci u vidu koliko je mrzeo jockove i svakog ko je prosao pored zenskog celjadeta, mogu misliti koliko je voleo Roberta Barateona.

Posted

Voli i seriju, najbolja svih vremena, savršena adaptacija...

Najzad očigledan dokaz teškog mentalnog poremećaja.

joj vini idi u persun :D

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted (edited)

Imajuci u vidu koliko je mrzeo jockove i svakog ko je prosao pored zenskog celjadeta, mogu misliti koliko je voleo Roberta Barateona.

Garantovano mu je Jaime Lannister bio omiljeni lik, tako zajeban i superioran, sve zna, ume, i može, jebe najbolju plavušu na svetu... ujedno je i neshvaćen, svi ga preziru nezasluženo, boo hoo. 1/1 identifikacija

Inače dok sam čitao, palo mi je na pamet da je možda neka čudna Starbucks reklamna kampanja u pitanju? Jedno 68 puta se pominje Starbucks na 141 strani.

Edited by Weenie Pooh
Posted

joj vini idi u persun :D

Ti ćuti i gledaj Drive estetiku:

Posted

Ti ćuti i gledaj Drive estetiku:

:lolol:

Posted

Knjigu. I identifikuje se sa nekim likovima.

Game-of-Thrones-season-4-Joffrey-Barathe

Posted (edited)

Pre bi on mogao biti Dzofrijev idol. Ubio je sedmoro ljudi, svojerucno. A Dzofri samo troje valjda - Neda, onu Teonovu kuravu i onog mesarevog sina. Pri cemu je samo kurava nastradala direktno od njega.

Edited by Verterdegete
Posted

jebiga ljudi, meni ovo zapravo nije smesno. mislim jeste ali je vise uzasno.

Posted

Uzasno je sto napuderisani pederko moze u amerikama da ubije sestoro ljudi i onda razmenjuje vatru sa policijom. Da makar nije imao pristup vatrenom oruzju mozda bi bilo drugacije. A ima ovde i onog militarizovanog drustva, kul je i normalno ubijati ljude, to rade pravi muskarci. 

Posted

Pa kad Joffrey nije imao neku zapregu da gazi commoners kao Supreme Gentleman, o automatskom oružju i da ne govorimo.

Kime, jeste užasno ali meni je neopisivo smešno. Da sam samo video snimke, bez cele priče, bio bih 101% ubeđen da je nekakva tragično loša parodija nečega u pitanju.