May 12, 201410 yr pa nije niko ni rekao da je antipaticna, nego ti ucitavas ljudima da se sprdaju necijoj majci zbog jeftinih farmerki. nemas sta da kazes al zato trolujes za trojicu ma on to samo, kako kaže, "naprđuje", "nešto je dijagonalno pročitao", i tako, ništa bitno :) to što to uvek ispadne ružno preko svake mere, nikom ništa. mene sada zanima ko se sprdao. ako nešto kažeš, treba i da potkrepiš. sprdao se taj i taj, tako i tako. ajde Mire, dela reci ko se sprdao, pa da ga hajkamo. Edited May 12, 201410 yr by Грешни Василије
May 12, 201410 yr pa nije niko ni rekao da je antipaticna, nego ti ucitavas ljudima da se sprdaju necijoj majci zbog jeftinih farmerki. nemas sta da kazes al zato trolujes za trojicu ok, mozda jeste bila dijagonala, nizak nivo koncentracije, bacen pogled na pogresno mesto, izvinjavam se `bem vas nadrndane :D
May 12, 201410 yr ok, mozda jeste bila dijagonala, nizak nivo koncentracije, bacen pogled na pogresno mesto, izvinjavam se `bem vas nadrndane :D koga vasa i ja izhajkamo, taj prizna i revidira
May 12, 201410 yr @buba: joj što ja volim propali sir :D Рече ми вако један месар: "најбоља комбинација је матор сир и жена у најбољим годинама, а најгора обратно". Та што је напола Мур, некако би пасовала у комбинацију под А, да је неко окачио фотак да видим о чему тече реч.
May 12, 201410 yr Ja i dalje ne mogu da verujem da je Vasilije umalo postao pop. A ako je premisa iz Bioshock Infinitea tacna, on negde i jeste pop...
May 12, 201410 yr @pacejax bas je suptilan, nije valjda dziber da poredi zene s mesom Edited May 12, 201410 yr by Leia
May 12, 201410 yr Ja i dalje ne mogu da verujem da je Vasilije umalo postao pop umalo da postanem student Teološkog. teško da bih dogurao do kraja
May 12, 201410 yr Ne razumem, kakvi dobrostojeći, ja farmerke kupujem za 600 dinara u second hand-u.jesu markirane?
May 12, 201410 yr moji baba i deda na keca sve tetki koja ih je pazila dok su bili živi, tata se odselio nakon venčanja i viđao ih jednom nedeljno ako i toliko