Jump to content
IGNORED

rodna ravnopravnost

gagorder

Recommended Posts

Posted (edited)

pa nije niko ni rekao da je antipaticna, nego ti ucitavas ljudima da se sprdaju necijoj majci zbog jeftinih farmerki. nemas sta da kazes al zato trolujes za trojicu

ma on to samo, kako kaže, "naprđuje", "nešto je dijagonalno pročitao", i tako, ništa bitno :)

to što to uvek ispadne ružno preko svake mere, nikom ništa.

mene sada zanima ko se sprdao. ako nešto kažeš, treba i da potkrepiš. sprdao se taj i taj, tako i tako. ajde Mire, dela reci ko se sprdao, pa da ga hajkamo.

Edited by Грешни Василије
Posted

pa nije niko ni rekao da je antipaticna, nego ti ucitavas ljudima da se sprdaju necijoj majci zbog jeftinih farmerki. nemas sta da kazes al zato trolujes za trojicu

ok, mozda jeste bila dijagonala, nizak nivo koncentracije, bacen pogled na pogresno mesto, izvinjavam se

`bem vas nadrndane :D

Posted

:D

Posted

ok, mozda jeste bila dijagonala, nizak nivo koncentracije, bacen pogled na pogresno mesto, izvinjavam se

`bem vas nadrndane :D

koga vasa i ja izhajkamo, taj prizna i revidira :lol:

Posted

ma ti si na `leba da se namazes kakav je ono stalker :D

Posted

pa normalno, zato sto je musko. ja sam nezan stalker-cvetic :)

Posted

eto ti ga sad

rodna neravnopravnost

Posted

@buba: joj što ja volim propali sir :D

Рече ми вако један месар: "најбоља комбинација је матор сир и жена у најбољим годинама, а најгора обратно".

Та што је напола Мур, некако би пасовала у комбинацију под А, да је неко окачио фотак да видим о чему тече реч.

Posted

Ja i dalje ne mogu da verujem da je Vasilije umalo postao pop. A ako je premisa iz Bioshock Infinitea tacna, on negde i jeste pop...

Posted (edited)

@pacejax

bas je suptilan, nije valjda dziber da poredi zene s mesom

Edited by Leia
Posted

Ja i dalje ne mogu da verujem da je Vasilije umalo postao pop

umalo da postanem student Teološkog. teško da bih dogurao do kraja :lol:

Posted

Ne razumem, kakvi dobrostojeći, ja farmerke kupujem za 600 dinara u second hand-u.

jesu markirane?
Posted

Ontopik

Baka ostavila na keca sve ujki :)

Posted

moji baba i deda na keca sve tetki

koja ih je pazila dok su bili živi, tata se odselio nakon venčanja i viđao ih jednom nedeljno ako i toliko