mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 jbg, ovde sve dobrostojeci, pa to ispala sprdacina rastuzih se nesto, svega mi
Аврам Гојић Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 jbg, ovde sve dobrostojeci, pa to ispala sprdacina prvo, ne zaviruj ljudima u novčanike, a drugo, apsolutno niko se nije sprdao
mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 e, a za koji kurac se ti uvek nadjes da me zaskocis, sta ti je, bre, vise??
Turnbull Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Ne razumem, kakvi dobrostojeći, ja farmerke kupujem za 600 dinara u second hand-u.
mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Ne razumem, kakvi dobrostojeći, ja farmerke kupujem za 600 dinara u second hand-u. ma nista zlonamerno, nego mi palo na pamet odusevljenje sto je, je li, nadjeno nesto povoljno i kvalitetno za voljeno bice pa mi asocijacije proletese samo to, nista prekonkretno
Аврам Гојић Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 e, a za koji kurac se ti uvek nadjes da me zaskocis, sta ti je, bre, vise?? pa nije to slučajno, naime jako pažljivo pratim tvoje pisanje. imaš jako prepoznatljiv obrazac ponašanja. većinu postova ti odlikuje potuljeno podjebavanje, a kad ti se skrene pažnja na to, poludiš od pravedničkog gneva.
mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 pa nije to slučajno, naime jako pažljivo pratim tvoje pisanje. imaš jako prepoznatljiv obrazac ponašanja. većinu postova ti odlikuje potuljeno podjebavanje, a kad ti se skrene pažnja na to, poludiš od pravedničkog gneva. ala si nasao cime da se bavis :D svaka cast, imponuje mi mozda, nekad, shvatis, ali meni ovo nije stopostotna koncentracija mozda ni dvocifrena
Аврам Гојић Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 živ bio :) inače, ako već merimo buđelare, slutim da si do sada na baušteli ušparao dovoljno parica da kupiš pola ovog topika.
Leia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 ma nista zlonamerno, nego mi palo na pamet odusevljenje sto je, je li, nadjeno nesto povoljno i kvalitetno za voljeno bice pa mi asocijacije proletese samo to, nista prekonkretno pa i dobrostojeci se valjda raduju kad nadju nesto kvalitetno i po povoljnoj ceni. svasta
sailorman Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) @rođeni Ja ne pratim tvoje pisanje, ali te primetim kad upadneš na temu koju pratim, a sad si upao, pročitao 2 najviše 3 posta i odlučio da uletiš. Mislim, nema šanse da si pročitao celu diskusiju jer bi onda shvatio u kom kontekstu je Syme pisao o kevi koja javlja za Yumco farmerke. Meni lično ne smeta, preskrolujem, ali nema šanse da će mi ikad biti jasno šta ti radiš na temi koja te apsolutno ne zanima. Edited May 12, 2014 by sailorman
mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 živ bio :) inače, ako već merimo buđelare, slutim da si do sada na baušteli ušparao dovoljno parica da kupiš pola ovog topika. eto 180 stepeni kad me vec vuces za jezik, u tako sam teskoj situaciji da ceo topik sumnjam da ima tezu no dobro, neko `vako, neko `nako, svako svoj posao
mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 @rođeni Ja ne pratim tvoje pisanje, ali te primetim kad upadneš na temu koju pratim, a sad si upao, pročitao 2 najviše 3 posta i odlučio da uletiš. Mislim, nema šanse da si pročitao celu diskusiju jer bi onda shvatio u kom kontekstu je Syme pisao o kevi koja javlja za Yumco farmerke. Meni lično ne smeta, preskrolujem, ali nema šanse da će mi ikad biti jasno šta ti radiš na temi koja te apsolutno ne zanima. mozda je bila dijagonala, ali mi mamina briga bila presimpaticna samo to
Аврам Гојић Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) pa da, a ovo da su ovde svi dobrostojeći i da se sprdaju je nekako samo uletelo u post, tako reći dijagonalno :) kako nekad ne pogrešiš pa napišeš nešto lepo? uvek ispadne neko zavlačenje zguza Edited May 12, 2014 by Грешни Василије
Leia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 mozda je bila dijagonala, ali mi mamina briga bila presimpaticna samo to pa nije niko ni rekao da je antipaticna, nego ti ucitavas ljudima da se sprdaju necijoj majci zbog jeftinih farmerki. nemas sta da kazes al zato trolujes za trojicu
Recommended Posts