Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2012/13

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)

zaboravio sam da ti odgovorim, protiv tebe sam imao jedan od losijih skorova u jednom kolu. jbg, ne moze maler ni tebe da tjera bas svaki put, treba nekad sreca da te pogleda pa da se izboris za 25. poziciju.

Edited by Timmi
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

609

• Moća

404

• nbg4ever

326

• Weenie Pooh

294

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Takav igrac i 1 sveznalica da ima 1 od najgorih skorova™? Nemoguce!

Posted

Kolo se za sada odvija fantastično.Moca izabrao Teveza za kapitena i zahvaljujući tome vodim 12 poena. Lezileb gubi, ali nema Michua (za koga je sezona po svemu sudeći gotova) za razliku od Petoletke, mog dželata iz prošlog kola.Biće čupavo do samog kraja...

Posted

Kako mene nece to je cudo jedno:isuse: udje covek sa -12 i ja gubim 12 poena bre!Videces ti sad kad Tevez zabije hettrik!(kad bi se zezali)

Posted

3 sekunde sam se radovala kad sam videla da je i Sunderland dao gol, kad ono, protivnikov O'Shea. :isuse: Nista, 4 gola Teveza sutra. :fantom:

Posted

Meni dosta i tri nadam se al ako kazes 4 onda 4.

Posted

Mogao bi pedercic Nasri nesto korisno da uradi za promjenu

Posted
3 sekunde sam se radovala kad sam videla da je i Sunderland dao gol, kad ono, protivnikov O'Shea. :isuse:Nista, 4 gola Teveza sutra. :fantom:
Meni dosta i tri nadam se al ako kazes 4 onda 4.
Dosta vas dvoje :mad:Komsija sa Banjice vodi sa 5 razlike zahvaljujuci Waltersu. Odlucice Siti protiv WBA, odgovara mi sto veci broj golova u obe mreze, ali da nijedan ne postignu Tevez, a ni Lukaku.Tj. puko sam.
Posted
Lezileb gubi, ali nema Michua (za koga je sezona po svemu sudeći gotova) za razliku od Petoletke, mog dželata iz prošlog kola.
za sada nije loše, izgledalo je da će biti gore. gubim 5 razlike, ali imam 2 tekme više. videćemo ...
Posted (edited)
za sada nije loše, izgledalo je da će biti gore. gubim 5 razlike, ali imam 2 tekme više. videćemo ...
Boba mi je njegov Mata jači od tvog Lukakua i De Guzmana zbirno :PElem ako City ne primi go dobijaš, u suprotnom vjerovatno gubiš i to je to.Meni je samo bitno da Tevez ne poludi večeras i korak sam bliže tituli. Edited by Hudersfield
Posted
Boba mi je njegov Mata jači od tvog Lukakua i De Guzmana zbirno :P
Beži, bre, baksuze!
Posted
ne igraju mi ni mcauley ni zabaleta :(... a guzman od tri gola nema nikakav ucinak
Posted

Cestitke Surdilovicu ko god da je.Druga liga, ole!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...