nbg4ever Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Kod za pogadjalicu... FCEB5-VFGVidim da se u Redingu sada Ian Harte pominje kao pen/set piece taker. Jel on sigurica, ili...?
Feindouno Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 zoki tebra imam i ja igrace CFC i Redinga ali vodi racuna o tome da u trecem kolu ne igraju.
zoki Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 zoki tebra imam i ja igrace CFC i Redinga ali vodi racuna o tome da u trecem kolu ne igraju.Naravno, već sam napravio plan izmena, prvo ide napolje A. Cole u drugom pa Hazard (ulaze Bale ili Cazorla) u trećem a ovi jeftine iz Redinga ostavljam na klupi, oni su mi ionako planirani na duge staze (Guthrie i Mariapa)... To sve pod uslovom da ostatak tima ostane čitav...
Moća Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Kako sam za 15 minuta tri puta promenio tim. Sad bataljujem i ne diram nista do jutra barem!
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Evo vam glavni izvođači prekida po timovima, kome treba...da budem i ja od neke pomoći, u duhu teme. Arsenal - WalcottAston Vila - IrelandChelsea - RamiresEverton - PienaarFulham - DembeleLiverpool - Joe AllenCity - Yaya ToureMan Utd - KagawaNewcastle - GutierrezNorwich - HowsonQPR - ParkReading - GuthrieSouthampton - PuncheonStoke - WhiteheadSunderland - ColbackSwansea - DyerTotenhem - BaleWest Brom - MulumbuWest Ham - Vaz TeWigan - McArthur
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) Ne razumem...sumnjaš u moje izvore? :o Edited August 17, 2012 by bob loblaw
ducca Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) Mora da se zakuva malo, vidiš u šta su pretvorili temu! Dogovaraju se, savetuju jedni druge, kače timove, skreću pažnju ko je povređen da se neko slučajno ne zajebe... Ma uzas. Ovo nije moj fantazi Iskon fantazija treba da bude podjebavanje, poturanje dezinformacija, prikrivanje izvora, likovanje, narugivanje, i naravno kukanje nad sudbom kletom (u recniku blize potraziti pod F )... <_< Edited August 17, 2012 by ducca
nbg4ever Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) Polako, jbte! Ovo je kao u Gospodaru muva. Tek smo dosli na pusto ostrvo, nesigurni smo i uplaseni. Za sada se jos drzimo zajedno, i pokusavamo da prezivimo. Ima vremena za podele, podmetanja, kradju i paranoju.btw, odustao sam od Persija i doveo Aguera. Sacekacu par kola, pa ga mozda vratim, ako zadovolji Edited August 17, 2012 by nbg4ever
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Sta znam, moja zivotna filozofija je prilicno da - nikad nije suvise rano za podele, podmetanja, kradju i paranoju!Odlazim, cuvajte mi temu od finih i pristojnih ljudi...Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Recommended Posts