Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fantasy Premier League 2012/13

Featured Replies

Jebo te, na koga god da kliknem, a ono pozamasan fantasy CV. Obozavam ulogu sleeper-a.

• Replies 4k
  • Views 154k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author
Сада је 11 сати. Сајт ће бити активан до 12:30, али све више пуца због оптерећења, сада ни логаут не ради. Бојим се да нећу моћи да чекам Кагаве и Конобара до последњег тренутка јер ако сајт трокира остадосмо са 39. И овако је напето, али сам се напалио као да сам Рипли из Ејлијена па стојим са прстом изнад црвеног дугмета и спремам се да уништим Ностромо, те ћу да чекам још мало. Власт је ужасна ствар, нека то буду моје последње речи ако одем у ваздух са бродом.Имају форе још пола сата, а онда излеће последњи који се пријавио. :fashisto:
Прошло пола сата, сајт се забаговао усред "confirm player suspension". Можда је тако и најбоље.

Opet sam promenio tim :fantom: nadam se da ce sad da zablokira sajt i da nece proraditi do dedlajna.

meni i dalje nece da otvori sajt,ali nema ni veze.tim je savrsen i spreman da izdominira ove sezone :fantom:

• Author

Сајт прорадио, показује да је регистровао избацивање Конобара. :(Сада нас је 38.

meni i dalje nece da otvori sajt,ali nema ni veze.tim je savrsen i spreman da izdominira ove sezone :fantom:
Opet ponavljam da pravi fantazista nikad nema savrsen tim!
Сада нас је 38.
There can be only one... highlander_connor.jpg
Opet ponavljam da pravi fantazista nikad nema savrsen tim!
nisam ja dule vujosevic da se samo zalim,ja sam vise kao prosinecki koji uvijek prica da ima najjaci tim u zemlji iako to bas i nije realno :D
  • Author

Нешто се размишљам да вас све избацим из лиге: тако ћу да вас сјебем само једном, а ако вас не избацим сјебаваћу вас из кола у коло.

fpl.jpgjebacu vas ruzno

Znaci vec u trecem kolu radis WC.

Evo i mojih 15 Žigosanih.

Super ti je tim.... :lolol:

A jel ste sigurni da Mata pocinje?! Igrao ja na Olimpijadi, mozda je dobio odmor.. :unsure:Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Moćo, kako ti je Mariappa već dobio tu dream team zvezdicu? Jel samo na osnovu popularnosti, ili šta? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.