Jump to content
IGNORED

Vaš prvi auto

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
Prvi koji sam poćerao, dedin Peugeot 204:1965%20Peugeot%20204.jpgPrvi baš moj, Peugeot 306 Roland Garros:78953553-peugeot-306-rolland-garros.jpg
+1 za 306-icu.Samo, moj je ovakav 1.9 TD, 1997.t_4467805_1.jpg
  • 5 months later...
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zorglub

6

• ToniAdams

4

• Indy

4

• nesha taxista

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tata vozio pa prodao, ja ga locirala godinama kasnije, kupila od coveka u raspad stanju. Trebalo godinu dana da ga dovedem u red (automehanicari i zene...), taman kad su poceli redovi za benzin posle uvodjenja sankcija pocela da ga vozim. Losa vremena bila, a ja smizla, pa su panduri iz Krajine bas voleli da me zaustavljaju bez razloga, klinci iz kraja mi busili gume na parkingu i gurali sibice u brave. Kad sam zamalo ostala bez tocka odvrtnutog do poslednjeg navoja, onoliko da se drzi dok ne nagazim gas, resila da ga se ratosiljam. Bad karma, sta li. Ali bio je lijep.wub.gifpost-3760-13236310822612.jpg

Posted
auto857791.jpgNAjbolji od svih kasnijih koje sam imao, po zemlji (bivšoj, inostranstvu, snegu, ledu, osam selidbi..
Posted
Tata vozio pa prodao, ja ga locirala godinama kasnije, kupila od coveka u raspad stanju. Trebalo godinu dana da ga dovedem u red (automehanicari i zene...), taman kad su poceli redovi za benzin posle uvodjenja sankcija pocela da ga vozim. Losa vremena bila, a ja smizla, pa su panduri iz Krajine bas voleli da me zaustavljaju bez razloga, klinci iz kraja mi busili gume na parkingu i gurali sibice u brave. Kad sam zamalo ostala bez tocka odvrtnutog do poslednjeg navoja, onoliko da se drzi dok ne nagazim gas, resila da ga se ratosiljam. Bad karma, sta li. Ali bio je lijep.wub.gif
:cry:
Jednog dana ću naći vremena i para da kupim i sebi za dušu sredim ovo:Fiat128Coup%C3%A9SL1%5EserieLuc106.jpg
Posted
:cry:
Ajoj, ti si taj, videla sam tvoj post pre nekoliko dana pa nisam htela da ti stajem na mukicu. sad.gif
Posted
Ajoj, ti si taj, videla sam tvoj post pre nekoliko dana pa nisam htela da ti stajem na mukicu. sad.gif
Genijalan auto, muscle-osmica :D . Mislim, voleo bih ja štošta, ali s ovim ne bih rodio mečku dok ne nađem najosnovnije delove.
  • 5 months later...
Posted
auto857791.jpgNAjbolji od svih kasnijih koje sam imao, po zemlji (bivšoj, inostranstvu, snegu, ledu, osam selidbi..
Kad sam kupovao prvi auto u SFRJ, mislio sam da kupim bas Z128. Medjutim, nema peta vrata i gepek koje je kec imao i koji mi je povrsio toliko posla (ne samo meni nego i komsijama i familiji).Jos, zadnja sedista su bila na prvu voznju udobna ali na duze (100km +) ispadala su vrlo nezgodna i nisko postavljena (kolena u bradu).Ocigledno, Talijani su ga zamislili za 1-2 putnika i kratke distance.Cekam concall, malo mi dosadno, pa naidjoh na ovaj topik. Nista vazno.
  • 3 months later...
Posted

meni prvi bio neki raspali reno 4...trošio je ulje malo manje od benzina, pred njegovu smrt sam imao u bidonu ulje menjano na nekom besnom autu, by par drugara automehaničarana fruškoj gori je bacio kašiku, laki mu točkovi

Posted (edited)
061024_09.JPGSamo druge boje, bez ovih idiotskih retrovizora i bez japanca pored :)Honda accord prva generacija. :wub: Edited by katamaran
Posted
061024_09.JPGSamo druge boje, bez ovih idiotskih retrovizora i bez japanca pored :)Honda accord prva generacija. :wub:
u jbt, dubok naklon i zavist :)
Posted
19192.jpgProdat na kraju životnog veka, prešao 800 hiljada, dizel mahom vožen na lož ulje, maksimalna brzina na ravnom, pred izdisaj, 80 km/h. Nizbrdo je mogao i brže.
Posted (edited)
u jbt, dubok naklon i zavist :)
Kupio sam je vec matoru ali je i dalje bila vrhunski automobil. Jos automatik :)U trenutku sam cak imao dve. Ova koju sam uzeo mi je uvaljena sa losim motorom koji je vrlo brzo otisao u tri lepe ali naletim na jednu koja je vec par godina stojala na livadi u krugu neke fabrike. Limarija joj naravno otisla al joj motor bio u savrsenom stanju. prilicni sam laik za kola ali mislim da bi retko koji motor kresnuo iz prve posle par godina mirovanja na livadi. Edited by katamaran
Posted
:cool:
-Jesi li kupio auto?-Jesam.-Koji?-Nisan.-Pa jesi li kupio auto ili nisi?-Jesam.-Pa koji?-Nisan...../repeat
Posted (edited)

aaa, splitska fora, ne mogu da se setim kako im se zvao radio...dobar program imali, kao i sarajevski "omladinski"edit: jesaan, nisaan

Edited by mire