Indy Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 za 2 godine imao 3 manja sudara, ukupno potrosio 150 dolara za poprvke tudjih kola, svoja nisam dirao. To je auto! 1 Čak Noris među automobilima!
расејан Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Nije prvi (ćaletov) ali smo ga mlogo voleli i bijo je najbolji (vaki isticijati)Из тих година, афоризам:чекала је принца на белом коњудочекала је коња у белом принцуИначе, једна згода - нека двојица се по кишном времену принцом залете у једној лакат кривини поред пруге, и пролете право у њиву. Заврше на меком блату, усправљени на десну страну, тачно између два дрвета. И како су се извукли? Па, то је принц, и има ту избочину равну од предњег до задњег краја, и тачно је могао да изиграва санке. Вуци/гурај, и извуку га између дрвећа, осове га на точкове јуначке и стигну кући здрави читави и блатњави до ушију.
pp34 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Charade von Daihatsu !Jako malo trosio, vukao dojajno za svojih 990 kubika ... steta pa su neki rezervni delovi prestali da se proizvode krajem proslog veka
Idioteque Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ko se na ovome učio i Golf 2 mu je dobar.
iztokpuc Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 (edited) Ford Probe 1991Kakvo je to bilo neopisivo govno od auta. Pokvario se trilion puta, a specijalnost mu je bila da se ugasi usred voznje. Onda izadjes iz njega prodrmas ga levo desno i upali.Posle njega sam se zarekao, nikada vise Ford, nikada vise sportsko auto, i nikada vise auto sa tri vrata.Ovako je izgledao crne boje Edited November 10, 2010 by iztokpuc
Gonzo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 moje prvo auto ГАЗ 31022.5lit, 150 konjabio sam pravi macan, nesto kao tip iz spojlera pobednik, zaključavaj!
dig_chohano Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Prvi koji sam poćerao, dedin Peugeot 204:Prvi baš moj, Peugeot 306 Roland Garros:
ToniAdams Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 to ja zovem skonja na magarca :(na setlanckog ponija, preciznije
dig_chohano Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jbg, ima istine, al zato mali šetke pase jednom mesečno a na hipodromu hefta i mnogo veće kobile.
nesha taxista Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Ko se na ovome učio i Golf 2 mu je dobar.Vala bas. Nije mi bio prvi, ali imao sam ga u karavanskoj verziji. Kao i mnogi i ja sam njime isprobao voznju na 3 tocka.
Tinman Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ovakav, samo sa malo drugacijom maskom.Kupljen 2002 i jos uvek u upotrebi. Ne bas u sjajnom stanju no posluzice jos neko vreme.
đorđe geprat Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 vidim da niko od vas nije izgubio vozačku nevinost sa fićom. moj, iz 1978, vukao je i nosio k'o magarac, nikad me nije izdao. vrhunac je bila vožnja ka dalmaciji kada smo noću prešli romaniju sa 100 kila na gepeku, isto toliko na zadnjem sedištu i prikolicom sa bar 300. prevukao je sav materijal za gradnju kuće sem onog osnovnog (crep, blokovi, pesak cement) uključujući drvenu građu. prodao sam ga bagatelno pa kupio trabant karavan zbog vučjaka "reksa".
renne Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ovakav, samo sa malo drugacijom maskom.Kupljen 2002 i jos uvek u upotrebi. Ne bas u sjajnom stanju no posluzice jos neko vreme.Ja još uvek imam jedan takav, u solidnom stanju, dao ga drugarovim klincima da ga koriste, oni super zadovoljni (a ja nemam gde da ga parkiram)
Grim Reaper Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Prva makina koju sam "poterao" Zastava 101 ( na njemu sam naucio da vozim)A "moj" prvi auto Renault 5 Spring
Recommended Posts