Jump to content

Vaš prvi auto

Featured Replies

Suzuki Swift, kupljen sada u aprilu 2009, soma kubika, ide ko blesav, udoban za vožnju u svakom smislu, sjajan servo, mekan menjač, udobna sedišta, malo troši a ima i gas, već vidim kako plačem kao mala beba kada ga budem prodavao. Nabacio sam i alu felnice /nikad bolji deal - 4 letnje mišelinke i suzukijeve originalne alu felne za 100e!/, ali ovo je slikano posle poliranja, kako će prvenac prljav pred PPP publiku!

105550-12.JPGi dalje ziv, moze se videti od proleca do kasne jeseni po strahinjica bana
IMG_2764.jpg

Prvi auto baš moj:'72 Chevy Impala Sedan785px-72_Bel_Air.jpg

• 2 months later...
800px-Fiat1300a.jpgTata je vozio, a ja pošteno ispovraćala zadnju klupu, početkom 70 - tih.FIAT 1300 :wub:
1986%20peugeot%20505-705292.jpg Peugeot 505 1984.godište 2000 ccm. Kakva moć ! Još čujem taj zvuk motora često u mislima. A udobnost...A prvi koji smo imali kad sam se rodiovw-buba-1200j-1974g-slika-1302670.jpg WV BUBA 1200 j 1971 god

Edited by Gvozdeni

moj prvi auto je bio Golf kec 1980.godkada sam ga ja imala imao je 23-26.godina..jako sam ga volela,nauchila na njemu da vozim i sve svoje prvo sam na njemu nauchila :wub: Sve se kvarilo shto je moglo da se pokvari,zilion puta me je ostavljao u gradu i zilion puta sam ja njega ostavljala na kraju zivaca,odem kuci,odspavam,smirim se i dodjem sutradan po njega..jedna stvar je chudna,nikada me nije ostavio na putu..relacije su bile redovne:ekipa u kolima i pichi Bg,Su,Kg i uvek se pokvari tek kada se vratimo kuci..na dalji put nisam ni smela da podjem..Na njemu sam sve nauchila,da menjam tochak,da vozim auto koji se shlepa,shta je alnaser i da treba nekad da se lupne po njemu da bi se desilo chudo,da palim na guranje,na kablove.Ustvari kablovi za paljenje su najkorisniji poklon koji sam dobila u celom zivotu..nekoliko puta sam se shtekovala za struju na semaforima..imao je svoj karakter,prilichno tvrdoglav i nije bash hteo sve shto bi ti hteo,ne..josh je u zivotu..dusha me je bolela..prva stvar koju me je novi vlasnik pitao sutradan od kada ga je odvezao je bila:Kako se pali?kaze:nece...jbga,ne zna to svakochak ga ni lopovi nisu mogli odvesti,obili ga ali nije hteo da upali pa ostaoto je moj Golf :wub:sada vozim jedan od onih novih kola koja sve sama rade i na kojima sve radii to ubije svu neizvesnost i zabavu iz zivota...pih,konformizam

Edited by ivy

• 6 months later...

Nije prvi (ćaletov) ali smo ga mlogo voleli i bijo je najbolji (vaki isticijati)princl.jpg

:isuse:later-1997-tavria.jpg
simca13001976co.jpg
Simca :lol: .horizo10.jpgJedini auto koji su moji ikad imali. Keva nasledila od dede... Stalno je bio u kvaru devedesetih, doduse nisu bili neki veliki problemi, ali nije bilo bas lako naci delove. A goriva ionako nije bilo. No, neko vreme jeste radio, ali su digli ruke od cimanja pre jedno 5 godina i nakon godinu-dve stajanja, sahranjen je, uz sve pocasti. RIP.
:isuse:later-1997-tavria.jpg
Saućešće.. Ja imao belu.

tavria zaz :Hail:

simca13001976co.jpg
:wub:

moje prvo auto ГАЗ 31022.5lit, 150 konjadobro te protrese kad ga palis. zimi ako ne upali na prvom ii drugom pokusaju, akumulator riknjava 100%trosi ko lud, ali tada je benzin bio dzabaka u rusijiza 2 godine imao 3 manja sudara, ukupno potrosio 150 dolara za poprvke tudjih kola, svoja nisam dirao.21_GAZ_3102.jpg22_GAZ_3102.jpg23_GAZ_3102.jpgbio sam pravi macan, nesto kao tip iz spojlera :lol:

gaz1.jpg