DarkAttraktor Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 1:1kazem ti Gli nemoj dok su u Mbombeli...
Zli Gli Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Nisam stavio hendikep, nesto zujao po netu... ali cu morati da pojacam keca sad :D
DarkAttraktor Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Burkina trenutno ubija Ganu u pojam. visi 2:1 u vazduhu.
DarkAttraktor Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Gana opasna zadnjih 15tak min. u 2 minuta Atsu bio sam pred golom (doduse sasvim slucajno, ne iz akcije) i Gyan opet glavom promasio sa 6-7 metara sto je mozda teze promasiti no dati.
MiddleClass Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Sramota da ovo nije crveni nad Gijanom!@DAKako su ovo regularni uslovi? Kakve su ovo bube ili sta vec?
DarkAttraktor Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 iritani su dojaja ovi domaci Eurosportovi, glupe su im fore i maltene citaju Vikipediju i sl.. al me nasmejase posteno sa Keba Krabom :D
yolo Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 burkina je zdravo cao sa snagom, ovo krljanje na kraju je direktna posledica nemogucnosti da stignu ganske kiborgeinace se slazem da gana igra žnoru, ali meni su takvi do jaja, volim timove koji kombinuju destrukciju i konstrukciju, tipa italije 1982 ili intera od pre 3 godinemislim da bi dream combo bio da ih vodi neki težak evil mind tipa murinja, mogli da doguraju jako daleko na WCda ne kazem da bi neko ozbiljniji ovo rutinski priveo kraju
DarkAttraktor Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 1:1 kraj regularnog dela malo se primirila akcija na terenu zadnjih 10tak min. bio jedan odlican sut sa ivice 16erca za Ganu al bukvalno samo to.Gana sveukupno bolja, ali kazem vam Burkinabe vec 5 mec igraju u Deliblatskoj Pescari pa su maltene ko domaci.@ Midlklasono jeste komotno bilo za crveni, al nemaju oni sta da se zale. dobili su poklon penal protiv Zelenorcana kojim su otisli dalje i sad protiv Burkinabea. sto je mnogo - mnogo je.
DarkAttraktor Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 burkina je zdravo cao sa snagom, ovo krljanje na kraju je direktna posledica nemogucnosti da stignu ganske kiborgeinace se slazem da gana igra žnoru, ali meni su takvi do jaja, volim timove koji kombinuju destrukciju i konstrukciju, tipa italije 1982 ili intera od pre 3 godineGancima je ostala samo jos jedna izmena, a Burkina je prvu izvrsila u nadoknadi vremena, mislim da su daleko od caozdravoa sa snagom.a inace ovo sto Gana igra na ovom prvenstvu je go kurac. trebo si da vidis kako su se provukli protiv Zelenortskih Ostrva. ko god da prodje ovde realno nece da prodje bez 3 kom od razgoropadjene Nigerije.
DarkAttraktor Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ne rece mi za bube i ostalu gamad. :)pa sta da ti kazem, nits sam sumar nit sam ekolog
DarkAttraktor Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Burkinabe 3 odlicne sanse za gol u I produzetku (Bakari Kone glavom, Banse sut u 16ercu i ponisten gol Nakolme), a Gana mucak.
DarkAttraktor Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Panadetidjuri deluje ko da je upravo usao u igru u 110 minutu.
Recommended Posts