Jump to content
IGNORED

Serie A 2012/2013

crtamOrasi

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

285

• gervasius twinkleminkleson

214

• MiddleClass

110

• MILF HUNTER

104

Sad nesto gledam, Udine treba da kiksa zadnje kolo, a orkovi da dobiju da bi mi isli sigurno u el. Ne znam da l cu moci da navijam za njih.

Totti crveni, nista novo u derbijima pred kraj meca, samo onaj prvi zuti mi je diskutabilan, on je uzeo loptu koja je bila u vazduhu. Mexes se zato potrudio da bude govnar veceri, ipak.

Nego, nijedan da spomene da je utakmica bila prekinuta zbog rasističkih napada navijača Rome na Balotellija. :fantom:
Ja to nisam shvatio kao rasističke napade, već kao na sarkastični komentar koji potencira da je morao da sačeka da napuni 18 godina da dobije državljanstvo. Naglašavanje nečega što i dalje ostavlja posledice na Ballotelija.Na drugoj strani, navijači Lacija već polako mogu da budu zadovoljni zbog svega što je Balotelli već prošao i da ga prihvate kao dražesni izuzetak.Nadam se da će očigledno preterivanje igrača Rome, koji su ga karikaturalno provocirali, kao i preuzimanje nezahvalne "tobože rasističke" stigme na sebe najzad staviti do znanja budalama i pravim rasistima da OSTAVE ČOVEKA VIŠE NA MIRU.

Ranocchia je smijesan, ne mogu da vjerujem da sam nekad tvrdio da je dobar. Stramaccioni josh smjesniji.Fiorentina sampion.

Ako dodje Mazzarri verovatno ce prodati Pjanica. Mada nisam cuo do sada da je Inter zainteresovan. Daleko je to od gotovog posla.

Gazzetta pisala da je Inter zainteresovan. Gazzetta je prethodnih dana pisala o povratku Etoa, te dolascima Modrica i Lukasa Moure kao realnima. Prije ce doci neki Ekdal ili tako nesto.

Mazzari u Interu, izgleda. 3 godine ugovor, 3.5 miliona po sezoni. Steta sto nisu ostavili Stramaccionija, ovako su ozbiljniji :(

to je trener max. za tzv. drugu ligu, roma, lazio, fiora, napoli. interu treba samo najbolji da bi bio inter. herrera, trapattoni, mourinho...