Jump to content
IGNORED

Louie

Lrd

Recommended Posts

Posted (edited)

Trilogija je prilično vrhunac televizije u poslednjih par godina (breaking bad na stranu, ne bih da poredim, niti je za poređenje), pa može da bude nesmešan koliko hoće. :)A nije baš ni da nema smeja u svakoj epizodi...

znam da nisam rekao ništa novo ni pametno, samo sam hteo da se prijavim na temu :)

Edited by bob loblaw
  • Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lrd

52

• luba

19

• Razzmatazz

17

• scab

12

Top Posters In This Topic

Posted

meni je ova bila bolja od trilogije, koja je nekako... pa - hipsterska. suviše se vukla i forma je gušila sadržaj, a sama priča je bila dobra. sav taj neki kul i taj linč, ne znam... iako je i u trilogiji louie = život, ipak mi se više sviđa ovako. ne znam kako bih objasnila taj izostanak svrša za te tri epizode, ali mi je zato ova poslednja bila razgaljujuća i savršena.

Posted

Stvarno najbolja sezona do sad. Serija razbija, da sam Louie sad bih je zavrsio, onako dok je sve na vrhuncu.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

pa ovo ne moze da se vidi... al ima drugi klip, naravno da je hilarijesomiljena scena iz poslednje epizode- Loui objasnjava rukama da trazi reku a kinez pocinje da igra tai chi, sustina svih nerazumevanja i ratova- kulturni relativizam,vristanje od smeha

Edited by ants
  • 1 month later...
Posted

Bio Oh My God! Ali, to će sačekati večeras i na miru gledanje. Javljajte kakvo je.

Posted

savrsen, kakav bi bio :)step forward, kruzna publika. carlin bi bio ponosan kakav mu je naslednik.

Posted

svaki dan odgledam barem delic nekog njegovog stand up-a, moram da priznam da je ovaj najslabiji do sada.

Posted

jebesga, meni nije najslabiji, vec mi nekako najozbiljniji. zato i rekoh da bi se karlin ponosio. onaj deo sa dejtovima je, ko i uvek, najfeministickiji stejtment od svih feministickih. pa i sa babom i kucetom, takodje. foke isto. ma sve.ali ovo bi moglo da bude spektakl07JPLOUIS-CK2-popup-v2.jpg