Jump to content
IGNORED

The Newsroom

Jolly Roger

Recommended Posts

Posted

Za to nisam ni chuo :D

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

102

• MayDay

87

• Sludge Factory

31

• Lrd

24

Posted (edited)

Shefe, gledaj sve sto je Sorkin napisao za TV. Ozbiljno. Studio 60 je remek - delo! Meni se pilot svideo, Jeff odlican, Emily je :wub:, odredjena doza arogancije i propovedanja ali - to je Sorkin, jebi ga.

Edited by mandingo
Posted

Ooooodličan je Newsroom. th_clap.gifArkadija, Twinkie, što se tiče Sorkina i njegovih uradaka, za njega se može garantovati, kao i za sve što preporuči TV sōke luba, samo kvalitet. Ostalo je stvar ukusa. Tako da, ako ide - ide. A ako ne - jebi ga. :)

Posted
Meni se pilot svideo, Jeff odlican, Emily je :wub:, odredjena doza arogancije i propovedanja ali - to je Sorkin, jebi ga.
Same here :)
Posted

Sve je to lepo, dinamično, kvalitetno, jedino su setting i sama tematika dosadni do zla boga, samim tim i serija ne može biti posebno interesantna. Jedno je kada dijaloge i vrcavost vuku šef kabineta predsednika, glavni savetnik za spoljnu bezbednost, šef generalštaba, glavni pr ekspert i zamenik šefa kabineta, a drugo kada to čine drugi i treći kamerman, asistent režije, produkcioni šef, momak koji se stara o teleprompterima i gazda medijske kuće.

Posted

bog ostaje bog, nije me izdao. gde god da ode u kasnijim epizodama, ovo je ona sto treba da se prikazuje svima koji pozele da se bave novinarstvom da odustanu na vreme, ko sto west wing treba da se pusta umesto dnevnika.i to samo sorkin moze da sklapa, da stavi sema voterstona za urednika i pominje killing fields. bog.

Posted
i to samo sorkin moze da sklapa, da stavi sema voterstona za urednika i pominje killing fields. bog.
a povremeno ce se pojavljivati dzejn fonda kao direktorka televizije. biggrin.gif
Posted

da, da, zaboravih.nego, jesi li video oliviju mun? pise na imdbu da je tu svih deset epizoda, al je ne videh, moracu da obnovim gradivo.i sve se lomim da li da otvaram odmah topik, ili da sacekam jos jednu epizodu :D

Posted

Za lubu i ostale ljubitelje :)Pilot je izasao, sledeca epizoda u nedelju.

Posted
i sve se lomim da li da otvaram odmah topik, ili da sacekam jos jednu epizodu :D
Izvol'te :)
Posted

hvala, jms :)nego ja kao da se ne zalecem. al ko sto rekoh, sta god da se desi dalje, ova epizoda je dovoljna za moj emi.

Posted

Novi ljubitelj. :)Nego er mogu postovi o Newsroomu sa mubashshir Omiljenih serija da se prebace ovde?

Posted (edited)

serija je fenomenalna! karakteri! mediji i drustvene debate! ljubav! :heart:thanks jms so much, jer ne bih znala da nije otvorena nova tema! :)

Edited by MayDay