mlatko Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 tako je, loše partije protivnika pripisuju sve zasluge na kraju Fedu, ni krivom ni dužnom. nadam se samo da mu je Nole (i Vajda) "uzeo meru" danas na terenu za revanš na OI (nadam se) u finalu 5og avgusta.
Feindouno Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Kaze Novak da je bio bolestan Serena danas uzima b2b titule nadam se, dominira od pocetka turnira.
ToniAdams Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Naravno da se i Djokovic pitao. Pokazao je sta moze, a Federer ga je opeglao ko Zuza posteljinu.1 pobeda tenisa!
duda Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Naravno da se i Djokovic pitao. Pokazao je sta moze, a Federer ga je opeglao ko Zuza posteljinu.kvaka je u tome što niješto li su ostrvljani pravili krov, pitam se <_<
Feindouno Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Serena vs Serena, opet :isuse:gem sa 4 asa Edited July 7, 2012 by Feindouno
Mil@n Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Gledao sam solidan deo meča, odprilike kao da je mama dovela dete da ga kali i sprema za igru sa odraslima. Doduše, gledao sam prvi set i kraj drugog, gde je Serena dominirala, ali baš mi je bio smešno na momente koliko.
InvisibleLight Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 jel to ona igra za par sati i zenski dubl finale??
Lancia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 ja ocekivao da ce Kerber da osvoji titulu. neverovatno da je izgubila od Radvanske.
Feindouno Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 jel to ona igra za par sati i zenski dubl finale??Pa da.Nije prvi put.
InvisibleLight Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Pa da.Nije prvi put.duboki naklon za sestre. oduvek. zbog 'terenskog rada', iskljucujuci propratnu lajfstoriz patetikuGO SISTERS!
Garnirung Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 ja ocekivao da ce Kerber da osvoji titulu. neverovatno da je izgubila od Radvanske.Nisi jedini. Bio sam gotovo siguran da čim je izbacila Lisicki, da će da ide do finala sa Serenom.
Jean-Luc Picard Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Ipak Britanac uzeo W... :DPodvig anonimnih Džonatana Mareja i Frederika Nilsena. Dobili su WC za Wimbledon. Prva titula uopšte i za jednog i za drugog. Bajka, prava bajka... Edited July 7, 2012 by Jean-Luc Picard
Recommended Posts